nex Opublikowano 5 Stycznia 2009 Opublikowano 5 Stycznia 2009 Panowie TANIO kompletne nowe oryginalne rozrządy do załatwienia np.do 2,5 tdi koszt ok 900 zł z pompą wody ,1,9 tdi ok 400 -450 zł 1.8 T?
stojann Opublikowano 5 Stycznia 2009 Opublikowano 5 Stycznia 2009 bylem dzis w radio-manie na al.29 listopada z zamiarem zakupu jakiegos radyja ,bo mnie moj chorus doprowadza do szalu i pytam sie babki ile bedzie kosztowalo zalozenie radia ,a ta mi mowi ze z ramka 60 zl pomyslalem sobie ,ze chyba ocipiala i poszedlem stamtad
nex Opublikowano 5 Stycznia 2009 Opublikowano 5 Stycznia 2009 bylem dzis w radio-manie na al.29 listopada z zamiarem zakupu jakiegos radyja ,bo mnie moj chorus doprowadza do szalu i pytam sie babki ile bedzie kosztowalo zalozenie radia ,a ta mi mowi ze z ramka 60 zl pomyslalem sobie ,ze chyba ocipiala i poszedlem stamtad nie czaje co w tym dziwnego
jarko Opublikowano 5 Stycznia 2009 Opublikowano 5 Stycznia 2009 bylem dzis w radio-manie na al.29 listopada z zamiarem zakupu jakiegos radyja ,bo mnie moj chorus doprowadza do szalu i pytam sie babki ile bedzie kosztowalo zalozenie radia ,a ta mi mowi ze z ramka 60 zl pomyslalem sobie ,ze chyba ocipiala i poszedlem stamtad Ja Ci to zrobię za flaszkę, tylko załatw ramkę
Flyer Opublikowano 5 Stycznia 2009 Opublikowano 5 Stycznia 2009 np.do 2,5 tdi koszt ok 900 zł z pompą wody Watpie zeby to byl kompletny
jarko Opublikowano 5 Stycznia 2009 Opublikowano 5 Stycznia 2009 np.do 2,5 tdi koszt ok 900 zł z pompą wody Watpie zeby to byl kompletny bez rolek i napinaczy
Diego Opublikowano 5 Stycznia 2009 Opublikowano 5 Stycznia 2009 .... pomyslalem sobie ,ze chyba ocipiala i poszedlem stamtad To powinna mieć w standardzie Witam panowie :hi: Penisowo się nowy rok zaczął, ktoś mi w sylwestra wycieraczkę zadnią zap...pozyczył sobie
jarko Opublikowano 5 Stycznia 2009 Opublikowano 5 Stycznia 2009 Penisowo się nowy rok zaczął, ktoś mi w sylwestra wycieraczkę zadnią zap...pozyczył sobie To jakiś slogan zawodowy :?:
Cuber Opublikowano 5 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2009 siemasz Diego coś Cie ostatnio nie było widać :gwizdanie:
Gość Trzeniu Opublikowano 5 Stycznia 2009 Opublikowano 5 Stycznia 2009 Cze Kamikadze [br]Dopisany: 05 Styczeń 2009, 22:51_________________________________________________Jarko , ta pomyłka w polarach to u Ogrusia , pisze mi teraz że ma L w folii M
jarko Opublikowano 5 Stycznia 2009 Opublikowano 5 Stycznia 2009 Jarko , ta pomyłka w polarach to u Ogrusia , pisze mi teraz że ma L w folii M Skoro On ma L zamiast M to pewnie ktoś ma M zamiast L Dlatego szukam
Gość TrueOgre Opublikowano 5 Stycznia 2009 Opublikowano 5 Stycznia 2009 Jarko , ta pomyłka w polarach to u Ogrusia , pisze mi teraz że ma L w folii M Skoro On ma L zamiast M to pewnie ktoś ma M zamiast L Dlatego szukam szukaj szukaj mam nadzieję że jak podawałeś cene za polary to Ci się cyferki nie poprzestawiały :gwizdanie:
Gość Trzeniu Opublikowano 5 Stycznia 2009 Opublikowano 5 Stycznia 2009 Jarko , ta pomyłka w polarach to u Ogrusia , pisze mi teraz że ma L w folii M Skoro On ma L zamiast M to pewnie ktoś ma M zamiast L Dlatego szukam szukaj szukaj mam nadzieję że jak podawałeś cene za polary to Ci się cyferki nie poprzestawiały :gwizdanie:
Cuber Opublikowano 5 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2009 zapomnieliscie ze w tych polarach jest moja prowizja a wiec cena jest dobra podana przez Jarko
Gość TrueOgre Opublikowano 5 Stycznia 2009 Opublikowano 5 Stycznia 2009 zapomnieliscie ze w tych polarach jest moja prowizja a wiec cena jest dobra podana przez Jarko co za żyd z krwi i popiołu :polew:
Gość Trzeniu Opublikowano 5 Stycznia 2009 Opublikowano 5 Stycznia 2009 zapomnieliscie ze w tych polarach jest moja prowizja a wiec cena jest dobra podana przez Jarko no tak... na polarach 50 na zlocie zimowym 50 i teraz się nie dziwie że wali Cię wymiana sprzęgła za 4k co miesiąc :decayed:
jarko Opublikowano 5 Stycznia 2009 Opublikowano 5 Stycznia 2009 Jarko , ta pomyłka w polarach to u Ogrusia , pisze mi teraz że ma L w folii M Skoro On ma L zamiast M to pewnie ktoś ma M zamiast L Dlatego szukam szukaj szukaj mam nadzieję że jak podawałeś cene za polary to Ci się cyferki nie poprzestawiały :gwizdanie: A co, wolisz 501
Cuber Opublikowano 5 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2009 co za żyd z krwi i popiołu :polew: no tak... na polarach 50 na zlocie zimowym 50 i teraz się nie dziwie że wali Cię wymiana sprzęgła za 4k co miesiąc :decayed: a co se będe żałował
Rekomendowane odpowiedzi