BrunoNH Opublikowano 19 Grudnia 2008 Opublikowano 19 Grudnia 2008 Hehehe, zrobil mi radio, tylko teraz mi sie nie wylacza razem z wylaczeniem stacyjki Da sie przezyc... Milego slizgania...
siemian Opublikowano 19 Grudnia 2008 Opublikowano 19 Grudnia 2008 no widze że dzis znowu ruch w interesie...
ozi_wells Opublikowano 19 Grudnia 2008 Opublikowano 19 Grudnia 2008 slizgamy sie tylko w koncu gdzie :gwizdanie:
KERCZI Opublikowano 19 Grudnia 2008 Opublikowano 19 Grudnia 2008 castorama zakopianska? a do ktorej jest castorama??
Cuber Opublikowano 19 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2008 do 21-szej wiec co ? 22 pod castoramą ? jak cos sie zmieni to puscie mi smsa bo juz nie bede pod kompem :gwizdanie:
Perfidny Opublikowano 19 Grudnia 2008 Opublikowano 19 Grudnia 2008 nie wiedziałem że przesunęliście godzinę ja się tam ślizgałem do 21,45 i stwierdziłem że wystawka , więc się zwinąłem ale tam tylko przez środek parkingu było jako takie błoto żeby pokręcić bączki bo reszta parkingu niestety sucha , ale jak na początek sezonu całkiem sympatycznie , no i miałem niewielką widownę
jarko Opublikowano 19 Grudnia 2008 Opublikowano 19 Grudnia 2008 nie wiedziałem że przesunęliście godzinę Z Nimi tak zazwyczaj bywa :gwizdanie:
ozi_wells Opublikowano 19 Grudnia 2008 Opublikowano 19 Grudnia 2008 dzieki panowie za slizgawke było nie wiedziałem że przesunęliście godzinę ja się tam ślizgałem do 21,45 godzine wczesniej było na forum, bylismy z kerczim pod castoramą o 22 ale była lipa wiec pojechalismy na lotnisko naprzeciwko geanta.
jarko Opublikowano 19 Grudnia 2008 Opublikowano 19 Grudnia 2008 dzieki panowie za slizgawke było nie wiedziałem że przesunęliście godzinę ja się tam ślizgałem do 21,45 godzine wczesniej było na forum, bylismy z kerczim pod castoramą o 22 ale była lipa wiec pojechalismy na lotnisko naprzeciwko geanta. Było tam od razu jechać
KERCZI Opublikowano 19 Grudnia 2008 Opublikowano 19 Grudnia 2008 dzieki za szybkiego mini spota Udalo sie nam ze nie zgarnela nas policja jak naszego pana drifta ;p
Cuber Opublikowano 20 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2008 dzieki za szybkiego mini spota Udalo sie nam ze nie zgarnela nas policja jak naszego pana drifta ;p hehehedokładnie, ale trzeba poczekac az nasypie wiecej lub przymrozi , szkoda opon :gwizdanie: ale ogólnie zajefajna ślizgawka heh wracajac scigalem sie na wielickiej z audi 100 S4 heheh wynik wiadomy dostali po pupie , podjeżdżają na swiatła obok stacji BP odsuwam szybe i slysze pytanie co S4 masz :gwizdanie: a Ja na to jak nie odróźniacie S4 od 2,0 TDI w Quattro to macie problem Mina gosci bezcenna
siemian Opublikowano 20 Grudnia 2008 Opublikowano 20 Grudnia 2008 dzieki za szybkiego mini spota Udalo sie nam ze nie zgarnela nas policja jak naszego pana drifta ;p hehehedokładnie, ale trzeba poczekac az nasypie wiecej lub przymrozi , szkoda opon :gwizdanie: ale ogólnie zajefajna ślizgawka heh wracajac scigalem sie na wielickiej z audi 100 S4 heheh wynik wiadomy dostali po pupie , podjeżdżają na swiatła obok stacji BP odsuwam szybe i slysze pytanie co S4 masz :gwizdanie: a Ja na to jak nie odróźniacie S4 od 2,0 TDI w Quattro to macie problem Mina gosci bezcenna :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :>
Cuber Opublikowano 20 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2008 no ale wlasnie poczytałem o tym S4 w budzie Audi 100 i powiem ze te 230 kucyków robi wrazenie no ale 2,0 TDI w Q dało rade :polew:
siemian Opublikowano 20 Grudnia 2008 Opublikowano 20 Grudnia 2008 też właśnie sprawdzałem dane tamtego auta. Mierzyłeś Cuber u siebie przyśpieszenia?
Cuber Opublikowano 20 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2008 też właśnie sprawdzałem dane tamtego auta. Mierzyłeś Cuber u siebie przyśpieszenia? no jeszcze nie :gwizdanie: ale jak zrobie program dokońca i uporam sie z DPF-em to pewnie bedzie trzeba
siemian Opublikowano 20 Grudnia 2008 Opublikowano 20 Grudnia 2008 nio przydałoby sie. myśle że po wszystkich modach wyniki mogą być interesujące :> :>
Rekomendowane odpowiedzi