Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

odbior koszulek...ocena, uwagi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja też jeszcze ciągle czekam :(

Opublikowano

no nareszcie, MAM MAM MAM doszły dzisiaj. Panowie bez JAJ - czytajcie to: przesyłka priorytetowa nadana w urzędzie pocztowym Chrzanów 1, jedna pieczątka z datą 03.10.06 i obok druga z datą 09.10.06 - "rozumita cóś z tego". Sześć dni priorytet przeleżał na poczcie i później w przeciągu jednego dnia znalazł się u mnie w domu. Przecież to skandal i jeszcze biorą za to dodatkowe opłaty - w załączeniu skan stempli, pogniecione bo wyjąłem z kibelka :grin:stempelki.jpg

Murzyn - dzięki wielkie

Opublikowano

Szkoda gadac o poczcie .... i w tym zadna wina Murzyna tylko tej je.anej poczty ...

Opublikowano

zdzisiek, bartte, dziwne....myslalem ze do wszystkich juz doszlo :mad:

z ta poczta to fakt dziwna sprawa...najpierw wojtas czekal tydzien, a nastepna przesylka poszla za 2 dnialfuta, ja kompletnie z tego nic nie kumam...moze jakas reklamecje trzeba zlozyc, ze priorytet idzie tydzien

Opublikowano

Wreszcie i nareszcie nasza ,,kochana" hehehe -Poczta Polska dotarła dziś o 11.15 mam swoja koszulke wszystko jest OK, rozmiar, jakość jak za tą kase przyzwoita i z nadrukiem też Ok DZIęKI MURZYN za zaangażowanie w temat !!! DSC07796.jpg

Opublikowano
moze jakas reklamecje trzeba zlozyc

Trzeba złożyć bo do mnie nie dotarła :evil:

Opublikowano

masz większego pecha odemnie ja jużjestem szczęśliwy a to dzięki MURZYNOWI poprostu mam dzis dobry chumor to trzeba oblać!!!

Opublikowano

ciekawe kiedy ja dostane :sad:

Opublikowano

Ja też jeszcze nie dostałem koszulki. Pamiętacie o mnie ludzie?

Opublikowano

po 42 dniach oczekiwania dotarła do mnie paczka :mrgreen:

paczka priorytetowa nadana 09.10.2006 doszła 12.10.2006 (3 dni priorytet - kpina - zasrana poczta)

do tego stan paczki poniżej krytyki uszkodzone opakowani (dokładniej rozerwana całkowicie) :evil:

na szczęście wszystkie 4 koszulki są całe :cool:

fakt logo deczko za wysoko i ściągacze przy szyi mimo ze mam XXL trochę ciasne :twisted:

poza tym wszystko gra

moja radość nie zna granic :twisted:

Opublikowano

Koszulka dotarla rowniez do mnie :mrgreen: jestem szczesliwy jak male dziecko ktore dostalo lizaka hehehe :mrgreen: :mrgreen: dzieki Murzyn :wink: wykonales kawla dobrej roboty

Opublikowano

dzis i ja odebralem paczke koszulki sa super. Murzyn sie spisal na medal :cool:

Opublikowano

beemg, tak, bo paczka lezy u mnie na pianinie i czeka na Twoj dokladny adres :!: :!: :!: tak samo jak lataya i helusia juz pisalem o tym ze 2 razy ;)

po 42 dniach oczekiwania dotarła do mnie paczka :mrgreen:

to sobie wyobraz jak ja jeszcze czekm na cala kase ;)

ściągacze przy szyi mimo ze mam XXL trochę ciasne :twisted:

z moich doswiadczen wynika ze ten element z czasem sie troche rozciaga, fakt ze mi na poczatku tez bylo ciasno

[ Dodano: 13-10-2006, 18:41 ]

spedyt, hmm to jest juz zastanawiajace

Opublikowano

OK, więc podaję adresa, uwaga!!!:

wydaje mi się, że na przekazie był, no ale teraz masz go na pewno :wink:

Czekam i pozdrawiam!

Opublikowano

beemg, no juz zapisalem i edytowalem, posta...

Opublikowano

Murzyn!!Kiedy sie skończy temat z koszulkami????????Ja Ci szczerze wspólczuje - nie masz Stary problemów...Ale Dzieki.

Opublikowano

no ja czekalem na przesylke, nie bylo mnie jakis czas na forum i dopiero teraz patrze ze Murzyn nie ma mojego adresu (chociaz nie wiem czemu, pisalem w tytule). Adress podalem na PW, wiec czekam na przesylke. Sorka ze z mojej winy wszystko tak sie przeciagnelo. Pozdrawiam

Opublikowano

Kiedy bede mógł odebrac na spociku moja czarna L? Białą już mam i jest git :mrgreen:

Opublikowano

jak tylko dojdzie do mnie paka wyslana chyba w srode z 4 czarnymi L :wink:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

lukas23, moze na wtorek dojdzie... ;)

Murzyn!!Kiedy sie skończy temat z koszulkami????????Ja Ci szczerze wspólczuje - nie masz Stary problemów...Ale Dzieki.

ehh juz mam dosc tych koszulek i problemow z nimi...a do przedania jeszcze troche zostalo