virus191 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Witam, byłem dziś u mechanika, okazało się, że do wymiany jest przegub prawy zewnętrzny. Na allegro są małe i duże. Który to ten zewnętrzny ? PS. DACHSTEIN to dobra firma ?
tomiqu Opublikowano 14 Czerwca 2011 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Zewnętrzny to ten przy kole, sprawdzaj co jakiś czas gumowe osłony bo gdy guma pęknie i wyrzuci smar to przegub w krótkim czasie będzie do wymiany.
GOLI Opublikowano 14 Czerwca 2011 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Małe i duże są dla tego że stosuje się je do różnych pojemności i mocy. Wewnętrzny to ten który w środku ma wieloklin a na zewnątrz ma sześć otworów na śruby. Zewnetrzny ma wieloklin w środku i wielowypust który wsuwasz w piastę
Goofer Opublikowano 1 Lipca 2011 Opublikowano 1 Lipca 2011 Kolego ta firma Dachstein to wielka lipa i szajs jakiego wiele na naszym rynku, nie kupuj tego broń boże, będziesz za 2-3 tygodnie znowu wymieniać. Wiem to na własnym przykładzie. Kupiłem założyłem, 2 tygodnie pojeździłem i posypało się, drugi raz kupiłem przegub Ruville i jest git fabryka.
Rekomendowane odpowiedzi