miron78 Opublikowano 1 Października 2011 Opublikowano 1 Października 2011 czego to jeszcze nie wymyślą Ps. musisz wysiadać z auta czy to wszystko same.........
turdzi Opublikowano 1 Października 2011 Autor Opublikowano 1 Października 2011 nie no musze , ale to mega wygodna sprawa.Piwnice mam za sciana i juz 3 razy taszczylem tam sam boxa ,i nie wspominam tego jako bardzo przyjemne zajecie.A teraz doslownie chwilka i jest zdjety albo zalozony
126tomek Opublikowano 2 Października 2011 Opublikowano 2 Października 2011 Fajny pomysł Fajnie że u nas po nocy w takim garażu był by na swoim miejscu:)
Rosemeyer Opublikowano 3 Października 2011 Opublikowano 3 Października 2011 łeeee, ja tam z boksem do żadnego garażu nie wjadę - chyba że do hangaru na okęciu
Flyer Opublikowano 3 Października 2011 Opublikowano 3 Października 2011 Tobie to akurat boks nie powinien byc potrzebny
turdzi Opublikowano 3 Października 2011 Autor Opublikowano 3 Października 2011 zdecydowanie [br]Dopisany: 03 Październik 2011, 18:14_________________________________________________Dzis dokonczylem felgi ,teraz moge powiedziec ze mam nowe felgi , troszke je podpiescilem Shieldem i wygladaja jak nowe. Z oponami chyba tez troche przypanikowalem , pomierzylem wysokosc bieznika i maja dobre 7-7.5 mm wiec zostaja na zime.Samnie wiem jak mi wyszl wtedy 4 ale chyba mialem takiego nerwa na te felgi ze gdzies niedokladnie miarka zmierzylem
variocustoms Opublikowano 3 Października 2011 Opublikowano 3 Października 2011 wyglądają całkiem zdrowo, Shield Shieldem, ale co jakiś czas zaaplikuj RimWax, dużo łatwiej się myje koła no i chroni je przed syfem [br]Dopisany: 03 Październik 2011, 22:03_________________________________________________sorry, na jednej fotce wygląda tak jak by fela była trochę przytarta, prawda to czy złudzenie ? jak przytarte to aplikator, RimWax i do dzieła, ja mojej matce całkiem grube ryski wyprowadziłem tym specyfikiem
turdzi Opublikowano 3 Października 2011 Autor Opublikowano 3 Października 2011 tak sie swiatlo zalamalo , na felgach nie ma nawet jednej ryski , byly tylko potwornie brudne z osadem po wewnetrznej stronie do tego cale kola tocza sie idealnie , na wszyskich sa jeszcze fabrayczne ciezarki , tylko jedno kolo wymagalo delikatnego dowazenia. Mialem sobie kupic Autobahna , ale mialem na razie inne wydatki do tego chcialem jeszcze auto na zime pojechac Shieldem ale slaby ze mnie detajer i sie tak potwornie nie chce bo te felgi wybraly mi konkretnie jajka
variocustoms Opublikowano 3 Października 2011 Opublikowano 3 Października 2011 trening czyni mistrzem, przy tak nowej bryce to powinno być przyjemnością :> ale czarny to
turdzi Opublikowano 3 Października 2011 Autor Opublikowano 3 Października 2011 przyjemnoscia jest , to tez dobry spsob na odstresowanie po calym dniu roboty , ale niestety z dzieckiem dzien sie potwornie kurczy i sa inne priorytety tez przyjemne
variocustoms Opublikowano 3 Października 2011 Opublikowano 3 Października 2011 ja to traktuję jak ucieczkę do przyjemności chociaż dzisiaj myślałem, że ręce odpadną przy polerowaniu przedniej szyby, efekt końcowy to wynagrodził
turdzi Opublikowano 3 Października 2011 Autor Opublikowano 3 Października 2011 no to tak jak te kola zimowe
mgtan Opublikowano 3 Października 2011 Opublikowano 3 Października 2011 turdzi współczuje tych opon, mam je na zime... są.. yyy... dobre na suchym i to chyba by było na tyle.
variocustoms Opublikowano 3 Października 2011 Opublikowano 3 Października 2011 na drabinie i prawie 4ro kilową polerką jedną ręką ich nie obrabiałeś, no chyba, że na kolanach, to szacun jak tak
turdzi Opublikowano 3 Października 2011 Autor Opublikowano 3 Października 2011 a jak w sumie to walcze z nimi od soboty
variocustoms Opublikowano 3 Października 2011 Opublikowano 3 Października 2011 w Oslo zimą jest dużo śniegu czy tylko zimno?
turdzi Opublikowano 3 Października 2011 Autor Opublikowano 3 Października 2011 zalezy jaka zima i jaki rok , czasem jest metr czasem 15 cm ale w w zeszlym roku jak sypnelo grudniu tak lezal do kwietnia , ale to dobrze bo sezon narciarski dlugi
Rosemeyer Opublikowano 4 Października 2011 Opublikowano 4 Października 2011 Tobie to akurat boks nie powinien byc potrzebny taaa - zwlaszcza z kratka z tylu w zeszlym roku ja wywalilem, bo jechalismy tylko we 2kę z żoną, ale przy kpl na pokładzie ten manewr nie przejdzie. przy kratce w poprzek wejda max 155ki. niestety kratka czasami ogranicza funkcjonalnosc
turdzi Opublikowano 4 Października 2011 Autor Opublikowano 4 Października 2011 turdzi współczuje tych opon, mam je na zime... są.. yyy... dobre na suchym i to chyba by było na tyle. mowisz , w testach wypada bardzo dobrze pojezdzimy zobaczymy
KmK Opublikowano 4 Października 2011 Opublikowano 4 Października 2011 mowisz , w testach wypada bardzo dobrze pojezdzimy zobaczymy miałem kiedys michelin alpin a2, też w testach wygrywały, w rzeczywistości dramat. Debica była lata świetlne z przodu. Teraz mi w 4turbo polecili BS, jest ok, zwłaszcza trakcja się poprawiła.. odkąd zminiłem.. auto
Rekomendowane odpowiedzi