Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ABC] Dzielone lampy fk opinie na ich tamat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

sorki ze trocha zbocze z tematu a jak sie maja silniczki z lamp dzielonych valeo 95 do lamp ori zespolonych tych z rocznika 99

i czy jest jakis problem z zalozeniem tych lamp od anglika? chodzi o wysokosc swiecenia regulacje bo co do montazu to chyba nie ma wiekszego problemy?

Opublikowano

sorki ze trocha zbocze z tematu a jak sie maja silniczki z lamp dzielonych valeo 95 do lamp ori zespolonych tych z rocznika 99

i czy jest jakis problem z zalozeniem tych lamp od anglika? chodzi o wysokosc swiecenia regulacje bo co do montazu to chyba nie ma wiekszego problemy?

Problem będzie bo nie wiem czy wiesz ale w UK jeździ się prawą stroną jezdni :polew: a co za tym idzie lampa lewa doświetla poboczę a u nas prawa.

Opublikowano

no wlasnie o to mi chodzilo czyli lampy od anglika mozna sobie odpuscic :no:

Opublikowano

napewno bo Cie na przegladzie nie posci... poprostu sa przystosowane do ruchu lewostronnego, takze sobie odpusc...

ale nie wiem jak jest z tyłem orientuje sie ktos???

Opublikowano

Tył to jest chyba taki sam jak u nas, nie??? Z tyłu nie ma nic specyficznego , tak mi sie wydaje...

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

a co z homologacja w lampach od anglika, przednie wiadomo ze odpadaja, ale tylnie?? przejda przeglad??? i czy nie beda sie miski czepiac??

Opublikowano

Z tyłu jedyną różnicą może być przeciwmgielne, u nas jest z lewej a w GB? Jesli są po obu stronach to "no problem", a jeśli tylko z prawej to trzeba by dorezać, żeby były obydwa

Opublikowano

tomasz557, to ja poproszę o namiar na tą firmę... Wysłałem Ci też zapytanie na PW, ale nie dostałem odpowiedzi...:(:(:(

Opublikowano

tomasz557do mnie tez prosze namiary na PW bede wdzieczny

Opublikowano

Spóźniłem się trochę bo już kupiłeś, ja kupiłem identyczne za 540 zł z FK chrome. Jeśli ktoś szuka w tej cenie to dam namiary do sklepu gdzie mają w tej cenie - pisać na PW lub gg (chrome i black) wczoraj założyłem HID'y 6000 k, rewelacyjnie świecą.

chetnie na spocie zobacze jak to świeci :wink4:

co do lamp to mam takie już kilka miesięcy i po pierwszych chwilach euforii teraz chyba bym jednak wybrał dzielone valeo z S4 bo wydaje mi sie że jakoś jednak lepiej by pasowały :gwizdanie:

Opublikowano

saintadamus, masz fotki tych lamp na aucie?? jak możesz to wrzuć na forum... :notworthy:

• 3 lata później...
Opublikowano

witam,mam zamiar w końcu założyć soczewki do audinki ale nie wiem co wybrać,myślałem nad 2liftem ale jest tam kombinacji przy podłączeniu instalki a ja nie moge nic znaleźć na forum,myślałem też nad s4 dzielonymi i tam podobno jest łatwo wszystko podłączyć,może by ktoś mi coś podpowiedział,podesłał jakiś link,z góry dzięki

Opublikowano

ja nie moge nic znaleźć na forum

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

no faktycznie nic niema :kox: :kox: :kox:

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=15032.0;highlight=lampy+poliftowe

stary , na tym forum na temat lamp dzielonych jest powiedziane wiecej niz w biblii na temat życia Jezusa :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

wystarczy poszukać

Opublikowano

moskal no to to akurat widziałem,a to że wystarczy poszukać to mogłeś troszke większe napisać bo nie zbyt widać :wallbash:,za bardzo nie mam jak poszukać bo jestem teraz w nl i nie mam neta,jeżdże busem na miasto w poszukiwaniu wifi,i nie mam za bardzo czasu do szukania i przegrzebywania postów a w szukajce to pełno postów ze słowem (lampy),itd,myślałem że ktoś mi podpowie tak na szybko, :naughty:(sory za zaśmiecanie forum)

Opublikowano

moskal no to to akurat widziałem,a to że wystarczy poszukać to mogłeś troszke większe napisać bo nie zbyt widać :wallbash:,za bardzo nie mam jak poszukać bo jestem teraz w nl i nie mam neta,jeżdże busem na miasto w poszukiwaniu wifi,i nie mam za bardzo czasu do szukania i przegrzebywania postów a w szukajce to pełno postów ze słowem (lampy),itd,myślałem że ktoś mi podpowie tak na szybko, :naughty:(sory za zaśmiecanie forum)

jesli chcesz podłączyć lampy poliftowe to dokładnie wszystko jest w temacie który ci pokazałem. dzielone S4 podpinasz P&P :decayed:

Opublikowano

aha,i mówisz wszystko będzie grało :naughty: no to wole poliftowe,dzięki :hi: