Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B8 CDN] Black Widow quattro GmbH -----> RS4 Avant B9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ale macie problemy (mgtan vs turdzi) :polew:

Opublikowano

_Makki_ lakierek mistrzostwo :)... co w sumie widząc twoej posty nie jest zaskoczeniem ;)

hehe, dzieki.

pieknie go zrobiles :cool1: !

Dzieki ale szkoda ze tak ladny pozostanie pewnie do pierwszego mycia nowego wlasciciela..

Opublikowano

ale macie problemy (mgtan vs turdzi) :polew:

oj tam odrazu problemy... był temat lifty w B8 to jest info... a problemy jakby były to byśmy problem rozpracowali przy buteleczce mocnego trunku. Zapewniam cie że doszlibyśmy do consensus`u :):hi:

Opublikowano

oj mysle ze na pewno :)[br]Dopisany: 02 Listopad 2011, 17:08_________________________________________________Jak by kogos to interesowalo dzisiaj przypadkiem przyczailem zaparkowana B8 z kolami 18x8.5 ET29 (245/40/18)

zdjcie0320z.jpg

zdjcie0317l.jpg

zdjcie0314p.jpg

zdjcie0311w.jpg

Poogladalem doklanie i na oponach nie bylo sladow zeby obcieraly , ale widac ze jest na styk przy 245 mm

Opublikowano

no nawet bardzo

Opublikowano

Czyli te felgi co wyczaiłem jednak przypasują do B8 :good:

Opublikowano

no pasuja tak jak widac na zdjeciach , troszke to bisko wszystko jest :mysli: ale i tak myslalem ze bedzie gorzej.

Opublikowano

wygląda całkiem nieźle.

Przy normalnym zawiasie to bedzie OK :) Ciekawe czy przy obnizonym nic nie bedzie tarło :mysli:

Opublikowano

wygląda całkiem nieźle.

Przy normalnym zawiasie to bedzie OK :) Ciekawe czy przy obnizonym nic nie bedzie tarło :mysli:

Zależy czy masz ciężką doopę :decayed::polew:

Opublikowano

ja mam 18x7.5 et 21 opona 225/45 eibach - 30 i nic nie obciera :)

Opublikowano

ja mam 18x7.5 et 21 opona 225/45 eibach - 30 i nic nie obciera :)

W B7 mam dokładnie taki sam setup jak Ty tylko et 34 i tez jest elegancko :good:

Opublikowano

oj mysle ze na pewno :)[br]Dopisany: 02 Listopad 2011, 17:08_________________________________________________Jak by kogos to interesowalo dzisiaj przypadkiem przyczailem zaparkowana B8 z kolami 18x8.5 ET29 (245/40/18)

zdjcie0320z.jpg

Poogladalem doklanie i na oponach nie bylo sladow zeby obcieraly , ale widac ze jest na styk przy 245 mm

Blisko do krawężnika :blink:

Opublikowano

no blisko na 245 dosc ryzykownie[br]Dopisany: 17 Listopad 2011, 18:15_________________________________________________ milltek zrobil niespodzianke i wsadzil na stronie takie oto zdjecia....

97original.jpg

117lgs.jpg

116lg.jpg

co prawda nie avant ale daje jakis obraz.Juz tylko 5 tyg zostalo :naughty:

oj cos mi sie wydalej ze poloze lage na gwarancje i na wiosne siadzie program od compotow tym bardziej ze robili ostatnio A5 na pelym wydechu plus sportowy kat. MG i wyszlo ponad 280KM i 430 NM :kox:

Opublikowano

ostatnio co czytam to się tunerzy wypowiadają że z poprzedniego 200konnego się robi 245-260km a z tego co Ty masz Turdzi standardem jest 270-280km, a jak dasz wydech to raczej bliżej 290km bedzie

Opublikowano

no z wydeszkiem to juz przyjemne moce i fajny NM ty bardzie ze chyba nie ma sensu pchac sie w K04 bo NM i tak wiecej nie bedzie a potrzeba FMIC, turbo dla 30 KM wiecej wydawac 10K to chyba nie ma sensu