Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

A4 B8 LIFT 2014 QUATTRO S LINE EXTERIEUR CARBON MMI 3G+ SIM AKEBONO 370/330 mm 20" KW

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Może ją chcesz pogonić:naughty:

W B6 to dopiero będzie qpa :grin:

Rewelacja będzie:decayed::decayed:

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Wyświetleń 499,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Manchester, moze bedziesz przejazdem :)

Opublikowano
:slina: Jest piękne autko tylko pogratulować :kox: i szacun za wkład i mody :notworthy::oklasky:
Opublikowano

Grzechu taka ciekawostka lampki diodowe oświetlenia wnętrza czyli 8J0947409 w audi a6 c6 w klapie tylnej te od wewnątrz na dole klapy bagażnika po podłączeniu jedna świeciła na czerwono a duga na biało po podłączeniu tej czerwonej na odwrót zaświeciła na biało. Cuda jakieś czy tak jest poprostu???

Opublikowano
Grzechu taka ciekawostka lampki diodowe oświetlenia wnętrza czyli 8J0947409 w audi a6 c6 w klapie tylnej te od wewnątrz na dole klapy bagażnika po podłączeniu jedna świeciła na czerwono a duga na biało po podłączeniu tej czerwonej na odwrót zaświeciła na biało. Cuda jakieś czy tak jest poprostu???

Wyciągnij LEDy z przednich lamp A4 B8 i podłącz "odwrotnie". Będzie ten sam efekt :kox:

Opublikowano

No przez chwię myślałem że mi złą lampkę sprzedali ale na obu ten sam numer był więc nie możliwe, a tak poza tym dobry patent jak się che mieć gdzieś czerwone lampki diodoowe, już zamowiłem następne:kox:

Opublikowano
  • Autor

Z lampkami LED tak jest :wink: ja też tak miałem na początku :decayed: ale teraz jest OK

A tak poza tym takie małe kodowanko w MCE 09 ---> zmiana lamp przeciwmgielnych na Bixenon w funkcji COMING/LEAVING-HOME

Teraz już nie wali tak na żółto :naughty:

MCE_09_1.jpg

MCE_09_2.jpg

MCE_09_3.jpg

Opublikowano

A jak tam budowa garażu idzie?

Opublikowano

A powiedz co dzieje się w momencie kiedy byś miał doświetlanie zakrętów przez halogeny a w nich masz xenon? Żarnik zdąży się tak szybko rozpalić?

Opublikowano

Jak się raz rozpali to już potem chyba nie ma problemu.

Opublikowano
  • Autor
A powiedz co dzieje się w momencie kiedy byś miał doświetlanie zakrętów przez halogeny a w nich masz xenon? Żarnik zdąży się tak szybko rozpalić?

Dziś dopiero to zakodowałem nowym Polskim VCDS-em :decayed: i sprawdzę w najbliższym czasie .

A jak tam budowa garażu idzie?

Ponoć jak Polacy dziś wygrają w Poniedziałek zaczynają murować :wink::grin:

Doświetlenie zakrętow to taki pic na wodę :naughty: ale bayyyer jest :decayed:

P.S.

Mała niespodzianka :grin: Dziś zajechała śmietanka z WAWY do Rzeszowa :whistling:

......chyba będzie :drunk:

IMG_7541.jpg

IMG_7542.jpg

IMG_7543.jpg

Opublikowano

Doświetlenie zakrętow to taki pic na wodę :naughty: ale bayyyer jest :decayed:

Bajer ale chyba wyrezam u siebie tylko ciekawe jak HIDY długo wytrzymią.

Opublikowano

Poziek przyjechał pomóc z garażem?? :grin:

Opublikowano
  • Autor

Zainwestowali trochę kasy w Rzeszowie :grin:............jakieś 2.0 :naughty:Poziu i Lukaszr

Opublikowano

No właśnie ciekaw jestem jak długo poświeci HID przy ciągłym zapalaniu się i gaszeniu. I czy w miarę płynnie i szybko będzie się rozpalał;) Jakiej barwy użyłeś? Może mógł byś filmik nakręcić jak to świeci/odpala?

Opublikowano
  • Autor

W MCE 09 mamy jeszcze dwa podrzedne sterowniki które odpowiedzialne są za silnik wycieraczek , czujnik deszczu/swiatła .

Możemy dokonać niewielkich korekt :wink:

MCE_czuj.jpg

MCE_czuj_2_deszczu.jpg

MCE_czuj_3.jpg

MCE_czuj_4.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wygląda obłędnie !! nic nie trzeba dodawać ślicznotka :) zazdddroszzczęęę !!

Opublikowano

*W bance palnika xenon nie ma drutu oporowego tak jak w normalnej zarowce ktora moze swiecic lub żarzyc sie nawet przy maly napieciu.

Zeby pojawil sie luk elektryczny w bance palnika xenonowego potrzeba na poczatek kilkanascie tysiecy volt.

Po osiagniecu maxymalnej intensywnosci swiatla,przetwornica stabilizuje napiecie do okolo 50 volt i utrzymuje je na stalym poziomie.

Nie ma szans zeby *palnik xenon zapalal i gasl *za kazdym razem na kilka sekund-trudno sobie to wyobrazic na parkingu,rondzie,kretej drodze itp.

Raz ze nie wytrzyma tego przetwornica i palnik a dwa-bedzie to komicznie wygladac na drodze.

Albo zwykla zarowka albo dobre oswietlenie led sie do tego nadaje.

Opublikowano

Przeglądnąłem ostatnie 8 stron Grześka bo troszkę mnie tu nie było i muszę przyznać że jak zwykle wszystko bez zmian... :thumbdown:

Czyli mod idzie za modem :grin::grin::grin::kox::decayed:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.