maxus24 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 witam , chcialem zapytac o wasza opinie na temat wtryskow : REG OMVL czy sa dobre? czy moga byc do konfiguracji stag4+ i reduktor zavoli zeta n lub AC R-01 ? i co sadzicie o tym gosc mi tak napisal " Nie zdejmujemy kolektora jak zresztą każdy warsztat(choć czasem mówią inaczej). Jeśli pan sobie życzy bez wiercenia kolektora to są specjalne dysze pod wtryski bez wiercenia za ekstra dopłatą +50zł. Więcej informacji na miejscu lub tel." ?
itor Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 witam , chcialem zapytac o wasza opinie na temat wtryskow : REG OMVL czy sa dobre? czy moga byc do konfiguracji stag4+ i reduktor zavoli zeta n lub AC R-01 ? i co sadzicie o tym gosc mi tak napisal " Nie zdejmujemy kolektora jak zresztą każdy warsztat(choć czasem mówią inaczej). Jeśli pan sobie życzy bez wiercenia kolektora to są specjalne dysze pod wtryski bez wiercenia za ekstra dopłatą +50zł. Więcej informacji na miejscu lub tel." ? stag - ok zavoli lub AC R-01 - oba dobre reg omvl - to odpowiednik valteka - z daleka od tego podkladki pod wtryski - nie w tym aucie - trzeba podnosic listwe wtryskowa zdejmowanie kolektora to podstawa dobrego nawiertu dysz a tak prywatnie cos ci powiem - zaczynsz szukac miodu w d....e mozesz mi wierzyc lub nie ale tam go nie ma...
maxus24 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2011 witam , chcialem zapytac o wasza opinie na temat wtryskow : REG OMVL czy sa dobre? czy moga byc do konfiguracji stag4+ i reduktor zavoli zeta n lub AC R-01 ? i co sadzicie o tym gosc mi tak napisal " Nie zdejmujemy kolektora jak zresztą każdy warsztat(choć czasem mówią inaczej). Jeśli pan sobie życzy bez wiercenia kolektora to są specjalne dysze pod wtryski bez wiercenia za ekstra dopłatą +50zł. Więcej informacji na miejscu lub tel." ? stag - ok zavoli lub AC R-01 - oba dobre reg omvl - to odpowiednik valteka - z daleka od tego podkladki pod wtryski - nie w tym aucie - trzeba podnosic listwe wtryskowa zdejmowanie kolektora to podstawa dobrego nawiertu dysz a tak prywatnie cos ci powiem - zaczynsz szukac miodu w d....e mozesz mi wierzyc lub nie ale tam go nie ma... a ktory reduktor wybrac zavoli zeta n czy AC R01 ?
Rekomendowane odpowiedzi