davidoati Opublikowano 22 Czerwca 2011 Opublikowano 22 Czerwca 2011 Dziadek jechał pod prąd na autostradzie A4... 2al6giBq3MI 3kustQElzVE Nie moge uwierzyć
Arturoo Opublikowano 22 Czerwca 2011 Opublikowano 22 Czerwca 2011 W pewnym wieku powinni " tacy wiekowi" kierowcy sami prawka oddawać by nie dochodziło do takich sytuacji ,wtedy byłoby bezpieczniej dla nas wszystkich . Może nie wszyscy ale ktoś się powinien czymś takim zająć zamiast dorzucać do taryfikatora mandaty za picie napoi i palenie papierosów w samochodzie. To by się nazywało odpowiedzialnością .
pastaldo Opublikowano 22 Czerwca 2011 Opublikowano 22 Czerwca 2011 W pewnym wieku powinni " tacy wiekowi" kierowcy sami prawka oddawać by nie dochodziło do takich sytuacji ,wtedy byłoby bezpieczniej dla nas wszystkich . Może nie wszyscy ale ktoś się powinien czymś takim zająć zamiast dorzucać do taryfikatora mandaty za picie napoi i palenie papierosów w samochodzie. To by się nazywało odpowiedzialnością . może nie koniecznie z urzedu oddawac prawko, ale wprowadzić obowiązek po pewnym wieku okresowych badań psycho fizycznych. Jak ktos jest w formie to i 100latek niech sie turla ale jest wielu własnie takich jak na filmikach co jest grozą na drogach. Nie wiadomo czy taki w pewnym momencie nie uśnie, albo zasłabnie i tragedia gotowa. Kazdemu się może zdarzyć zasłabnięcie lub choćby zawał ale w pewnych warunkach i wieku ryzyko rośnie
Arturoo Opublikowano 22 Czerwca 2011 Opublikowano 22 Czerwca 2011 Może nie z urzędu ok. ale psychotesty jakby wprowadzili to . Takie psychotesty jakby były dzisiaj dla młodych przed pierwszym podejściem do egzaminu to by też nie było bezsensowne . Zaraz mnie młodzi zlinczują :gwizdanie: .
pastaldo Opublikowano 22 Czerwca 2011 Opublikowano 22 Czerwca 2011 Może nie z urzędu ok. ale psychotesty jakby wprowadzili to . Takie psychotesty jakby były dzisiaj dla młodych przed pierwszym podejściem do egzaminu to by też nie było bezsensowne . Zaraz mnie młodzi zlinczują :gwizdanie: . Na pewno by nie zaszkodziły. Moze mniej Motłochu i idiotów by jeździło i było by bezpieczniej
emil82 Opublikowano 22 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2011 Może nie z urzędu ok. ale psychotesty jakby wprowadzili to . Takie psychotesty jakby były dzisiaj dla młodych przed pierwszym podejściem do egzaminu to by też nie było bezsensowne . Zaraz mnie młodzi zlinczują :gwizdanie: . Na pewno by nie zaszkodziły. Moze mniej Motłochu i idiotów by jeździło i było by bezpieczniej Polscy kierowcy są za bardzo sfrustrowani sytuacją społeczno-polityczną, do tego dochodzi jeszcze jakość dróg i cena paliwa, co powoduje wzmożoną agresję wśród ludzi siedzących za kółkiem Młodzi ludzie, którzy stali się posiadaczami Prawa Jazdy nie mają skąd czasami czerpać dobrych wzorców i po prostu z bezsilności akceptują warunki panujące na drodze. Dopóki nie będzie dobrych dróg i autostrad to kierowcy w PL nie będą mieli możliwości zaspokojenia głodu prędkości, przykre ale prawdziwe pozdro!
pastaldo Opublikowano 22 Czerwca 2011 Opublikowano 22 Czerwca 2011 Może nie z urzędu ok. ale psychotesty jakby wprowadzili to . Takie psychotesty jakby były dzisiaj dla młodych przed pierwszym podejściem do egzaminu to by też nie było bezsensowne . Zaraz mnie młodzi zlinczują :gwizdanie: . Na pewno by nie zaszkodziły. Moze mniej Motłochu i idiotów by jeździło i było by bezpieczniej Polscy kierowcy są za bardzo sfrustrowani sytuacją społeczno-polityczną, do tego dochodzi jeszcze jakość dróg i cena paliwa, co powoduje wzmożoną agresję wśród ludzi siedzących za kółkiem Młodzi ludzie, którzy stali się posiadaczami Prawa Jazdy nie mają skąd czasami czerpać dobrych wzorców i po prostu z bezsilności akceptują warunki panujące na drodze. Dopóki nie będzie dobrych dróg i autostrad to kierowcy w PL nie będą mieli możliwości zaspokojenia głodu prędkości, przykre ale prawdziwe pozdro! coś w tym jest. Ale co do "głodu prędkości" to nie dokońca bym się zgodził. Jest gdzie przycisnąć i sam też nie jeżdze wolno ale tam gdzie się da a nie dajmy na to przez wieś kreta droga a on dopiepsza ile sie da :gwizdanie: Najgorsze jest to jak taki zrobi prawko, starzy kupia BolidMłodzierzyWiejskiej i palma odbija. Nie ważne jest jak pod remiza nie kłebu dymu, koledzy nie przyklasna jaki on jest extra itp a laski nie sikają po nogach [br]Dopisany: 22 Czerwiec 2011, 13:07_________________________________________________Ale ok z mojej strony Koniec OT bo watek nie tego dotyczy
IDUAL Opublikowano 22 Czerwca 2011 Opublikowano 22 Czerwca 2011 U mnie starszy sąsiad garaż obok miał Opla Astre 1 auto po 5 latach miało ok 7000tyś w garażu był rozciągnięty dywan auto jeżdziło tylko w pogode a przed wiazdem do garażu wszystko było omiatane z kurzu włacznie z bieżnikiem na oponach widziałem to na własne oczy i jak pojechał wymienić autko na Astre 3 to w serwisie nie wieżyli.
davidoati Opublikowano 22 Czerwca 2011 Opublikowano 22 Czerwca 2011 U mnie starszy sąsiad garaż obok miał Opla Astre 1 auto po 5 latach miało ok 7000tyś w garażu był rozciągnięty dywan auto jeżdziło tylko w pogode a przed wiazdem do garażu wszystko było omiatane z kurzu włacznie z bieżnikiem na oponach widziałem to na własne oczy i jak pojechał wymienić autko na Astre 3 to w serwisie nie wieżyli. Też znam takiego Jak pada deszcz nie ma opcji żeby wyjechał z garażu
emil82 Opublikowano 22 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2011 są też tacy, którzy po kupieniu auta mają ciągle folię na fotelach , a jak auto stoi w garażu to zakładają jeszcze białe psześcieradła na fotele , nie wiem po co, żeby się folia fabryczna nie zniszczyła :mysli:
Mariusz90r Opublikowano 24 Czerwca 2011 Opublikowano 24 Czerwca 2011 Dlatego jak ja szukałem auta, to przy pierwszym spotkaniu z właścicielem, prosiłem o przewiezienie mnie autem Mniej więcej da radę zobaczyć jak było traktowane auto, czy właściciel ma opory przed wkręcaniem pod odcinkę na zimnym i czy po prostu umie jeździć...
Rekomendowane odpowiedzi