bushi Opublikowano 25 Września 2006 Opublikowano 25 Września 2006 Taki mam problem: mój nawiew ( oczywiście klima podobnie ) działa słabo tz. nawet jak na klimatroniku podnoszę szybkość , siłę nadmuchu słyszę szybsze obroty ale bardzo słabo wrasta prędkość pow. wylatującego z wywietrzników.Dla porównania u rodziców w A4 nowsza na takim samym stopniu np max chce zdmuchnąć z siedzenia( żart) ale mocno u mnie ledwo odczuwalne gdy sieszimy na siedzeniach?? co o tym sądzicie?????
bushi Opublikowano 25 Września 2006 Autor Opublikowano 25 Września 2006 Zdeniu jestem w stanie sam to zrobić czy grubsza robota?? jeżeli sam to napisz wskazuwki jak i gdzie się znajduje filtr przeciwpyłkowy.
Gość zdeniu Opublikowano 25 Września 2006 Opublikowano 25 Września 2006 pod maska od strony pasazera trzeba zdjąc osłone/rynienke plastikową (mocowana chyba na dwie srubki) i widzisz filtr było juz na forum http://www.filtron.com.pl/2005/katalog/instrukcje/1004k.pdf
bushi Opublikowano 25 Września 2006 Autor Opublikowano 25 Września 2006 wielkie dzieki zdeniu :mrgreen: !!!
Rekomendowane odpowiedzi