Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B8 CDN] Black Widow quattro GmbH -----> RS4 Avant B9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

turdzi

Prośba.. mogę zjęcie centralnie od tylca samochodu ?

za***iście podoba mi się dyfuzor tylnego zderzaka :kox:

Opublikowano
  • Autor

no i wreszcie poczules komfort... :decayed:

nawet nie mow roznica jest kolosalna :cool1: ale dzieki ET28 auto wcalenie prowadzi sie jak taczki.Ogolnie spoko tyle ze do wyglada z rotorem to nawet nie ma co porownywac

Opublikowano

http://news.bbc.co.uk/weather/forecast/32 w Oslo za kilka dni będzie 2 stc. więc nie ma się co dziwić

ponizej 2st.bylo juz z 2tyg.temu bylo nawet 0....czekac tylko na snieg :naughty: :naughty: tudzi to jakas ustawka zeby polatac bokami :hi:

Opublikowano
  • Autor

chetnie [br]Dopisany: 07 Październik 2011, 18:54_________________________________________________Dzis byla ladna pogoda wiec udalo sie cyknac lepsze fotki , zrobilem dzis traske 350km i w sumie jastem bardzo zadowony z tych felg.Auto fajnie wyglada udalo sie zachowac " edge " a zarazem na zime jest teraz duzo komfortu.Dobrze Zrobilem ze nie pchalem sie w 18 cali.

p1060269.jpg

p1060278i.jpg

p1060279.jpg

p1060281u.jpg

[br]Dopisany: 08 Październik 2011, 21:17_________________________________________________Czy ktos wie moze jak wypadaja z glosnoscia wydechy Millteka :mysli:?

Cos minie zaczelo ciagnac na jakies mody :mysli: , chetnie bym sobie zapodal wydeszek ale gdzies slyszalem ze o Millteku ze sa dosc glosne a w sumie bardziej mi zalezy na poprawieniu sprawnosci i wygladzie niz na glosnosci , to w sumie mogl by byc prawie tak cichy jak seria.

Opublikowano

looknij na YT i poszukaj Magnaflow, bardzo ładnie brzmią a nie hałasują za bardzo, cenowo też pewnie lepiej od Millteka, w UK jest magazyn Magnaflow więc dostępność :good:

http://www.nemesisuk.com/

Opublikowano

przecież magnaflow są najgłośniejsze :decayed: milltek akurat jest najcichszy ze znanych firm - weź sobie wersję resonated i jak zostawisz katalizator to w środku dużej różnicy nawet nie będzie :wink4:

Opublikowano

magnaflow sa glosne, bo praktycznie nie maja srodkowego, Thom4s sie przekonal o tym w 1.8T :)

Opublikowano

przecież magnaflow są najgłośniejsze :decayed: milltek akurat jest najcichszy ze znanych firm - weź sobie wersję resonated i jak zostawisz katalizator to w środku dużej różnicy nawet nie będzie :wink4:

Dokładnie tak jak bajk i Flyer napisali, milltek resonated podpięty za catem będzie fajnie mruczał lekkim basem. Wersja non-resonated jest głośniejsza ale i tak w porównaniu do magnaflow jest cisza :)

Opublikowano

ja mam non-resonated i głośno zrobiło siędopiero po wywaleniu kata :decayed:

Opublikowano

Pewnie mam inne uszy :polew:

Opublikowano
  • Autor

a jaka jest roznica miedzy non-resonated a resonated ? Na swojej stronie milltek nie rozroznia czegos takiego do mojego auta :mysli:

magnaflow raczej odpada bo nie ma nic ciekawego , glownie to myslem o

627.jpg

Opublikowano

glownie to myslem o

627.jpg

Turdzi jak by to pięknie u Ciebie wygladało :shocked: :shocked: [br]Dopisany: 11 Październik 2011, 17:45_________________________________________________ciekawe jakby grało jeszcze :naughty:
Opublikowano

co do grania to w 2.0TFSI nigdy szału nie będzie :wink4:

Opublikowano
  • Autor

ciekawe jakby grało jeszcze

grac to nie bedzie tak jak bajk napisal ale ja juz wyroslem downo z glosnych wydechow , moze byc nawet taki jak seria , wazne cos daje i wyglada.

Tak to gada w TFSI

[br]Dopisany: 11 Październik 2011, 19:26_________________________________________________Panowie a jaka jest roznica miedzy non-resonated a resonated ?

Bajk gdzie ty kupowales togo swojego Millteka ? Musze sie najpierw s ASO zapytac czy to wogole pzejdzie ze zwgledu na gwarancje :mysli:

Opublikowano
  • Autor

no tanio nie jest ale ASO pewnie lepiej sie zapatruje na taki produkt niz jakis customowy.Najchetniej to bym sobie zrobil wydech w MG ale tam maja takie trerminy , do tego byc ze dwa razy na przymiarke a to raczej odpada

Opublikowano

ja kupowałem w best performance :wink4: potrzebowałem na szybko z fakturką, więc nie bawiłem siętym razem w ściąganie.. do czarnego kupowałem na ebay'u :wink4:

Opublikowano
  • Autor

I jak ich oceniasz ?

Opublikowano

kontakt super, realizacja zamówienia też bardzo szybko - akurat mieli na stocku wszystko co potrzebowałem :wink4: złego słowa powiedzieć nie mogę :good:

Opublikowano
  • Autor

No to zobaczymy co najpierw wielki barat powie , jak sie zgodzi moze sobie sprawie na gwiazdke.

A czy ktos sie orientuje czy dyfuzor S4 pasuje do zderzaka S line ?