franio Opublikowano 26 Stycznia 2008 Opublikowano 26 Stycznia 2008 Troszeczkę historii, moja przygoda z Tą marką zaczęła się w 2005 roku od przecudownego modelu, prawie legendy Audi 80 b4, 2,0 (90 KM) i nie wyobrażam sobie, że mógłbym jeździć czymś innym niż Audi!!! Obecnie mam turbaweczkę a4 i jest elegancko. Na zdjęciach w wersji zimowej, czyli blachy plus kołpaki Ale w garażu już czekają siedemnastki 225/45/17- przód i 235/45/17- tył. Wrzucam nowe foty na większym felunku, jeżdzę już pół roku a4- ką i jest cacy :th:
seba1-2 Opublikowano 26 Stycznia 2008 Opublikowano 26 Stycznia 2008 no fajna seria i wiatraczek na wydechu ale na tych piętnastkach śmiesznie wydląda jak i moja pomaluj klamki i lusterka bedzie ładnie, no kolego myśle że dla naszych 17'' bedzie wystarczające ale jak wiadomo każdy ma inny gust < pozdrawiam
podecho Opublikowano 26 Stycznia 2008 Opublikowano 26 Stycznia 2008 no mi tez się wydaje że na 17 będzie wystarczająco posadzona co do lusterek i klamek tez bym je pomalował ( u siebie nie malowałem ale moja jest granatowa). i zrobił bym to co ja planuje... zmienił bym tapicerkę albo jakoś ja odświeżył na fotelach jest trochę przetarć . może ktoś podpowie ja można takie coś zrobić??
Nowak_zg Opublikowano 26 Stycznia 2008 Opublikowano 26 Stycznia 2008 fajne fotele kierwonica, grzane dupki, przyjemny silnik i z tego co widze przebieg ok 209 000km dodal bym do tego jeszcze ze 100 000 z tego co widze po galce zmiany biegow ... ale jesli stan jest OK to nie ma sie co bac przebiegu wypierz fotele pomaluj klamki i lusterka zmien migacze na biale dokladki tez mozesz pomalowac ( w miare tanie zmiany a auto nabierze swierzosci ) lampy przednie zmien na valeo najlepiej lub fk jesli nie chcesz ori ... a tylne na poliftowe lub jakies ladne nie ori felga 17" - 18" i bedzie lux pokaz jakie kola czekaja w garazu
franio Opublikowano 26 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2008 tapicerkę wypiorę jak będzie ciepło, ale dobrze gadacie :th:
Damien Opublikowano 27 Stycznia 2008 Opublikowano 27 Stycznia 2008 no krążownik niczego sobie i ten kolor czerwony to czerwony... niema co! poza tym fajny środek, fajne serducho... przyłączam sie do kolegów: pomaluj lusterka, klamki i zmień "oczka" na valeo :th:
Rekomendowane odpowiedzi