Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

A4 B8 LIFT 2014 QUATTRO S LINE EXTERIEUR CARBON MMI 3G+ SIM AKEBONO 370/330 mm 20" KW

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bartek, panel poliftowy mam i działa (był potrzebny do wentylowanych stołków), tunele z kratką do tyłu też są, tylko sama nagrzewnica, kilka sensorów i dzień rezania zostało. A moje 4 latki lepiej aby tam nie kręciły :wink:

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Wyświetleń 496,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Nie no spoko ja tylko pisze zeby zaznaczyć ze te 3 strefy to ściema , choć dla braku samej dziury z tylu w panelu warto założyć sobie kratki :wink:

Opublikowano
Nie no spoko ja tylko pisze zeby zaznaczyć ze te 3 strefy to ściema , choć dla braku samej dziury z tylu w panelu warto założyć sobie kratki :wink:

wiem że w A6 i wyżej robią już niezależne sterowanie temperatury...

najbardziej to mnie przeraża wyciągnięcie nagrzewnicy :kwasny:

Opublikowano

Jarek a masz namierzony numer "allegrowy" nagrzewnicy 3 strefowej?? Bo numery kompletnych nagrzewnic z Allegro nie znajdywane są w ETCE... :kwasny:

Opublikowano

wiem :kwasny:

jeszcze nr i nagrzewnicy nie mam

podobno Bogdan ma to już obcykane i ma dojscie do tanich nagrzewnic 3 strefy :wink:

tylko sama nagrzewnica nie załatwi sprawy - potrzeba jeszcze kilka sensorów w tunelach :wink:

Opublikowano

To niech się Bogdan wypowie...

Opublikowano

podobno Bogdan ma to już obcykane i ma dojscie do tanich nagrzewnic 3 strefy :wink:

tylko sama nagrzewnica nie załatwi sprawy - potrzeba jeszcze kilka sensorów w tunelach :wink:

Jarek, oczywiście mnie przecenia, ale fakt, nagrzewnice maja stosunkowo tanie, kompletna to ok 200 PLN-ów, po numerach będzie ciężko, musiałbym wiedzieć dokładnie czym zewnętrznie rózni się 3-strefowa od 1 strefy:wink:, przy "hurcie" może będzie jeszcze taniej ?

Opublikowano

No z Webastem i 3G to działaj, działaj - ten temat mnie baaaardzo interesuje. :) A nasz wspólny znajomy ma pełny zestaw do 3G na sprzedaż. Dziś mam do niego dzwonić po parę bajerów to się spytam o to przy okazji. A tak z innej beczki to czy ten sterownik MMI z wyjściem pod kamerkę to musi być nowy czy starszy też da radę? Miał parę z A6 z wyjściem do kamery, ale rocznikowo starsze były.

Opublikowano
  • Autor
No z Webastem i 3G to działaj, działaj - ten temat mnie baaaardzo interesuje. :) A nasz wspólny znajomy ma pełny zestaw do 3G na sprzedaż. Dziś mam do niego dzwonić po parę bajerów to się spytam o to przy okazji. A tak z innej beczki to czy ten sterownik MMI z wyjściem pod kamerkę to musi być nowy czy starszy też da radę? Miał parę z A6 z wyjściem do kamery, ale rocznikowo starsze były.

Z rezaniem musze poczekac bo nawet załatwic sie normalnie nie mogę :grin::facepalm:

Jarek, oczywiście mnie przecenia, ale fakt, nagrzewnice maja stosunkowo tanie, kompletna to ok 200 PLN-ów, po numerach będzie ciężko, musiałbym wiedzieć dokładnie czym zewnętrznie rózni się 3-strefowa od 1 strefy:wink:, przy "hurcie" może będzie jeszcze taniej ?

Mam czas to rozpracuje to :decayed:

Najwazniejsze jest czy na przodzie jest wlot na tyl :wink: po tyn najprosciej mozna poznać

Tu widac wloty a nawet wejscie na klimatyzowany schowek :naughty:

AUDI A4 A5 Q5 nagrzewnica 8K1820005BG (3186971231) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Opublikowano
na klimę to i ja się porywam też w te wakacje... :wink:

Bezsensowny wydatek kasy.... Grzesia rozumiem bo głupio nie miec jak sie ma wszystko inne ale dla samego jej działania to bez sensu bo to tak naprawdę nie jest 3 strefowa tylko 2.5 :kwasny: Z tylnych kratek nie poleci nic dopóki nie ustawi sie z przodu nadmuchu na kratki w konsoli :whistling:

U mnie w pozycji na AUTO ładnie z tylnych kratek wieje.

Opublikowano

Bezsensowny wydatek kasy.... Grzesia rozumiem bo głupio nie miec jak sie ma wszystko inne ale dla samego jej działania to bez sensu bo to tak naprawdę nie jest 3 strefowa tylko 2.5 :kwasny: Z tylnych kratek nie poleci nic dopóki nie ustawi sie z przodu nadmuchu na kratki w konsoli :whistling:

zimą nie ma szans bo zawsze zimniej jest przy podłodze i wieje tam a z kratek d*pa ....latem się zgodzę

Opublikowano

zimą nie ma szans bo zawsze zimniej jest przy podłodze i wieje tam a z kratek d*pa ....latem się zgodzę

U mnie zimą i latem dobrze działa. Zimą ładnie dmuchało ciepłym a teraz przyzwoicie mrozi.

Opublikowano

U mnie zimą i latem dobrze działa. Zimą ładnie dmuchało ciepłym a teraz przyzwoicie mrozi.

no to dziwne bo z kim nie rozmawiałem kto ma 3 strefy to na pozycji auto w zimę nic nie leci z tyłu niestety :whistling: ( w sumie logiczne - ciepłe powietrze jest u góry a zimne na dole więc w pozycji auto klima chce dogrzać ten dół i dlatego leci tylko pod fotelami - oczywiście jak się włączy z przodu manualnie na kratki to i z tyłu leci )

Opublikowano

no to dziwne bo z kim nie rozmawiałem kto ma 3 strefy to na pozycji auto w zimę nic nie leci z tyłu niestety :whistling: ( w sumie logiczne - ciepłe powietrze jest u góry a zimne na dole więc w pozycji auto klima chce dogrzać ten dół i dlatego leci tylko pod fotelami - oczywiście jak się włączy z przodu manualnie na kratki to i z tyłu leci )

Logiczne czy nie po prostu napisałem jak jest u mnie. Co prawda przy mocniejszym mrożeniu głowy nie urywa jak nadmuch z przednich kratek ale jest naprawdę przyzwoicie i żona jadąc z tyłu ciągle "podkręca" temperaturę bo jej za mocno wieje. Cały czas mam ustawione na auto.

Opublikowano

Logiczne czy nie po prostu napisałem jak jest u mnie. Co prawda przy mocniejszym mrożeniu głowy nie urywa jak nadmuch z przednich kratek ale jest naprawdę przyzwoicie i żona jadąc z tyłu ciągle "podkręca" temperaturę bo jej za mocno wieje. Cały czas mam ustawione na auto.

Zony lubią podkręcać Temperature :grin:

U kumpla sprawdzałem dziś i rzeczywiście d*py nie urywa, ale mały wiater jest :JC_fan:

Jednak nie ma co porównywać do przodu.... po pierwsze mamy tam więcej kratek, po drugie mniejsza odległość od wentylatora i nagrzewicy, a co za tym idzie mniejsza strata (energi)....:wink:

Opublikowano

No to kilku chętnych już jest i numery też już niby rozkminione...

Opublikowano

Trochę to kosztuje. Tylko pytanie czy warto? Ja przez ostatnie 6 lat użyłem chyba ze dwa razy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.