Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B8 CDN] Black Widow quattro GmbH -----> RS4 Avant B9

turdzi

Rekomendowane odpowiedzi

Turdzi, kręcisz się po krk i co, cisza :tongue4:

Grabisz sobie :decayed:

i kto to mówi :gwizdanie: :cool1: tec co jeszcze na spocie nie był 4 lat :gwizdanie:

Turdzi, kręcisz się po krk i co, cisza

Grabisz sobie

wiem :embarrassed:, ale mam taka niewyrobke czasowa ze nawet nie mailem sumienia sie odezwac zeby nie wyszla taka lipa jak ostatnio :embarrassed:

Plany mialem ambitne ale zycie szybko je weryfikuje :rolleyes: 4 dni ( bo reszta to swieta ) to stanowczo za malo........[br]Dopisany: 28 Grudzień 2011, 21:44_________________________________________________

Fiu, fiu, to lada moment będzie ładnie mruczeć

mystic szczerze....... to mam nadziej ze bedzie mruczec tylko minimalnie glosniej jak seria

[br]Dopisany: 28 Grudzień 2011, 21:44_________________________________________________

Fiu, fiu, to lada moment będzie ładnie mruczeć

mystic szczerze....... to mam nadziej ze bedzie mruczec tylko minimalnie glosniej jak seria

Głośniej, nie głośniej :wink4: miałem na myśli ten pomruk, który robi ciary na plecach :wink4: i od razu tego nie będzie, kwasik musi się dobrze wygrzać :)

z tego co słyszałem 2,0 TFSI na podwójnym fabrycznym wydechu już fajnie gada jak dostaje w pipkę, na innym wydechu może robić całkiem fajną robotę, nie wiem jak to wygląda vs. np. Golf mk VI GTi z DSG ale słyszałem kilka razy takowe i dźwięk powiem delikatnie kosa jak na R4T :good:

i kto to mówi :gwizdanie: :cool1: tec co jeszcze na spocie nie był 4 lat

nie mam nic na swoje usprawiedliwienie :embarrassed:

(4 będą w maju :decayed:)

Turdzi to następnym raziem na dłużej przyjedz jak dasz radę :wink4:

KmK ten rok byl wyjatkowy bo mialem strasznie malo urlopu , do tego Swieta i sylwester wiec tak na dobra sprawe zostaly tylko 4 dni.

Nie udalo sie niestety wpasc na zlot gdyz wrocilem o 21.00 :rolleyes:

Milltek zamotowany.

img6592el.jpg

Dokladke musze ogarnac bo miala byc listwa z pakietu czarnej optyki a przez pomylke wyladowala srebrna.

Co do samego dziwieku to spodziewalem sie zupelnie innego brzemia , bardziej surowego a ten byczy troche tak jak Remus czy Supersprint ( no chyba ze filmiki z youtuba przeklamuja dzwiek )

Pozjezdzimy zobaczymy.Na razie nie jstem jakos meeeega zadowolony.

wyglad jest super no i dyfuzor s4 o wiele ladniejszy niz ten Sline.Nie ejstem pewien tylko dzwiku , moze mi przejdzie bo z wydechem mailem tylko subaru a tam jest on specyficzny :wink4:

Dokladke musze ogarnac bo miala byc listwa z pakietu czarnej optyki a przez pomylke wyladowala srebrna.

Co do samego dziwieku to spodziewalem sie zupelnie innego brzemia , bardziej surowego a ten byczy troche tak jak Remus czy Supersprint ( no chyba ze filmiki z youtuba przeklamuja dzwiek )

Pozjezdzimy zobaczymy.Na razie nie jstem jakos meeeega zadowolony.

Mnie Milltek bardzo sie podoba ze wzgledu na wykonczenie i jakosc.

Z tego co widzialem i slyszalem na zywo w Norwegii Milltek ma bardzo orginalny dzwiek. Szkoda tylko ze do mojego nie bylo jak zamawialem i kurde pospieszylem sie z tym zestawem ABTa.

Wyglada super. Wlasnie pierwsze na co zwrocilem uwage to ta srebra dokladka. Jak ja zamawialem to nie bylo czarnej :(

Zawsze mozna zafoliowac tak jak u mnie.

Dzwiek napewno bedzie inny z czasem. Tak jak u mnie na poczatku bylo tylko mruczenie teraz po roku jest duzo duzo glosniej..

BTW, Nie mogles umyc chociaz zderzaka tylnego na montaz? :)

Rysy od palcy i lap monterow na brudnym zderzaku bezcenne...

Nie udalo sie niestety wpasc na zlot gdyz wrocilem o 21.00

siedzielismy do 22-giej prawie :gwizdanie:

Graty wydechu :good:

Wygląda świetnie, tylko rurki chyba faktycznie delikatnie cofnąć, no chyba, że fotka przekłamuje. Dźwięk będzie się zmieniał z czasem :wink4:

nakręć filmik z bliska i jak odjeżdżasz, za np. 20 tkm następny filmik, mój Magnaflow jak się wypalił też lepiej gada, dużo zależy od temperatury zewnętrznej, im zimniej na dworze agresywniej go słychać jak latem gorąco to bardziej miękki dźwięk

nakręć filmik z bliska i jak odjeżdżasz, za np. 20 tkm następny filmik, mój Magnaflow jak się wypalił też lepiej gada, dużo zależy od temperatury zewnętrznej, im zimniej na dworze agresywniej go słychać jak latem gorąco to bardziej miękki dźwięk

Dokładnie takie same odczucia mam do millteka :good:

BTW, Nie mogles umyc chociaz zderzaka tylnego na montaz? :)

Rysy od palcy i lap monterow na brudnym zderzaku bezcenne...

:decayed: cały Makki :decayed:

turdzi dawaj jakiś filmik z obecnym dźwiękiem, bo potem ciężko będzie porównać jak się wydech przepali

Mnie też się wydaje, że rurki coś za bardzo wystają. Ale ogólnie jest na plus. A jak zmienisz dokładkę (i umyjesz auto ;) ) będzie dużo lepiej.

Nie wiem jak dzwięk ale dla mnie wcześniej auto wyglądało lepiej, te rurki tak jakoś do niego nie pasują, ale o gustach się nie dyskutuje, ważne że właściciel zadowolony.

Kurcze no jakos mnie tez sie wydaje jakby wystawaly za bardzo :( Ale moze to tylko takie zdjecie??

U mnie bylo podobnie jak pierwszy raz zalozyli i powiedzieli ze gotowe.. Kazalem jednak schowac bardziej te ruruki zeby bylo 100% po mojemu. No ale chyba ze Turdzi tak lubi jak mu wystaje :naughty:

U mnie:

adf0b940621a90a5.jpg

d87e1a1822c393cd.jpg

d9c7293a9f36ab88.jpg

59e9e1314dd916e7.jpg

Makki u Ciebie rurki są perfekt ustawione :good:

Na szczęście same końcówki nie są spawane tylko skręcone na solidnych obejmach, więc to tylko 5 minut roboty aby je ładnie schować po swojemu :wink4: Osobiście bym cofnął bo dodatkowo jak się kwas nagrzewa to się jeszcze bardziej wysuwają :decayed:

koncowki troche wystaja ale tak jak mystic mowi , sa przykrecane do tlumikow weic jest pole regulacji.ja i tak musze ogarnac dyfuzor to zrobie to przy okazji.Zaleta tego millteka jest to ze w kazdej chwili moge wrocic do dyfuzora Sline i zalozyc pojedyncza koncowke 100 mm.

Sam Milltek wykonany super , ale jak sobie go poogladalem to juz znalazlem mala lipe ktora musze usunac przy okazji robienia sportowego katalizatora , bo tam na pewno jest strata paru KM.

No u ciebie makki to siedzi klasa :cool1:[br]Dopisany: 31 Grudzień 2011, 09:00_________________________________________________Koncowki juz oganiete , siedza jak u makkiego.W symie wszystkie wydechy powinny miec mozliwac ich regulacji.To bardzo przydatny bajer.

Dzis pakuje manaty i wracam , ale zlecialo...............