animalboy Opublikowano 17 Czerwca 2011 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Witam prawie 2 tyg temu miałem nie miłe zdarzenie bowiem pewien pan wymusił pierwszeństwo i stało się. Minął tydzień jak był u mnie Pan z generali i sobie spokojne czekam na wycenę. Powiedział tyko ze napewno szkoda całkowita. A teraz pytanie do Was ile mogę realnie krzyczeć ze te cudo , bo nie ukrywam ze chce sprzedać w takim stanie jakim jest. Jest to 1.8 125km, cilmatronic, pełna elektryka
nex Opublikowano 20 Czerwca 2011 Opublikowano 20 Czerwca 2011 Ja za poniższą szkodę (B5 96r auta 1.8 T) bardzo podobna do twojej dostałem 6800zł z WARTY tzn z mojego AC bo ja spowodowałem kolizję. Co prawda było to 3 lata temu, ale wtedy jak bym chciał to połowa mogła mi zostać w kieszeni. Auto jak dobrze wycenią to warto naprawić i dopiero sprzedać, no chyba że wycena będzie śmieszna to naprawiaj w ASO
animalboy Opublikowano 20 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 20 Czerwca 2011 Własnie dostałem pisemko z Genereli, auto w dzien szkody wycenili na 5900 (jakies 2 tys za mało bynajmniej mi sie tak wydaje), szkody na 4950 a wartosc samochodu na 950, takze mam 4950 do łapy i plus auto ktore napewno wiecej stoi niz 950 zł. Pomijajac fakt ze zanizyli wartosc auta to, mysle ze warto robic ja, tylko ze nie mam na to czasu, bo potrzebna gotowa na gwalt ;/
arielka Opublikowano 22 Czerwca 2011 Opublikowano 22 Czerwca 2011 Wartość bazowa (bez korekt) pojazdu w stanie nieuszkodzonym, baza danych czerwiec 2011 - 9550zł Pozdrawiam arielka
Rekomendowane odpowiedzi