piotrsob1 Opublikowano 20 Czerwca 2009 Opublikowano 20 Czerwca 2009 myslisz ze Q jest delikatne Strzel pare razy ze sprzęgła na suchym to zobaczysz co sie stanie , dwumas ,docisk (sprzęgło)na pierwszy ogień do wymiany,nie są to bryki przygotowane do takich zabaw jak rajdowe subaru itd . Wytłumacz mi co się ma sprzęgło,dwumas,docisk do niedającego rady quattro? Przecież to jest w każdym manualu, nie słyszałem by ktoś miał problem z quattro, łożyska w kołach jak się kręci po nierównośćiach to inna sprawa.........[br]Dopisany: 20 Czerwiec 2009, 18:32_________________________________________________ Ogarnijcie się. Jeszcze ktoś naprawdę pomyśli ze Quattro jest słabe. A Wy tymczasem o sprzęgle i dwumasie.. Nie jest słabe ,jest wystarczające do normalnego użytkowania, nie wytrzymuje palenia gumy ,strzałów ze sprzęgła itd, a chyba o tym jest temat . Ono miałeś jakiś problem ze swoim quattro? , czy może ze sprzęgłem lub dwumasem? A może masz w aftomacie? Jak ktoś chce poszaleć w Q, to tylko manual i dużo kucyków
Rekomendowane odpowiedzi