Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

System operacyjny Android

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No i stało się... Od wczoraj jestem posiadaczem Xiaomi Mi5 3/32. Telefon wyglada obłędnie. Szybki jak cholera. Cena-smiech na sali. Na szybko antutu ponad 122tys na globalu. Pod koniec tyg zmiana ROMu na Muiu eu i powinno byc lepiej:D

gratki :)

jak aparat ?

czytnik palca chodzi płynnie ?

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Wyświetleń 408,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Czytnik bez problemu obojętnie jak palec przylozysz. Działa zdecydowanie lepiej niż w iPhone 6s(siedzi u mnie szwagierka która ma i sprawdziliśmy). Wykonanie super. Nawet szukając uparcie nie ma się do czego przyczepić. Aparat nie jest zły(ale ja mam "zboczenie" przez LG G3 i G4 :P ).

I się okazało że ten wynik zrobiłem na trybie oszczędnym haha. Dziś sprawdze na wydajnym.

Mogę jeszcze podmienić kernela i wtedy zamiast procka 1,8 to 2,15 grafika na 650 itd. Ale po co skoro chodzi jak rakieta :)

Z minusów jak na razie to strasznie lekki i delikatnie śliski,przez co łatwo "zgubić" go z rąk. Ale to kwestia przyzwyczajenia,albo dobre etui(ja nie zakładam bo jest cholernie ładny i szkoda go zakrywać).

Jakbym miał coś dokładnie sprawdzić,przetestować to dajcie znać. Ja się zakochałem :P

Opublikowano

Mam pytanie bo kupiłem redmi 3s pro i internet na pakiecie chodzi dość słabo z reguły jest tylko E, czasami H+, w czym problem ? Dodam, że w s4 chodziło normalnie. I czytnik linii papilarnych raz czyta raz nie, normalne to? Reszta super i naprawdę jestem zadowolony.

Edytowane przez donalex

Opublikowano

Mam pytanie bo kupiłem redmi 3s pro i internet na pakiecie chodzi dość słabo z reguły jest tylko E, czasami H+, w czym problem ? Dodam, że w s4 chodziło normalnie. I czytnik linii papilarnych raz czyta raz nie, normalne to? Reszta super i naprawdę jestem zadowolony.

tryb sieci jaki wybrany ? wszystkie ustawienia sieci są wybrane prawidłowo ?

Opublikowano

Tryb sieci miałem na LTE, ale teraz dałem na 3G i dalej jest tak samo. Jakie inne ustawienia sieci np. ? Było fabrycznie wszystko ja nic nie przestawiałem, nawet miui eu nie wgrywałem.

Opublikowano

Tryb sieci miałem na LTE, ale teraz dałem na 3G i dalej jest tak samo. Jakie inne ustawienia sieci np. ? Było fabrycznie wszystko ja nic nie przestawiałem, nawet miui eu nie wgrywałem.

To musisz ustawienia swojego operatora wrzucić . W jakiej jesteś sieci ?

Wysłane z Mojego Redmi Note 3 Pro

Opublikowano

To mam zrobione właśnie bo jest tak :

Ustawienia karty sim : Orange POP

Internet Orange POP

Operatorzy sieci : automatycznie łączy z siecią Orange POP.

Opublikowano

To mam zrobione właśnie bo jest tak :

Ustawienia karty sim : Orange POP

Internet Orange POP

Operatorzy sieci : automatycznie łączy z siecią Orange POP.

czyli operator to Orange , tak ?

http://ustaw.orange.pl/

Opublikowano

Ustaw swĂłj telefon

Dzięki ustawiłem to i zobaczymy czy coś to da :)

Opublikowano

Mnie coraz bardziej zachwyca Mi5 :P Jutro wrzucę miui eu zamiast globala. Szkoda że Mi Mix ma cenę z kosmosu...

Opublikowano

Mnie coraz bardziej zachwyca Mi5 [emoji14] Jutro wrzucę miui eu zamiast globala. Szkoda że Mi Mix ma cenę z kosmosu...

A widziałeś propozycje Mi6 ? Masakra... W ogóle nie ma ramki

Ustaw swĂłj telefon

Dzięki ustawiłem to i zobaczymy czy coś to da :)

Musi pomóc. Nie zapomnij o zmianie trybu znów na 4g i restart telefonu

Opublikowano

To nie Mi6 tylko właśnie Mi Mix :) Mi6 wygląda tak pomiędzy Mi4 a Mi5 ;p

Tu kilka zrzutów z mojego Mi5 3/32

Antutu

2tgqtugy.png

3dmark ice strom extreme

julibx3q.png

3dmark slim shot extreme

9hejpi9q.png

I to za telefon który wygląda kozacko,wykonanie również(każdy kto go widzi jest pod wrażeniem) i za cenę sporo niższą niż LG,Samsung,Sony itd :)

Z ciekawości może wrzucę innego kernela i będzie zwiększone taktowanie procka,grafiki i ramu :)

Edytowane przez rybus85

Opublikowano

To nie Mi6 tylko właśnie Mi Mix :) Mi6 wygląda tak pomiędzy Mi4 a Mi5 ;p

Tu kilka zrzutów z mojego Mi5 3/32

Antutu

2tgqtugy.png

3dmark ice strom extreme

julibx3q.png

3dmark slim shot extreme

9hejpi9q.png

I to za telefon który wygląda kozacko,wykonanie również(każdy kto go widzi jest pod wrażeniem) i za cenę sporo niższą niż LG,Samsung,Sony itd :)

Z ciekawości może wrzucę innego kernela i będzie zwiększone taktowanie procka,grafiki i ramu :)

Mi 6 mix [emoji14] https://gizchina.com.pl/2016/12/06/xiaomi-mi6-mix-pierwszym-prawdziwym-bezramkowcem/

Opublikowano

Aaaa tego nie widziałem. OMG. Coś widzę że marki już nie zmienie. Jeżeli teraz cena za Mi Mixa to około 4000 to ciekawe ale bedzie za tego :/

Opublikowano

A ile ten Mi5 Cię kosztował?U nas kupywałeś?

Opublikowano

Tak w pl. Ja dałem 1100 z wysyłką i 2 lata gw. Używany przez może miesiąc więc zero śladów ;) Kolega zamówił z ibg(gwarancja we wrocławiu) a przyszło do niego po 4albo 5 dniach,wersje 128GB i wyszło go około 1450zl

Najtaniej Mi5 w sklepie to na aze.com.pl za 1299zl plis wysyłka. Bo w x-kom i niektórych sklepach ceny z kosmosu...ale to jak zwykle muszą sobie doliczyć chore marze. Tak jak na Allegro Mi Mix za 5500zl...sprowadzając samemu z Chin i że wszystkimi opłatami wychodzi w zależności od kursu jakieś 4200

Edytowane przez rybus85

Opublikowano

Za 1100zł to jest przecież niemożliwe,on ma takie same wyniki ( o ile nie lepsze ) w benchu jak mój s7 za którego dałem 3200zł.Następny fon również nie patrzę na markę tylko kieruję się wydajnością.Naprawdę fajny fon za jeszcze fajniejsze pieniądze.

Opublikowano

Musi pomóc. Nie zapomnij o zmianie trybu znów na 4g i restart telefonu

Zrobiłem tak, ale według mnie nic się niestety nie poprawiło, a na s4 mam w tym miejscu LTE, a na redmi E. Lipa straszna.

Opublikowano

A masz możliwość sprawdzenia na innej karcie? Moja matka od wczoraj używa Redmi mając Play i normalnie net w LTE hula az miło. Kilku znajomych ma różne modele Xiaomi i też żaden problemów nie ma,ale znów prawie wszyscy też w Play...

Opublikowano

No i stało się... Od wczoraj jestem posiadaczem Xiaomi Mi5 3/32. Telefon wyglada obłędnie. Szybki jak cholera. Cena-smiech na sali. Na szybko antutu ponad 122tys na globalu. Pod koniec tyg zmiana ROMu na Muiu eu i powinno byc lepiej:D

Kurde a ja poluję na ten telefon na IBUYGOU żeby mieć gwarancję w polsce a okazuje się, że już wyprzedany....:/ Kolega z pracy ma właśnie mi5 i bardzo sobie chwali. Gdzie dorwałeś swojego? Mnie interesuje wersja 64GB