Gość spedyt Opublikowano 6 Grudnia 2006 Opublikowano 6 Grudnia 2006 hmm mysle ze poczta.Sam juz niewiem.. Jeżeli moje koszulki wróciły po dwóch miesiącach to nie mam zamiaru czekać znowu 2 miechy i nie mieć pewności że dotrą. Były stajki na poczcie i towar przeleżał swoje, ktoś go zwrócił. Dlatego umawiałem się z Murzynem żeby wysłał jeszcze raz koszulki kurierem na mój koszt.
Trezor Opublikowano 7 Grudnia 2006 Opublikowano 7 Grudnia 2006 Ja jestem za pocztą. Nawet w czasie strajku nie miałem problemów z dotarciem przesyłki w ciągu max 5 dni. Mam nadzieję, że koszulki będą miłą niespodzianką na święta. Wigilia w koszulce klubowej to będzie to. :twisted:
tomas sl Opublikowano 7 Grudnia 2006 Opublikowano 7 Grudnia 2006 ja też za poczta ale piorytetem! jak trzeba to dopłace bo zonaka juz sie zaczyna ze mnie :mrgreen: ze jeszcze nie mam koszulki!!!
Gość Murzyn Opublikowano 7 Grudnia 2006 Opublikowano 7 Grudnia 2006 ok bedzie poczta (dla tego co chcial jeszcze raz sprobowac)...ale na wasze ryzyko....spedyt kurier
Gość spedyt Opublikowano 7 Grudnia 2006 Opublikowano 7 Grudnia 2006 ok bedzie poczta (dla tego co chcial jeszcze raz sprobowac)...ale na wasze ryzyko....spedyt kurier Ok daj znać ile będzie kosztowało i jaki kurier, tak jak się umawialiśmy. Tak przy okazji to kurierów mogę przypilnować bo większość przyjeżdza do mnie w firmie i zostawiają przesyłki. [ Dodano: 13-12-2006, 16:55 ] Oto ustalenia z Murzynem Podałem mu adres 01 grudnia na PW Odpowiedz na PW po mojej propozycji wysyłki kurierem następna odpowiedz Od tamtej pory ŻADNEGO PW od Murzyna a na forum twierdzi że już wszystko załatwił Cała korespondencja w sprawie koszulek ze strony Murzyna to marnowanie czasu, żadnych konkretów a na forum twierdzenie że wszystko jest OK. [ Dodano: 22-12-2006, 22:25 ] Dzisiaj koszulki dotarły do mnie.
Gość Murzyn Opublikowano 22 Grudnia 2006 Opublikowano 22 Grudnia 2006 NARESZCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :564: spedyt, no co ja Ci poradze?? poszlo... [ Dodano: 23-12-2006, 00:37 ] no i dzoszlo!!!!!!!!!! [ Dodano: 23-12-2006, 00:38 ] jeszcze gajzer i hmm suchor i zamykamy
Gość Murzyn Opublikowano 25 Grudnia 2006 Opublikowano 25 Grudnia 2006 lukas23, tak jak mowiles w wakacje pod choinka byly
Rekomendowane odpowiedzi