AndyN Opublikowano 19 Czerwca 2011 Opublikowano 19 Czerwca 2011 Zrobiłem przekładkę środka na s-line z B7(?) Podświetlenie przycisków lampek działa w lampce przedniej i bagażnika Nie działa w lampce tylnej kanapy Gniazdko w tej lampce ma trzy piny Fabrycznie miałem lampkę z dwoma niezależnymi przyciskami i dwoma oddzielnie włączanymi żarówkami. Wtyczka wiązki ma obsadzone cztery piny Przypuszczam, że różnica w okablowaniu jest problemem. Jak to obejść?
Bart-S Opublikowano 19 Czerwca 2011 Opublikowano 19 Czerwca 2011 W B7 wprowadzono dwa modele lampek - ta którą założyłeś to standard (model pod "licht pakiet" wygląda tak jak wersja z B6). Zaraz zajmę się pinami...
AndyN Opublikowano 19 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 19 Czerwca 2011 (...) ta którą założyłeś to standard (model pod "licht pakiet" wygląda tak jak wersja z B6). Taką dostałem w sprzedawanym pakiecie. Ta 'podwójna' jest praktyczniejsza, gdyby ktoś zobaczył na Allegro taką czarną ... Schematy/piny bierzesz z ELSY?
Bart-S Opublikowano 19 Czerwca 2011 Opublikowano 19 Czerwca 2011 Ta lampka najwidoczniej nie ma podświetlania ambient (schemat połączeń jest identyczny dla standard/QQ1). Szukaj "podwójnej"...
AndyN Opublikowano 19 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 19 Czerwca 2011 ;( Możesz mi podać numer z ETKI tej 'podwójnej' w 'kolorze s-line'? [br]Dopisany: 19 Czerwiec 2011, 19:54_________________________________________________Rozebrałem lampkę, w przycisku nie mia podświetlenia Mógł być taki miks, że przód i bagażnik był podświetlany a tylna kanapa nie? Czy jakiegoś 'ulepa' kupiłem
Bart-S Opublikowano 19 Czerwca 2011 Opublikowano 19 Czerwca 2011 w B7 "Licht pakiet" nie wchodził w skład S line. Tak jak napisałem wcześniej - od B7 stosuje się 2 rodzaje lampek (pod QQ0 i QQ1 - ty trafiłeś ten pierwszy). 8E0 947 111 A 6PS
AndyN Opublikowano 1 Lipca 2011 Autor Opublikowano 1 Lipca 2011 Jest możliwe żeby była taka fabryczna kompletacja, że lampka przednia i bagażnika miały podświetlenie przycisków a tylnej kanapy nie miała? [br]Dopisany: 20 Czerwiec 2011, 21:04_________________________________________________Udało mi się kupić lampkę s-line z dwoma przyciskami Czy lampki te były w dwóch wersjach? Z i bez podświetlenia przycisków? Bo lampki nie widziałem i nie wiem do końca co kupiłem
Bart-S Opublikowano 1 Lipca 2011 Opublikowano 1 Lipca 2011 Czy lampki te były w dwóch wersjach? Z i bez podświetlenia przycisków? Nie - jest tylko jedna wersja.
Rekomendowane odpowiedzi