Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AJM] Wczasy Bulgaria

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wybiera sie ktos do BULGARI w wakacje.

Opublikowano

ja bym się wybrał z chęcią ( po raz drugi - byłem w tamtym roku i polecam) ale pieniążki nie pozwalają ;(

Opublikowano
  • Autor

Powiedz jak droga i w jakiej miejscowosci byles.BULGARIA z tego co wiem jest tania .

Opublikowano

byłem z ITAKI samolotem także droga była krótka :> a miejscowość SUNNY BEACH naprawdę polecam ... nocne życie!! :naughty: imprezy do rana .. czyste plaże (bynajmniej tam gdzie ja byłem chodziła pani i pan z workami i czyścili co 2-3h oraz wyrzucali worki z koszy już zapełnione) woda cieplutka no i mili ludzie zapraszający Cię do swoich restauracji :) ... bez wahania jechałbym tam jeszcze raz

Opublikowano
  • Autor

to super byla to plaza zapewne pod chotelem,

Opublikowano

chotelem,

:shocked: :shocked: :shocked:

Opublikowano

chotelem,

ja byłem 3 lata temu w Bułgarii. miejscowość Sozopol. ogólnie mi sie podobało, bardzo tanio było, jak szł się do knajpy to nie tak jak w Polsce, przeliczało sie rachunek, wybierało tańszeknajpy. tam idziesz obojetnie do jakiej bo Cie staćbez problemów

ogólnie to polecam Bułgarie :D

Opublikowano

Byłem w Bułgarii cztery razy i mogę szczerze polecić tam wakacje :kox:

Opublikowano

A jakby porównać i podać za i przeciw Bułgaria Turcja czy Grecja gdzie ciekawsze miejsca do zwiedzania można coś w Bułgarii zwiedzić ciekawego bo ja na przykład jak mam lecieć do Bułgarii i tylko leżeć na piasku to nie bardzo raczej zwiedzanie wole żona też . Nigdy tam nie byłem a się zastanawiam.

Opublikowano

wakacje to nie zwiedzanie kolego tylko odpoczynek :] zwiedzac chcesz to na wycieczke zapraszam :hi: heh

Opublikowano

A jakby porównać i podać za i przeciw Bułgaria Turcja czy Grecja gdzie ciekawsze miejsca do zwiedzania można coś w Bułgarii zwiedzić ciekawego bo ja na przykład jak mam lecieć do Bułgarii i tylko leżeć na piasku to nie bardzo raczej zwiedzanie wole żona też . Nigdy tam nie byłem a się zastanawiam.

Jeśli chodzi o zwiedzanie to nie pomogę byłem tam w innym celu :decayed:

PS Bułgaria najtańsza na miejscu z tych trzech

Opublikowano

BUŁGARIA jest fajna i do zwiedzania i do wypoczynku. Do poruszania się po kraju można użyć auto z wypożyczalni (od 25EUR/ dobę za Opel Corsa 2010 podsatwiona na lotnisko w Sofii) lub komunikacje autobusowa (ale ta z górnej polki). Najlepiej poruszać się po autostradzie, gdyż lokalne drogi są dziurawe jak szwajcarski ser. Kup sobie dobry przewodnik i w drogę :hi:

Opublikowano

wakacje to nie zwiedzanie kolego tylko odpoczynek :] zwiedzac chcesz to na wycieczke zapraszam :hi: heh

Można wypoczywać czynnie ja nie lubie leżeć cały dzień.