mendrek Opublikowano 21 Czerwca 2011 Opublikowano 21 Czerwca 2011 Cześć koledzy, ostatnio przy okazji małej konserwacji, po ściągnięciu nadkola moim oczom ukazał się taki widok: trochę się przestraszyłem i nie wiem czy tam powinna być jakaś śruba, czy nie? [br]Dopisany: 21 Czerwiec 2011, 08:50_________________________________________________Znalazłem już odpowiedź na forum. Proszę o usunięcie tematu.
pepik Opublikowano 21 Czerwca 2011 Opublikowano 21 Czerwca 2011 Ok to może napiszesz dla potomnych Powinna tam być jakaś śruba czy nie?
mendrek Opublikowano 22 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2011 Kilka wątków dalej, kolega poruszał ten sam temat. Tutaj
kalik Opublikowano 22 Czerwca 2011 Opublikowano 22 Czerwca 2011 Przepraszam za off topa, ale nie mogę się powstrzymać. Mendrek masz strasznie skorodowane tarcze hamulcowe na rancie... nie popękane są w środku?
mendrek Opublikowano 22 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2011 -> kaliko44 Nie, to tylko tak na rancie wygląda. Nie są popękane.
pastaldo Opublikowano 22 Czerwca 2011 Opublikowano 22 Czerwca 2011 to ciekawe co by było jakby nadgorliwie tam zaaplikowac włąśnie jakieś śruby
Daimos Opublikowano 22 Czerwca 2011 Opublikowano 22 Czerwca 2011 to ciekawe co by było jakby nadgorliwie tam zaaplikowac włąśnie jakieś śruby nie ma potrzeby, otwory są po to żeby poprzez specjalny trzpień montażowy stosowany w aso ustawić poprawnie sanki w przypadku ich montażu
pastaldo Opublikowano 22 Czerwca 2011 Opublikowano 22 Czerwca 2011 to ciekawe co by było jakby nadgorliwie tam zaaplikowac włąśnie jakieś śruby nie ma potrzeby, otwory są po to żeby poprzez specjalny trzpień montażowy stosowany w aso ustawić poprawnie sanki w przypadku ich montażu aha dobrze wiedzieć
Rekomendowane odpowiedzi