Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] A4 b5 2001 kilka zapytań

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam z góry przepraszam ze w tym temacie pisze ale dzisiaj stałem sie posiadaczem audi a4 b5 2001 1,9 TDI 116 KM "świetne autko " ale juz mam problemy na samym starcie

1. Nie pokazuje prędkości po kasowaniu vagiem "all błędów" działa kolo 30 sek

2. Swieci po 15 min jazdy abs i esp z vag wyczytane czujnik skrętu ....... po mojemu nie znam sie ale jadąc prosto, kierownica nie jest prosto moze to ???

w sumie to tyle reszta działa naprawdę wzorowo

ew jezeli ktos kto ma dostęp do danych z VIN WAUZZZ8DZ1A108370 może by looknoł co i jak

Z góry dziękuje z jakąkolwiek pomoc

Opublikowano

Może ktoś wymieniał końcówki układu i robił albo i nie robił zbierzności a niestety po tym trzeba wyzerować i zaadoptować na nowo czujnik kąta skrętu.

Jeśli chodzi o licznik to podaj jaki bład się wpisuje na liczniku silniku i ABS?

Opublikowano
  • Autor

następne podłączenie pod kompa zrobię jutro u kumpla i podam bo sam takowego vag nie posiadam

ew czy czyms takim jestem w stanie cos zdziałac sam ????? http://allegro.pl/vag-com-kabel-diagnostyczny-obd2-usb-program-pl-i1645228499.html

Opublikowano

Jeśłi ten kable będzia działa i program będzie full działający z kodowaniem i logowaniem to mozliwe że tak ale większość działa tylko basic, kasowanie błędów i parę innych funkcji.[br]Dopisany: 26 Czerwiec 2011, 23:17_________________________________________________Ja tam jestem zdania że za małe pieniądze to nic dobrego się nie kupi.

Opublikowano

Jeśłi ten kable będzia działa i program będzie full działający z kodowaniem i logowaniem to mozliwe że tak ale większość działa tylko basic, kasowanie błędów i parę innych funkcji.[br]Dopisany: 26 Czerwiec 2011, 23:17_________________________________________________Ja tam jestem zdania że za małe pieniądze to nic dobrego się nie kupi.

do kolegi furki (B5) spokojnie styknie ten chinolek + VAG311.2

Opublikowano

kolego mam ten kabelek i wszystko smiga full vag 311.2n pzdr

Opublikowano
  • Autor

Witam ponownie usterka prędkościomierza usunięta mnóstwo wody we wtyczce przy skrzyni dalej nurtuje mnie pytanie jak mam przesuniętą kierownice o 10 stopni w lewo i dalej zapala sie abs i esp czy musze jechac na zbierznosc skoro autko prowadzi sie idealnie czy przestawic koło kierownicy i ew jak skorygowac vagiem ustawienie kąta skrętu

"Teraz lamerskie pytanie jak sprawdzic jaka wersje silnika czy też auta "nie znam sie " awx czy tez inna po czym to szukać ???

wiem ze 1,9 TDI 115 KM 2001r

z góry dziękuje za pomoc

Opublikowano

AJM,jezeli nie jest to quattro.

Opublikowano

otworz bagaznik i w miejscu kola zapasowego masz wlepe z danymi auta...

Opublikowano

albo poprostu otworz maske...i na obudowie rozrzadu bedziesz mial biala wlepke i napisane AJM, jesli to FWD (tak tez masz napisane w opisie) albo ATJ, jak to jest Quattro :wink4:

Opublikowano
  • Autor

a odnośnie tego błędu kąta skrętu jakaś pomoc ????? mam dostęp do vaga tylko potrzebuje wiedzieć co i jak żeby nie zwalić czegoś

Opublikowano

a odnośnie tego błędu kąta skrętu jakaś pomoc ????? mam dostęp do vaga tylko potrzebuje wiedzieć co i jak żeby nie zwalić czegoś

Witaj

Wklej dokładnie kod i opis błędu z silnika i ABS ...pomożemy :wink4:

Dodaj screna z okna głównego ABSu tam gdzie jest soft coding :wink4:

Pozdrawiam Paweł