dexter400 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Witam , moglibyście pomóc przy zakupie części do rozrządu? Dużo niejasności znalazłem na ten temat. Czy przy robieniu rozrządu wymienia się pompe w czy jest jakoś inaczej napędzana w AVB? W sklepie mi wciskają że mam dwa napinacze i musze koło napinacza kupić oraz rolkę prowadzącą do tego. i z tego robi sie kwota 800zł za same części na allegro chodzą jakieś zestawy np. http://allegro.pl/rozrzad-pompa-wody-audi-a4-1-9-tdi-avb-avf-awx-bke-i1627677186.html http://allegro.pl/rozrzad-pompa-audi-a4-8e5-b6-1-9-tdi-avb-atd-i1636849504.html co myślicie o tych zestawach? i dlaczego w nich nie ma tego drugiego napinacza
wrclaguna Opublikowano 7 Czerwca 2011 Opublikowano 7 Czerwca 2011 W ASO jest promocja na rozrzad TDI podjedz popytaj jest taniej niz zamienniki
Madas Opublikowano 7 Czerwca 2011 Opublikowano 7 Czerwca 2011 kupuj takie części w ASO ... na rozrządzie się nie oszczędza
antonio Opublikowano 8 Czerwca 2011 Opublikowano 8 Czerwca 2011 W ASO jest promocja na rozrzad TDI podjedz popytaj jest taniej niz zamienniki kupuj takie części w ASO ... na rozrządzie się nie oszczędza dokładnie
marekg Opublikowano 8 Czerwca 2011 Opublikowano 8 Czerwca 2011 W ASO jest promocja na rozrzad TDI podjedz popytaj jest taniej niz zamienniki kupuj takie części w ASO ... na rozrządzie się nie oszczędza dokładnie Z tym, że jak kupujemy cześci w ASO to robote tez robimy w ... ASO ! Inaczej będą poważne problemy z reklamacją na ewentualne usterki !!! ASO przyjmuje reklamacje tylko w momencie kiedy to oni zdiagnozują problem i stwierdzą, że dana część jest uszkodzona. W praktyce jak nie zrobisz roboty u nich to ci udowodnią, że to nie z powodu wadliwej cześci jest problem tylko montażu poza ASO. Ja się tak naciąłem, na szczęście na drobnej części. Ale nauczka jest!
Madas Opublikowano 8 Czerwca 2011 Opublikowano 8 Czerwca 2011 nie zawsze ... ja pytałem czy w razie w można reklamować i gość powiedział że nie ma problemu ....
grabson765 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Opublikowano 8 Czerwca 2011 nie zawsze ... ja pytałem czy w razie w można reklamować i gość powiedział że nie ma problemu .... mowia jedno a robia drugie....
Rekomendowane odpowiedzi