jarko Opublikowano 21 Grudnia 2008 Opublikowano 21 Grudnia 2008 siamnko chlopaki. Móglbym prosic od kogos na PW numer telefonu do Sokola? :) Napisz PW do Sokola
domelq Opublikowano 21 Grudnia 2008 Opublikowano 21 Grudnia 2008 ja też swiętuję, szwagier się obronił i tak delektujemy się od wczoraj to juz wiem czemu masz taką bajerke na forum wszedzie cie pełno Ja tylko ganiam Twoimi ścieżkami :polew: [br]Dopisany: 21 Grudzień 2008, 05:17_________________________________________________A tak na marginesie to nie wiem czy mam mówić Dzień dobty czy Dobranoc... Spadam spać
ozi_wells Opublikowano 21 Grudnia 2008 Opublikowano 21 Grudnia 2008 Cytujja też swiętuję, szwagier się obronił i tak delektujemy się od wczoraj to juz wiem czemu masz taką bajerke na forum wszedzie cie pełno Ja tylko ganiam Twoimi ścieżkami Dopisany: 21 Grudzień 2008, 05:17 :gwizdanie: siemanko panowie
Perfidny Opublikowano 21 Grudnia 2008 Opublikowano 21 Grudnia 2008 Witam , spotykamy się dzisiaj na dachu galerii ?
domelq Opublikowano 21 Grudnia 2008 Opublikowano 21 Grudnia 2008 Witam , spotykamy się dzisiaj na dachu galerii ? Perfidny, ja dzisiaj nie dojadę. Od piątku do 5:00 dzisiaj rano świętowałem obronę Tomka więc nie bardzo sie nadaję na jazdę samochodem
jarko Opublikowano 21 Grudnia 2008 Opublikowano 21 Grudnia 2008 Witam , spotykamy się dzisiaj na dachu galerii ? Tak. _________________________________________________ Panowie bardzo proszę kto dzisiaj się wybiera na spota, a zamawiał polarek, o zabranie ze Sobą pieniążków. Z góry serdeczne dzięki
BrunoNH Opublikowano 21 Grudnia 2008 Opublikowano 21 Grudnia 2008 Hehehe... widze ze wiekszosc sie na spota nie nadaje, zreszta ja tez dopiero teraz doszedlem do siebie po wczorajszej imprezce, wiec tez mnie nie bedzie Jeszcze tylko jutro i pojutrze do roboty i potem dopiero 5 stycznia
KERCZI Opublikowano 21 Grudnia 2008 Opublikowano 21 Grudnia 2008 też właśnie sprawdzałem dane tamtego auta. Mierzyłeś Cuber u siebie przyśpieszenia? napewno ma ponizej 7sekund, bo mnie na sporcie odchodził delikatnie
Cuber Opublikowano 21 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2008 wszyscy gdzies znikneli czy co ?
Gość Trzeniu Opublikowano 21 Grudnia 2008 Opublikowano 21 Grudnia 2008 Grzesiu , Przyjacielu... Dużo zdrowia , cierpliwości , wyrozumiałości itd. raz jeszcze od krakowskiej ekipy GRATULACJE raz jeszcze :> Dzięki za odwiedziny
Rekomendowane odpowiedzi