Bieniek Opublikowano 19 Czerwca 2011 Opublikowano 19 Czerwca 2011 Mam taki problem.Zakupilem komplet wahaczy firmy mayle. Problem jest taki,ze orginalnie w miejscu zaznaczonym strzalka maja mniejsza szerokosc tulei,gdzie przychodzi amorek. Tutaj tuleja jest szersza. Uploaded with ImageShack.us Gosciu mowi,ze sprzedaje tylko takie wahacze. Co z tym fantem zrobic??
.Pablo. Opublikowano 19 Czerwca 2011 Opublikowano 19 Czerwca 2011 Szersza znaczy ile milimetr dwa czy więcej ? Jak dużo szersza to oddaj
wrclaguna Opublikowano 19 Czerwca 2011 Opublikowano 19 Czerwca 2011 Ten problem byl omawiany na forum wystarczy poszukac
Bieniek Opublikowano 20 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 20 Czerwca 2011 Grzes szukam i nie moge wyszukac nic [br]Dopisany: 19 Czerwiec 2011, 22:58_________________________________________________Jak nr ma ori wahacz ten o ktorym mowa watku??
wrclaguna Opublikowano 20 Czerwca 2011 Opublikowano 20 Czerwca 2011 Kurcze tez nie moge znalezc wiem ze temat byl o tym . Tez ten problem przechodzilem . Chyba w zestawach wahaczy sa te tuleje szersze . U siebie poprostu je wyciselismy na prasie i do tej pory smiagam na ORI
AZIK Opublikowano 20 Czerwca 2011 Opublikowano 20 Czerwca 2011 właśnie jakoś na forum osatnio czytałem ze są dwa rodzaje tulei... jedna szersza, druga węższa... musiałeś kupić po prostu nie do swojego auta....
Rekomendowane odpowiedzi