Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

System operacyjny Android

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Wyświetleń 408,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ciekawe ile ich to będzie kosztowało:decayed:

Opublikowano

kolejne pytanko - ładowanie z usb z kompa jest tak samo efektywne jak z gniazdka?

i czy android w xperii j nie jest kompatybilny z windowsem xp? u kumpla w siódemce bez problemu się łączyłem przez kabel ale u mnie na xp nie idzie i nie wiem czy tak jest czy coś z kompem.

Opublikowano
kolejne pytanko - ładowanie z usb z kompa jest tak samo efektywne jak z gniazdka?

i czy android w xperii j nie jest kompatybilny z windowsem xp? u kumpla w siódemce bez problemu się łączyłem przez kabel ale u mnie na xp nie idzie i nie wiem czy tak jest czy coś z kompem.

Tak samo ładuje więc nie ma różnicy.

Co do systemu to większość telefonów nie podchodzi do xp jeśli nie zainstalujesz oprogramowania a w Windows 7 nie ma problemu.

Np. moją S3 w xp w pracy wykrywało jako aparat fotograficzny :decayed: a w domu w Win7 od razu widziało kartę i pamięć wewnętrzną telefonu.

Opublikowano

no to luz, nie będę gówien instalował, już bez tego mi komp ledwo dyszy :decayed:

a da radę jakoś wrzucać foty na picasse? mam program, stronka działa, zalogowany jestem, ale nie mogę przesłać fotki, a jak robię przez udostępnienie w picassa to wyskakuje mi okienko, że nie może pobrać informacji o koncie - dostęp do neta jest. trzeba coś skonfigurować na koncie w picassa?

Opublikowano

Tak samo ładuje więc nie ma różnicy.

Co do systemu to większość telefonów nie podchodzi do xp jeśli nie zainstalujesz oprogramowania a w Windows 7 nie ma problemu.

Np. moją S3 w xp w pracy wykrywało jako aparat fotograficzny :decayed: a w domu w Win7 od razu widziało kartę i pamięć wewnętrzną telefonu.

Mylisz sie. Gniazdko usb daje 5v i 500mA a ladowarka min 5v i 1A, czas ladowania polowe krocej.

Opublikowano

no ale skoro komp u mnie chodzi od rana do wieczora to nie ma sensu mimo wszystko korzystać z kontaktu.

Opublikowano

Dokladnie, jak Ci nie robi roznicy ze tel siedzi do pelnego naladowania 3h zamiast 1,5h to nie ma o czym mowic :) chociaz i tak ten prad wezmie tak samo i tak heh, bo komp nie tworzy mocy ciagle, jesli nie jest ona potrzebna, jak obciazysz gniazdko usb to zasilacz pociagnie dodatkowo te waty co pociagnie zwykla ladowarka w gniazdku.

Opublikowano
Mylisz sie. Gniazdko usb daje 5v i 500mA a ladowarka min 5v i 1A, czas ladowania polowe krocej.

No tak nie wspomniałem że dłużej się będzie ładowało ale taki sam efekt będzie tylko po dłuższym czasie, wiadomo że lepiej ładować z tradycyjnej ładowarki.

Opublikowano

to jak już jesteśmy przy tym temacie to czy przez usb w radiu samochodowym będzie się telefon ładował?

Opublikowano

Tak, ja tak ładuje codziennie w drodze do pracy, pioneer deh1400ub, ale raczej każde radio będzie ładowac:-)

Wysyłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

Kazde USB (w TV tez), na ktorym jest napiecie podawane - bedzie ladowac.

Opublikowano
no to luz, nie będę gówien instalował, już bez tego mi komp ledwo dyszy :decayed:

a da radę jakoś wrzucać foty na picasse? mam program, stronka działa, zalogowany jestem, ale nie mogę przesłać fotki, a jak robię przez udostępnienie w picassa to wyskakuje mi okienko, że nie może pobrać informacji o koncie - dostęp do neta jest. trzeba coś skonfigurować na koncie w picassa?

Przez AirDroid na kompa i z kompa do picassy

Wysłane z mojego GT-I9070

Opublikowano
Kazde USB (w TV tez), na ktorym jest napiecie podawane - bedzie ladowac.

Dokladnie, trzeba sprawdzic czy podaje, bo nie zawsze tak jest. Moj Kennwodek tez laduje.

Opublikowano

Przez AirDroid na kompa i z kompa do picassy

Wysłane z mojego GT-I9070

szkoda, że bezpośrednio z telefonu nie idzie...

bo przy tym rzęchu w domu to już mi się siedzieć nie chce... :P

Opublikowano

Polecam opcję przez Dropboxa :thumbup1: Jak dla mnie najlepsza "chmurka"

Opublikowano

Wezmę chyba xperie z jak wyjdzie za tydzień bo akurat się kończy umowa.

tapatalk

Opublikowano

Wątpię że będą mieć już w sieci u operatora, trzeba chwile poczekać zanim brand wgraja choć pierwsze sztuki mogą być bez brandu jak to było z S3.