Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B8 CDN] Black Widow quattro GmbH -----> RS4 Avant B9

turdzi

Rekomendowane odpowiedzi

:polew:[br]Dopisany: 23 Listopad 2011, 22:18_________________________________________________dzis doszlo z cyklu male a cieszy mianowicie needle sweep i lap timer - i tu maly bonus o ktorym zapomnialem temp. olaju :notworthy:

Pawel: Przerwalo nam rozmowe ale tutaj tak caly czas przez pogode.

Nie wiem jak dlugo bedzie promocja w Swissvax ale jak cos chcesz to zamawiaj asap bo 20% to juz fajny rabat :)

dzis doszlo z cyklu male a cieszy mianowicie needle sweep i lap timer - i tu maly bonus o ktorym zapomnialem temp. olaju :notworthy:

no prosze Cie.... dopiero teraz?!

Przeciez to jest pierwsza rzecz ktora kazdy szanujacy sie rezacz powinien zrobic w pierwszym dniu osiadania nowej fury :tongue4:

no niestety nie mam kabelka i nikogo w okolicy kto by mi to wczesniej ogarnal.

to jak bedziesz w polszy do zapraszam na kafke :wink4:

nie wiem czy bede w Swieta w stolicy , ale jak kiedys bede w okolicy chetnie wpadne :hi:[br]Dopisany: 30 Listopad 2011, 22:37_________________________________________________Dzis pare spostrzezen z obserwacji temp. oleju.

Przy temp. w garazu 10 -12 stopni i odpaleniu po nocy potrzeba ok 5 min jazdy 70-80 kmh zeby temp. w ukladzie chlodzenia osiagnela 90C podczas gdy tem. oleju osiaga ledwo 60C.Potrzeba kolejnych 4-5 min aby wzosla to ok 90 a wiec tak na dobra sprawe po 10 min jazdy mozna dopiero pozadnie odkrecic.To oczywiscue dotyczy B8 w benzynie.

Czyli w porównaniu do 3.0 tdi różnicy nie widzę :tongue4::wink4:

A ja nie widzę różnicy w porównaniu do 4.2 TDI ;-)

no to widac wieksze TDI grzeja sie szybciej bo oba 2.0 TDI byly zagrzane po 15 km jazdy w zimie :rolleyes:[br]Dopisany: 02 Grudzień 2011, 19:45_________________________________________________dzisiaj spadl snieg i w koncu pojechalm sobie poupalac.

B8 na sniegu jest rewelacyjne , ale to co najfajniesze to dobrze miec znow benzyne pod maska.Na takie upalanki przelozenia TDI to jest jednak porazka.