turdzi Opublikowano 14 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 mowisz o E9X ? . to sie zgadzam A4 B8 ma ladniejsze wnetrze , ale pozycja za kierownica w beemce tez sie fajnie siedzi ale mnie osobiscie przeszkadza podlokietnik tunela srodkowego.W B8 jest to kapitalnie rozwiazane.Do tego B8 ma faktycznie fajna pozycje za kierownica fajna konsole i zegry no i prowadzenie w porownaniu do B6/7 to inna galaktyka.Z wygladu nie kazdemu musi siepodobac ale birac pod uwage ze somochod odbierasz prowadzac go i siedziec w srodku mimo faktycznie slabszych materialow zdecydowanie wygrywa.Co do Merca tez sie zgadzam z wygladu najladniejsze auto z calej trojki , w sordku awaria [br]Dopisany: 13 Lipiec 2011, 16:17_________________________________________________U mnie dzis tez byl Mikolaj........ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Makki_ Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 Gratulerer! Zobaczysz jak zapodasz Shielda to prawie jakbys program zrobil! Odrazu 50km wiecej! :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystic.pl Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 Turdzi, widzę, że zacząłeś uczyć się na pamięć nazw tych specyfików :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 18 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 paczka miala isc pewnie do Makkiego , ale sie mikolajowi popitolilo i przyszlo do mnie Ja nie mam pojcia co tam jest jakis Vax mam nadzieje ze do samochodu... ... [br]Dopisany: 14 Lipiec 2011, 15:32_________________________________________________Dziś zapodałem Shield'a i resztę bajerów z zestawu Swissvax Entry Collection. Powiem tak , odkryłem nowy świat pielęgnacji samochodu aplikacja środków , i efekt końcowy to faktycznie zupełnie inna liga.Jeżeli ktoś ma mieszane uczucia co do wydania 1000zl na kosmetyki samochodowe ( a sam je miałem i w sumie kupiłem to pod wpływem impulsu ) mogę bez wahania polecić.Niestety jest i druga strona medalu , powinni w opakowania dawać tez maszynę do cofania w czasie , zeby później nadrobić te 4 , 5 godzin.W 3 godziny ledwo zrobiłem blachy bez dachu bo mam boksa , nie dotykając reszty.Zazdroszczę tym którzy maj tyle czasu ze mnoga sobie poświecić 10 godzin na mycie i pielęgnacje samochodu, niestety to nie dla mnie ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystic.pl Opublikowano 18 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 Powiem tak , odkryłem nowy świat pielęgnacji samochodu aplikacja środków , i efekt końcowy to faktycznie zupełnie inna liga.Jeżeli ktoś ma mieszane uczucia co do wydania 1000zl na kosmetyki samochodowe ( a sam je miałem i w sumie kupiłem to pod wpływem impulsu ) mogę bez wahania polecić. :decayed: witamy w klubie :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 18 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 Turdzi zapodaj fotki jaki efekt po głaskaniu Shieldem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 19 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 zajebiesty , auto w sumie nie jest juz czaren bo wszystko sie w nim odbija.Nie wiem czy dam rade zrobic fotki bo ma jutro padac , a dzis nie dalem rady bo uciekalem przed deszczem. Zastanawiam sie tylko co ile trzeba tego Shielda nakladac aby zapewnial odpowiednia ochrone?[br]Dopisany: 18 Lipiec 2011, 22:17_________________________________________________ Turdzi zapodaj fotki jaki efekt po głaskaniu Shieldem jak prosiles , ale w sumie na fotkach niewiele widac bo auto nowe to i lakier nowy wiec ma lady polysk.Na zywo wyglada lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 19 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 prawdziwa czarna wdowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystic.pl Opublikowano 19 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mmcv Opublikowano 19 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 prawdziwa czarna wdowa mnie to sie bardziej ten kolorek trawy podoba :kox: . Auto :good: sciema szyb zabardzo sie to odznacza wg mnie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 19 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 szyby sa tylko z praktycznego punktu widzenia , czesto jezdze zapakowany a tak to nie widac ze sie ma rumunie w srodku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remik-A4 Opublikowano 19 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 fotki jakos dziwnie zrobiles bo ten czarny lakier jest jakis bez polysku a powinno byc lustro zwykly AG AquaWax i szmatka [br]Dopisany: 19 Lipiec 2011, 19:20_________________________________________________ps. u mnie tez byl chyba ten sam mikolaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 19 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 taka pogoda i totalny brak czasu wiec cykalem na szybk w niedzyczasie , w sumie to tylko pierwsze zdjecia cos tam pokazuje , reszta byla robiona pod slonce a wiec auto w cieniu od strony aparatu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remik-A4 Opublikowano 19 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 nastepnym razem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 19 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 zazdraszczam tych fotek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 19 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 nie ma czego , masz takie samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KENOiX Opublikowano 20 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 Kurcze czemu nie ma 21 :wallbash: podobno ori http://allegro.pl/felgi-audi-a7-a8-a5-q5-rs5-21-oryginalne-i1712579847.html aby nie było ot. mi tam bagażnik się podoba jak nie miałem do końca przekonania co do B8 to patrząc na Twoje auto się przekonałem piękna jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mmcv Opublikowano 20 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 piękna jest oj tak ... :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 20 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 Niger konkretny tylko po co Ci mody typu soft, turbo skoro za szybko nie jeździsz i priorytetem u Ciebie jest niskie spalanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 20 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 skoro za szybko nie jeździsz i priorytetem u Ciebie jest niskie spalanie a skad Ty tanie wnioski wytrzasnales? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi