turdzi Opublikowano 4 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 az ciezko uwierzyc bo nowe kosztuja prawie 1300zl sztuka ale nic zobaczymy nie lubie sie wypowiadac o czyms czego sam nie doswiadczylem , Teraz mi w 4turbo polecili BS, jest ok, zwłaszcza trakcja się poprawiła.. odkąd zminiłem.. auto cos mnie ominelo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KmK Opublikowano 4 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 cos mnie ominelo ? zmieniłem fwd na q i się trakcja poprawiła ale hamowanie zawsze jest do bani przez q Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 4 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 przez q i przez mase ale w sumie te hamulce 320 mm nawet daja rade , za to w dyszlach R4 to jes jakas porazka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KmK Opublikowano 4 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 przez q i przez mase ale w sumie te hamulce 320 mm nawet daja rade , za to w dyszlach R4 to jes jakas porazka troche na około to wyraziłem, ale chodziło mi głównie o to, że q w zimie powoduje, że można się zagapić, że ślisko się zrobiło a hamuje się cholera do d*py, bo jak już się napędzisz bez problemu, to dopiero przy hamowaniu wychodzi sprawiedliwość, tyle, że reszta o tym, że jest ślisko już wie przy ruszaniu, a Ci w q dopiero przy hamowaniu żart oczywiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 4 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 KmK masz dużo racji z hamowaniem z q, można się pogubić, przyspiesza fajnie a zatrzymać się da tak samo jak RWD i FWD no chyba, że na wsteczny wrzucić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 5 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 a to jakas nowametoda hamowania awaryjnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 5 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 a to jakas nowametoda hamowania awaryjnego mun walk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 5 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mgtan Opublikowano 5 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 turdzi współczuje tych opon, mam je na zime... są.. yyy... dobre na suchym i to chyba by było na tyle. mowisz , w testach wypada bardzo dobrze pojezdzimy zobaczymy taa... te opony były świetne przy lekkich autach typu Golf V itp (tu jeździło się świetnie) przy A4 które jest krowiaste w wadze to nie jest już tak kolorowo. Golfina się lepiej trzymała na tych kapciach. Podejżewam że kwestia jest nacisku na oś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 5 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 dziwne bo montowane byly jako OEM w A5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 5 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 przez q i przez mase ale w sumie te hamulce 320 mm nawet daja rade , za to w dyszlach R4 to jes jakas porazka troche na około to wyraziłem, ale chodziło mi głównie o to, że q w zimie powoduje, że można się zagapić, że ślisko się zrobiło a hamuje się cholera do d*py, bo jak już się napędzisz bez problemu, to dopiero przy hamowaniu wychodzi sprawiedliwość, tyle, że reszta o tym, że jest ślisko już wie przy ruszaniu, a Ci w q dopiero przy hamowaniu żart oczywiście "4x4 przyspiesza jak żadne, hamuje jak każde" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 6 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 I zimowy set up , na 17 i tak szalu nie bedzie ale przez ET 28 i tak o niebo lepiej niz na poprzenich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 6 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 już wersja zima? kurcze.. podobają mi się te felgi.. można na przyszły rok takich na zimę poszukam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1380 Opublikowano 6 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Elegancko ET takie samo jak u mnie. Nie za wczesnie jeszcze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 6 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 http://news.bbc.co.uk/weather/forecast/32 w Oslo za kilka dni będzie 2 stc. więc nie ma się co dziwić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1380 Opublikowano 6 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 W nocy i miimalnie..to u nas 3 stopnie pojutrze zapowiadają... Jest sucho to szkoda jeszcze.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 6 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 zimowe jak wiadomo to przy średniej poniżej 7 stc. się sprawdzają i coś w tym jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1380 Opublikowano 6 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 no jak sucho to nawet przy zerze gorsze od zimowek,ale nie wazne nie temat tu o tym nie robmy OT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 7 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 w tygodniu auto glownie jest w garazu a w weekend mam jechac do szwecji a tam zapowiadaja rano przymrozki.Ja temp. jest ponizej 10 stopni to zimowka juz sie nic nie dzieje , zreszta cos czuje ze i tak bede zmuszony kupic nowe tej zimy a te to raczej na jesienna gume wygladaja niz na dobra zimowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 7 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 no i wreszcie poczules komfort... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi