Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

System operacyjny Android

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

On akurat ma to w d... ile wyda. Ma firmę,siano i część kosztów pcha tam. Ja też bym nie dał,ale kto bogatemu zabroni :P Ludzie kupują telefony od zgnitego jabłka i komputery też za większe siano...

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Wyświetleń 407,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

po pierwsze trzeba byc dyletantem zeby wydac na telefon 4 tys...

wysłane z prodiża

I totalnym matołem żeby wydając 4 tyś. na telefon narzekać na rysujący się wyświetlacz

Opublikowano

Nie przesadzaj... Nasi rządzący tyle na obiad wydają.

Albo na lampkę wina.

Edytowane przez Joziek79

Opublikowano

Podejrzewam że każdy z Was by się zdenerwował jeżeli kupuje coś co jest reklamowane jako oh ah itd,a tu takie rzeczy się dzieją. Zresztą gdzieś czytałem że sporo osób narzeka na te wyświetlacze w Edgach...

Opublikowano

Wczoraj widziałem się z kolegą, który ma m8 i powiem szczerze, że nie wiem co robić. Fajny telefon, szybko działa ale obudowa jest strasznie podatna na zarysowania. Mimo tego, że trzyma telefon w etui, dostaja się tam drobinki z kieszeni i już widać wokół obiektywu wytarcia...

Ja posiadam M8 od marca i żadnej ryski jak dbasz tak masz :D i na pewno nie kupię żadnego sylikonowego gówna bo telefon straci cały swój urok i piękno :jerk: apki zamykane na bieżąco dobry program czyszczący nie potrzebne apki wykasowane z 16 GB wolne 8,81 i telefon śmiga aż miło żadnych zawiech nie odczuwam.

Opublikowano

panowie, kupiłem xperie m4 i irytuje mnie jedna rzecz, nie mogę zmienić ekranu blokady. po zablokowaniu i odblokowaniu guzikiem pokazuje mi się ekran który ustawiłem ale po chwili zmienia się na stary ekran... może mi ktoś pomóc?

Nie kapuje, ale ustaw tapetę taką samą jak ekran blokady i będziesz mieć to samo.
Opublikowano

panowie, kupiłem xperie m4 i irytuje mnie jedna rzecz, nie mogę zmienić ekranu blokady. po zablokowaniu i odblokowaniu guzikiem pokazuje mi się ekran który ustawiłem ale po chwili zmienia się na stary ekran... może mi ktoś pomóc?

Nie kapuje, ale ustaw tapetę taką samą jak ekran blokady i będziesz mieć to samo.

no ustawiam tapetę i po oblokowaniu guzikiem jest chwilę to co ustawiam a za chwilę zmienia się na inne, nawet nie mogę zdążyć zrobić zrzutu ekranu. przełącza mi na taki ekran:

11657286_834804956589714_497566563_n.jpg

a ma być ekran blokady bez tych skrótów po lewej, z zegarem sony, inną tapetą i odblokowywaniem przesunięciem palca od dołu...

Opublikowano

no ustawiam tapetę i po oblokowaniu guzikiem jest chwilę to co ustawiam a za chwilę zmienia się na inne, nawet nie mogę zdążyć zrobić zrzutu ekranu. przełącza mi na taki ekran:

a ma być ekran blokady bez tych skrótów po lewej, z zegarem sony, inną tapetą i odblokowywaniem przesunięciem palca od dołu...

W jaki sposób ustawiasz tapetę: w opcjach obrazu, czy w ustawieniach blokady?

Wytapatane

Opublikowano

Zapisz sobie najwazniejsze rzeczy z tela i przywroc go do ust. fabrycznych :)

Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Cześć mam do was pytanie odnośnie apki Torque i OBD doctor na androida mam nadzieje ze w dobrym temacie pisze :) mam problem z aplikacją i nie czyta mi interfejsu obd II na bluetooth. Czy ktoś wie co może być przyczyną? Dodam że A4 z 99" silnik AFN

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

nie komunikuje sie fon z interfejsem czy interfejs z ECU?

wysłane z prodiża

Opublikowano

Pany,macie tak,że giną Wam zdjęcia w telefonie?Wchodzę w galerię a tam zonk-zdjecia niektóre poginely :-/ Sony Z2.

Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

U mnie tak nie ma ale slyszalem takie historie. Szczegolnie po piatku/sobocie! Byc moze zwiazane z promilami w organizmie [emoji14]

A tak serio to nigdy tak nie mialem :)

Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Moja kobieta ma Sony M2 i też mi się skarżyła że jej zdjęcia i filmy giną.Nie wszystkie,ale tak się dzieje :-(

Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Tzieland dawaj jakąś obszerna relacje z uzytkowania P8. jam ciekaw :). tak jak mowilem - bawie sie P8 Lite teraz i jest rewelacja wiec nawet nie chce myslec jaki jest starszy brat.

wysłane z prodiża

Opublikowano

@endriuu interfejs z ECU

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

te interfejsy typu elm nie komunikuja sie z autami sprzed 2000r. poza wyjatkami np fordy

wysłane z prodiża

Opublikowano

Co do P8 :)

Dopiero dzisiaj aktywowali mi kartę, więc teraz zaczynam tak naprawdę testować :)

Do tej pory używałem tylko do apki fb i tapatalka i oczywiście było ok :)

Ale teraz zaczne robić zdjęcia i używać LTE, więc zobaczę ile tak naprawdę trzyma bateria.

Do tej pory utrzymywała się 3 dni :D

Opublikowano

Z tym Lte to uważaj bo nie kapuje ale robiąc to samo na H+ używam góra 200mega a włączam Lte i 1 giga leci.

Dupowate jakieś naliczanie.

Opublikowano

Ok sprawdze!