Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B8 CDN] Black Widow quattro GmbH -----> RS4 Avant B9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Makkiego :decayed:

Opublikowano

Makkiego :decayed:

:decayed:

Nie odpisuje na PW, co poradzę ....

Opublikowano

Turdzi patrz jaki twój komentarz znalazłem

powiem tak: pieniądze mam na paliwo tylko czy jest sens wydawać je aż nadto ? Można kupić TDI które jedzie bardzo fajne i pali połowę mniej a za zaoszczędzoną kasę kupie paliwo do motocykla :) Rozumiem jakiś nissan 350z co pali 13-15 ale moje audi Tfsi jak na ten silnik to trochę dużo.

normalnie pali jak na kazdy silnik 2.0 z turbo i 4x4.Czego wy sie ludzie spodziewacie ze to bedzie na powietrze jezdzic ?

Ciekaw jestem tylko dzie jest ten co tak uparcie twierdzi ze jego 2.0 TFSI w B8 pali prawie tyle co TDI.Jak sam nie sprawdze to w zycu w to nie uwierze :rolleyes:

I co? :P

Opublikowano
:decayed:
Opublikowano

ja z Turdzim polemizowałem na temat spalania dwa lata i tak nie wierzył ale widać musi się sam przekonać...

Opublikowano

no a teraz jednak się okazuje że można 2.0 TFSI spalić niedużą ilość benzyny jak się chce :-)

mam nadzieje że 2.0 TFSI jest już wyleczone z chorób dziecięcych i będzie lepiej.

Opublikowano

no a teraz jednak się okazuje że można 2.0 TFSI spalić niedużą ilość benzyny jak się chce :-)

Jak się chce to V6 też można spalić 7/8L tylko co to za przyjemność z jazdy.

Zrobiłem teraz przez tydzień, lekki lajcik - stylem pod teścia bez gwałtownych przyśpieszeń i wyprzedzania na siłę 1200km na Mazury i z powrotem, średnia z fisa 8,2 ale proszę Cię jak bym miał tak jeździć non stop i patrzył na średnie to bym kupił B7 1,9tdi.

Jak ma być fun z jazdy to wiadomo, że swoje łyknie i nie mam zamiaru sam siebie na siłę oszukiwać, że mi źre 8 litrów.

To tyle w temacie spalania, sorry turdzi za offtop.

Opublikowano
  • Autor

Turdzi patrz jaki twój komentarz znalazłem

powiem tak: pieniądze mam na paliwo tylko czy jest sens wydawać je aż nadto ? Można kupić TDI które jedzie bardzo fajne i pali połowę mniej a za zaoszczędzoną kasę kupie paliwo do motocykla :) Rozumiem jakiś nissan 350z co pali 13-15 ale moje audi Tfsi jak na ten silnik to trochę dużo.

normalnie pali jak na kazdy silnik 2.0 z turbo i 4x4.Czego wy sie ludzie spodziewacie ze to bedzie na powietrze jezdzic ?

Ciekaw jestem tylko dzie jest ten co tak uparcie twierdzi ze jego 2.0 TFSI w B8 pali prawie tyle co TDI.Jak sam nie sprawdze to w zycu w to nie uwierze :rolleyes:

I co? :P

musi sprawdzic :wink4:

Jak ma być fun z jazdy to wiadomo, że swoje łyknie i nie mam zamiaru sam siebie na siłę oszukiwać, że mi źre 8 litrów.

pewnie , dlatego wczoraj zlapalem 13 :decayed:[br]Dopisany: 02 Sierpień 2011, 17:00_________________________________________________...............o kurka podoba mnie sie to :shocked:

Audi A4 2.0tfsi Euroboost Stage II Vs 2003 Subaru Sti TD05

Audi A4 2.0tfsi Euroboost Stage II Vs 2003 Subaru Sti TD05

:kox:

Opublikowano

turdzi, bedzie facelift a4, ale w 2013 :)

2013-audi-a4-avant-wagon-spy-shots_100358119_l.jpg

Opublikowano
  • Autor

bardzo sie cziesze ze nie czekalem :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

wszystkiego najlepszego i 100 lat staruchu!!

Opublikowano

najlepszego :wink4:

Opublikowano

skoro inni składają to i ja się dołączam ... najlepszego !!! :wink4:

Opublikowano

No to ja też... Zdrowia, zdrowia i jeszcze raz... pieniędzy :wink4:

Opublikowano

Zdrówko małolacie :>

Opublikowano

naaaajlepszego :drunk:

Opublikowano

i kolejny rok mniej..

i tym optymistycznym akcentem, wszystkiego najlpeszego, prezent odebrałeś wczesniej, to teraz dostaniesz tylko kwiaty :decayed:

Opublikowano

wszystkiego najlepszego

BTW widziałem dzisiaj S8 na Rotorach, pierwszy raz w życiu na żywo widziałem te koła, serio dają czadu, fotki nie oddają połowy efektu