Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

co sadzicie o tych felgach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no wygladaja dosyc fajnie :naughty:

Opublikowano

Felgi niczego sobie :th: no i cena bardzo atrakcyjna jak z oponkami

Opublikowano

A mi to nie wyglada na oryginal :disgust: Dowiedz sie czy to nie " made in china".

Opublikowano

dokładnie tak wyglądają felgi dostepne w salonach, wystarczy przejść się i zobaczyć na żywca... cena bardzo dobra...tyle ze w sumie sa dwie, jedna 1500 , druga 1700zł :)

Opublikowano
  • Autor

hmm zastanawiam sie szkoda ze nie sa na letnich ale jesli to ooryginal to cena wydaje mi sie rozsadna

s600 - te co zapodales to napewno podroba bo nie wydaje mi sie ze rs to na 16 jezdzi

Opublikowano

"co ma piernik do wiatraka" ?? i co mają rs16 do aukcji o którą pyta Halskii :disgust: , po drugie nigdzie nie ma napisane w aukcji którą podałeś że to oryginalne felgi audi .... chłopaki nauczcie się czytać cale zdania, a nie tylko między wierszami :bicz2::cool:

Opublikowano

dokładnie tak wyglądają felgi dostepne w salonach, wystarczy przejść się i zobaczyć na żywca... cena bardzo dobra...tyle ze w sumie sa dwie, jedna 1500 , druga 1700zł :)

Moj komentarz tyczyl sie tego co napisal michas. Bo chyba nie wiedzial ze podroby moga wgladac identycznie jak oryginal i dlatego dalem ten przyklad (link do RS)

I nie mysl ze gosc sprzeda Ci ori nowki z dobrymi oponami za takie pieniadze :D

Wiec albo to china + opony debica - nie polecam

albo ktos dostal to w prezencie :przebiegly: i odda pol darmo - polecam[br]Dopisany: 25 Styczeń 2008, 15:58 _________________________________________________

nigdzie nie ma napisane w aukcji którą podałeś że to oryginalne felgi audi .... chłopaki nauczcie się czytać cale zdania, a nie tylko między wierszami :bicz2::cool:

Michas my umiemy czytac to ty sie naucz :D

cytat z aukcji "FELGI DO AUDI A3,A4,A6,A8 WRAZ Z OPONAMI ZIMOWYMI. WSZYSTKO NOWE ORGINALNE. CENA DOTYCZY 4 SZTUK. WIECEJ INF POD NUMEREM ... "

Opublikowano

nie chce robić OT, ale miałem na myśli fakt, że tak tandetnie wyglądają felgi w salonach audi , jak chińskie podróbki :cool: a okazje sie trafiają, rzadko bo rzadko ale kto wie :) , może jakieś dziobane, albo się ktoś nie do konca zna :)

po drugie nigdzie nie ma napisane w aukcji którą podałeś że to oryginalne felgi audi ....

PS. S600 to się dotyczyło aukcji podanej przez Ciebie... a nie aukcji felg o których jest mowa , ok KONIEC :)

Opublikowano

podpinam siedo tematu powiedzcie czy bedzie pasowac do audicy granatowej?? moze ma ktos takie to niech wrzuci foto :naughty

Pq9JxSS.jpg

Opublikowano

podpinam siedo tematu powiedzcie czy bedzie pasowac do audicy granatowej?? moze ma ktos takie to niech wrzuci foto :naughty

Sorry ale jakie znaczenie ma kolor auta ?? tak na marginesie będzie pasować :P

Opublikowano
  • Autor

mam mozliwosc zobaczenia tych felg bo gosc mieszka 50 km ode mnie

moze to smieszne pytanie

po czym bedzie mozna poznac ze to audi?

Opublikowano

no niewiem moze i kolor ma znaczenie :tongue4:

Opublikowano

mam mozliwosc zobaczenia tych felg bo gosc mieszka 50 km ode mnie

moze to smieszne pytanie

po czym bedzie mozna poznac ze to audi?

najlepiej zadzwonic wczesniej do goscia i wypytac go o parametry wszelkie, ewentualnie jesli mieszka 50km od ciebie to mozesz z nim gdzies podjechac do wulkanizatora i przymiezyc :), pozatym parametry felg sa wpisane po wewnetrznej stronie, ale mysle ze jak pojedziesz z kasa i bedziesz zdecydowany to dasz kolesiowi jakas tam kase wezmiesz jedna fele podjedziesz gdzie trzeba , bedziesz mial 100% pewnosc i ...... kwestia dogadania sie ze sprzedajacym, powodzenia :)
Opublikowano

Na wewnetrzne czesci felgi powinno byc wytloczone logo audi :audi: i powinny byc podane szczegolowe wymiary , no i kraj produkcji raczej jakis europejski ;)

Opublikowano

wzór jak od s-ki, ale to nie s-ka

dekielki napewno nie ori

Opublikowano

czy cena jest odpowiednia

cena podejrzanie niska jak za ori :przebiegly:

Opublikowano

z wygladu ladne ale ich "oryginalnosc" jest mocno podejrzana ;)