Gość TrueOgre Opublikowano 3 Stycznia 2009 Opublikowano 3 Stycznia 2009 Ogruś jak tam filmik z karmienia gada? dawaj fotkę jedzonka gad śpi, jedzonko też
Gość Trzeniu Opublikowano 3 Stycznia 2009 Opublikowano 3 Stycznia 2009 Ogruś jak tam filmik z karmienia gada? dawaj fotkę jedzonka gad śpi, jedzonko też żeby się nie zaprzyjaźnili bo nie wiadomo czy nie narodzi się jakaś nowa rasa
Gość Trzeniu Opublikowano 3 Stycznia 2009 Opublikowano 3 Stycznia 2009 nowa miłość No cóż , Grześki z tego co już zauważyłem lubią eksperymentować
Cuber Opublikowano 4 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2009 to dziś na spota trza sie ciepło ubrac
Perfidny Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 w pierwszym rzędzie witam wszystkich siedzących
Cuber Opublikowano 4 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2009 norma norma oczywiscie później zapewne gdzies uderzymy na ślizganko
jarko Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Powitać Dzisiaj pewnie będzie dobra frekwencja na spocie - polarki przywiozę Trueogr - dla Ciebie mam jeden więcej
Gość TrueOgre Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Powitać Dzisiaj pewnie będzie dobra frekwencja na spocie - polarki przywiozę Trueogr - dla Ciebie mam jeden więcej :good:To proszę te dwa dla mnie dać Grześkowi kasę puszczę Ci na konto tylko napisz na pw ile Ja dziś nie przyjeżdżam bo raz nie mam niuni dalej, dwa punto rozgrzebałem wczoraj i nie poskładane jeszcze trzy mam do wystawienia 215 aukcji
Cuber Opublikowano 4 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2009 Ogr to juz Twoja kolejna nieobecnosc :gwizdanie:
PABLO Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Oj Ogra to ja już dawno nie widziałem :gwizdanie: Grześ bo zbiera Ci się powoli na bana p.s - żart oczywiście
Gość TrueOgre Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Ogr to juz Twoja kolejna nieobecnosc :gwizdanie: Ale co będzie jak się w końcu pojawię :naughty: btw - co ja poradze że tyle czasu mi audicę robią, pewnych rzeczy nie da się przyspieszyć, w przyszłą niedzielę będę na 100 % [br]Dopisany: 04 Styczeń 2009, 14:40_________________________________________________ Oj Ogra to ja już dawno nie widziałem :gwizdanie: Grześ bo zbiera Ci się powoli na bana P.s - żart oczywiście bananów to ja mam dość ale z drugiej strony nigdy za dużo
Rekomendowane odpowiedzi