reniek Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 A co ci szkodzi spróbować. Wielkie pieniądze to nie są. Jak ci w realu nie bedzie pasować to ściągniesz za dwa dni naklejki. Nie przekonasz sie na własnej skórze to nie będziesz wiedział. Ja bym spróbował z czystej ciekawości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 zrób różowe dekory i będzie jak murzynka ew. coś takiego zapodaj: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 28 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 [br]Dopisany: 23 Listopad 2011, 22:18_________________________________________________dzis doszlo z cyklu male a cieszy mianowicie needle sweep i lap timer - i tu maly bonus o ktorym zapomnialem temp. olaju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 temp olayu na FISie wyświetla ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 28 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 tak , ale musze miec wlaczony na FISie lap timer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 kurfa ale język sobie zmień bo do norkowego to niepodobne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-żółw Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 przecież to filmik nie z jego auta, poza tym to automat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 a ja to na serio pisałem ? japoński fajny jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 29 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 jak ktos zauwazyl to ne moje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Makki_ Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 Pawel: Przerwalo nam rozmowe ale tutaj tak caly czas przez pogode. Nie wiem jak dlugo bedzie promocja w Swissvax ale jak cos chcesz to zamawiaj asap bo 20% to juz fajny rabat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 29 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 przrwalo bo wjechalem do tunelu , no faktycznie 20% to juz fajna sprawa.Cos sobie kupie na gwiazdke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosemeyer Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 dzis doszlo z cyklu male a cieszy mianowicie needle sweep i lap timer - i tu maly bonus o ktorym zapomnialem temp. olaju no prosze Cie.... dopiero teraz?! Przeciez to jest pierwsza rzecz ktora kazdy szanujacy sie rezacz powinien zrobic w pierwszym dniu osiadania nowej fury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 30 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 no niestety nie mam kabelka i nikogo w okolicy kto by mi to wczesniej ogarnal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosemeyer Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 no niestety nie mam kabelka i nikogo w okolicy kto by mi to wczesniej ogarnal. to jak bedziesz w polszy do zapraszam na kafke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 2 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 nie wiem czy bede w Swieta w stolicy , ale jak kiedys bede w okolicy chetnie wpadne [br]Dopisany: 30 Listopad 2011, 22:37_________________________________________________Dzis pare spostrzezen z obserwacji temp. oleju. Przy temp. w garazu 10 -12 stopni i odpaleniu po nocy potrzeba ok 5 min jazdy 70-80 kmh zeby temp. w ukladzie chlodzenia osiagnela 90C podczas gdy tem. oleju osiaga ledwo 60C.Potrzeba kolejnych 4-5 min aby wzosla to ok 90 a wiec tak na dobra sprawe po 10 min jazdy mozna dopiero pozadnie odkrecic.To oczywiscue dotyczy B8 w benzynie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystic.pl Opublikowano 2 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 Czyli w porównaniu do 3.0 tdi różnicy nie widzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosemeyer Opublikowano 2 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 Czyli w porównaniu do 3.0 tdi różnicy nie widzę A ja nie widzę różnicy w porównaniu do 4.2 TDI ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystic.pl Opublikowano 2 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 PS. mamy grupę marzeń EU2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 11 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 no to widac wieksze TDI grzeja sie szybciej bo oba 2.0 TDI byly zagrzane po 15 km jazdy w zimie [br]Dopisany: 02 Grudzień 2011, 19:45_________________________________________________dzisiaj spadl snieg i w koncu pojechalm sobie poupalac. B8 na sniegu jest rewelacyjne , ale to co najfajniesze to dobrze miec znow benzyne pod maska.Na takie upalanki przelozenia TDI to jest jednak porazka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 a jak sytuacja z tym braniem oleju u Ciebie wygląda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi