Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hehehe, zrobil mi radio, tylko teraz mi sie nie wylacza razem z wylaczeniem stacyjki :(

Da sie przezyc...

Milego slizgania...

• Odpowiedzi 121.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PABLO

11313

• Cuber

10898

• KERCZI

8572

• Wąski

6617

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no widze że dzis znowu ruch w interesie...

Opublikowano

to co ? ślizgamy sie czy nie ?

Opublikowano

slizgamy sie tylko w koncu gdzie :gwizdanie:

Opublikowano

castorama zakopianska? :naughty:

Opublikowano

castorama zakopianska? :naughty:

a do ktorej jest castorama??

Opublikowano
castorama zakopianska?

:good: :good: :good:

Opublikowano

do 21-szej :naughty: wiec co ? 22 pod castoramą ? jak cos sie zmieni to puscie mi smsa bo juz nie bede pod kompem :gwizdanie:

Opublikowano

spoko...

Opublikowano

nie wiedziałem że przesunęliście godzinę ja się tam ślizgałem do 21,45 i stwierdziłem że wystawka , więc się zwinąłem ale tam tylko przez środek parkingu było jako takie błoto żeby pokręcić bączki bo reszta parkingu niestety sucha , ale jak na początek sezonu całkiem sympatycznie , no i miałem niewielką widownę :naughty:

Opublikowano

nie wiedziałem że przesunęliście godzinę

Z Nimi tak zazwyczaj bywa :gwizdanie:

Opublikowano

dzieki panowie za slizgawke :) było :good:

nie wiedziałem że przesunęliście godzinę ja się tam ślizgałem do 21,45

godzine wczesniej było na forum, bylismy z kerczim pod castoramą o 22 ale była lipa wiec pojechalismy na lotnisko naprzeciwko geanta.

Opublikowano

dzieki panowie za slizgawke :) było :good:

nie wiedziałem że przesunęliście godzinę ja się tam ślizgałem do 21,45

godzine wczesniej było na forum, bylismy z kerczim pod castoramą o 22 ale była lipa wiec pojechalismy na lotnisko naprzeciwko geanta.

Było tam od razu jechać :wink4:

Opublikowano

dzieki za szybkiego mini spota :) Udalo sie nam ze nie zgarnela nas policja jak naszego pana drifta ;p

Opublikowano

dzieki za szybkiego mini spota :) Udalo sie nam ze nie zgarnela nas policja jak naszego pana drifta ;p

hehehe

dokładnie, ale trzeba poczekac az nasypie wiecej lub przymrozi , szkoda opon :gwizdanie:

ale ogólnie zajefajna ślizgawka :good:

heh wracajac scigalem sie na wielickiej z audi 100 S4 :D heheh wynik wiadomy dostali po pupie , podjeżdżają na swiatła obok stacji BP odsuwam szybe i slysze pytanie co S4 masz :gwizdanie: a Ja na to jak nie odróźniacie S4 od 2,0 TDI w Quattro to macie problem :polew:

Mina gosci bezcenna :tongue4:

Opublikowano

hehehe

dokładnie, ale trzeba poczekac az nasypie wiecej lub przymrozi , szkoda opon :gwizdanie:

ale ogólnie zajefajna ślizgawka :good:

heh wracajac scigalem sie na wielickiej z audi 100 S4 :D heheh wynik wiadomy dostali po pupie , podjeżdżają na swiatła obok stacji BP odsuwam szybe i slysze pytanie co S4 masz :gwizdanie: a Ja na to jak nie odróźniacie S4 od 2,0 TDI w Quattro to macie problem :polew:

Mina gosci bezcenna :tongue4:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :>

Opublikowano

no ale wlasnie poczytałem o tym S4 w budzie Audi 100 i powiem ze te 230 kucyków robi wrazenie no ale 2,0 TDI w Q dało rade :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

też właśnie sprawdzałem dane tamtego auta.

Mierzyłeś Cuber u siebie przyśpieszenia?

Opublikowano

też właśnie sprawdzałem dane tamtego auta.

Mierzyłeś Cuber u siebie przyśpieszenia?

no jeszcze nie :gwizdanie: ale jak zrobie program dokońca i uporam sie z DPF-em to pewnie bedzie trzeba :decayed:

Opublikowano

nio przydałoby sie. myśle że po wszystkich modach wyniki mogą być interesujące :> :>