Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

System operacyjny Android

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Masz system taki sam jak na Pc/ lapku. Kafelki wylaczasz jeśli chcesz i po temacie.... Ograniczenia takie jak na PC wszystkie aplikacje itp takie same .. chodzi to super płynnie ...aż dziwne :) jak kupisz etui. Klawiatura i touchpad to robi się mały przenośny laptop :) ja mam 2 x Larka 7 z win 10. Kupilem oba na licytacji po ok 150 zł sztuka nowe :) do tego karta 32gb i jest cacy :) jutro Ci mogę fotke zrobić jak to wyglada

Wysłane z Mojego Redmi Note 3 Pro

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Wyświetleń 407,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Wytłumaczy mi ktoś jak zmienić room w xiaomi redmi 3 pro, to chyba za trudne dla mnie, czytam te poradniki i niby wszystko ok, ale u mnie nie działa np. konfiguracja klawiszy power i - żeby włączyć tego fastboota, ani kombinacja +/- lub + i power żeby włączyć download, coś źle robię ?

"Uruchomienie w trybie download/edl (w tym trybie telefon nic nie wyświetla, czarny ekran):

-uruchamiamy menu serwisowe kombinacją vol+ i power, po czym wybieramy "download" lub

-jeśli mamy uceglony telefon to możemy próbować włączyć tryb download trzymając vol+ i vol- i podłączając telefon do komputera lub

-jeśli mamy bootloopa i możemy wejść tylko do trybu fastboot używamy skryptu"

Ehh już doszedłem, że musi najpierw być telefon wyłączony :facepalm:

Edytowane przez donalex

Opublikowano

No to Mi5 wrócił z naprawy i testowanie ciąg dalszy :)

Opublikowano

No to Mi5 wrócił z naprawy i testowanie ciąg dalszy :)

co bylo ?

Opublikowano

A UJ wie ;p Napisali tylko że gwarancja uznana, koszty zero zł i telefon uruchamia się poprawnie. Może uruchomili w EDL(ja nie miałem do tego kabelka a kombinowanie nic nie dało z przeróbkami zwykłego kabla) albo płyta. Muszę do nich napisać bo powinni napisać co było. Cieszę się tylko że tak szybko poszło bo steskniłem się za nim i obstawiałem że dotrze po nowym roku :D

Zresztą czytając na forum miui polska to przy Mi5 zdarzają się takie sytuacje,więc nie byłem sam. Mam nadzieję że jest zrobiony że już mnie to nie dopadnie. Gwarancja jakby co 2 lata więc zabezpieczenie jest :P

Edytowane przez rybus85

Opublikowano

Orientuje się może ktoś ,czy y6 pro dostanie Android 6.. ?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Panowie czy idzie sprawdzić która apka włącza mi bluetooth ? wyłaczę go z palca a po paru minutach znowu jest włączony. Potrafi też wzbudzić się na chwilę i za chwilę wyłączyć. Normalnie by mi to nie przeszkadzało ale radio mi w aucie szaleje jak co chwile wywołuje BT i zrywa połączenie. Pacjent p8 lite połatany do najnowszej wersji

Opublikowano

Pewnie Yanosik jeśli masz.

Opublikowano

Mam. Jest możliwość wyłączenia tego jak nie używam czy tylko deinstalacja ?

Opublikowano

W aplikacji,Yanosik Connect odznacz żeby automatycznie łączył.

W dwóch miejscach trzeba wyłączyć,w ustawieniach Yanosika i w ustawieniach bluetooth.

Edytowane przez chudy13101980

Opublikowano

Dzięki. Już szukam.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zamówienie na MI5 poszło, mam nadzieję że nie będę żałował... :wink:

Opublikowano

Byleby była gwarancja normalna :)  Nie będzie paniki jak płyta padnie. 

Opublikowano

U Goldwaya kupione więc gwarancji można powiedzieć brak

Opublikowano

Ile wyszło? Biały czy udało się trafić czarny? 32/64? Ciężko z częściami do 128GB. Trafia się że padają płyty główne(jakaś wadliwa partia) i dlatego pytam o gwarancję. Mój od naprawy na razie chodzi jak przecinak :D

Opublikowano

Czarny nie do dostania chyba że za 2k na allegro. 64GB biały z przesyłką do Pl 265dolcow

Edytowane przez majkel20

Opublikowano
Dnia 16.01.2017 o 15:39, rybus85 napisał:

Ile wyszło? Biały czy udało się trafić czarny? 32/64? Ciężko z częściami do 128GB. Trafia się że padają płyty główne(jakaś wadliwa partia) i dlatego pytam o gwarancję. Mój od naprawy na razie chodzi jak przecinak :D

będziesz zadowolony..... ja jestem baaardzo zadowolony z xiaomi, nastepny model będzie miał jedynie podwójny aparat  i czytnik palca z przodu , reszta w mooim mi pasuje ;)

Opublikowano

Mój następny to będzie bez ramek hehe. Albo Mi Mix albo Mi6 :D

Opublikowano

Pacjent to SGS6 EDGE.

Muszę mieć coś namieszać w telefonie bo nie mogę zrobić print screena, pytanie tylko co ???

Opublikowano

A robisz za pomocą Home+Power czy za pomocą przechwytywania inteligentnego?