monter Opublikowano 23 Czerwca 2011 Opublikowano 23 Czerwca 2011 Witam wszystkich :> Mam problem z oświetleniem wnętrza, żadna lampka nie reaguje po otwarciu drzwi, tylnej klapy, a nawet jak ręcznie chce włączyć (nawet te małe do czytania). Czujniki wskazują na prawidłowe działanie, na komputerze wskazują otwarcie drzwi. Bezpieczniki też wszystkie sprawdziłem i ok. Pomóżcie
A4_Dominik_WAW Opublikowano 23 Czerwca 2011 Opublikowano 23 Czerwca 2011 Jeżeli masz pewność że wszystkie bezpieczniki sprawdziłeś trzeba by vaga podłączyć. Masz w drzwiach lampki czerwone ostrzegawcze i białe oświetlające przestrzeń pod drzwiami ? Sprawdź jeszcze raz bezpieczniki: http://www.a4-klub.pl/smf/all_b6_rozpiska_bezpiecznikow-t59375.0.html Auto było po jakimś dzwonie ? Kiedy to się stało? Tak samo z siebie nagle przestały działać ?
monter Opublikowano 23 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2011 Pewność mam bo wszystkie przepatrzyłem. Autko kiedyś miało bok robiony ale to jeszcze u zachodnich sąsiadów, ja go mam od 2 lat. Nagle przestało działać. A najlepsze jest to że lampki czerwona i biała drzwi oraz podświetlenie nóg działają ale tylko przód bo tył już nie
A4_Dominik_WAW Opublikowano 26 Czerwca 2011 Opublikowano 26 Czerwca 2011 A może zalałeś coś w module komfortu od strony kierowcy po lewej stronie ?
monter Opublikowano 26 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 26 Czerwca 2011 W którym miejscu jest ten moduł? jak on wygląda? jak się do niego dostać? muszę to sprawdzić
A4_Dominik_WAW Opublikowano 27 Czerwca 2011 Opublikowano 27 Czerwca 2011 Pod wykładziną w podłodze pod nogami kierowcy. Najlepiej zdemontować przednie śruby w fotelu ale nie koniecznie. Jest po lewej stronie pod nogami tak bardziej przy progu.
Rekomendowane odpowiedzi