baczes Opublikowano 27 Czerwca 2011 Opublikowano 27 Czerwca 2011 Witam. Ostatnio po odpaleniu auta na kostce zauważyłem że wyrzuciło coś tłumnikiem, jakby olej. Dodam, że miałem wypolerowane fajki, a teraz troche pociemniały i jak pocisnę przy wyprzedzaniu widzę że dymi w lusterku. Nie jest to standardowe dymienie bo wcześniej tak nie było dodam też , że zmieniałem parę miechów temu przeplywomierz bo padł i chyba nie jest to oryginał. Co poradzicie. Jakie logi zrobić ?
dante0018 Opublikowano 27 Czerwca 2011 Opublikowano 27 Czerwca 2011 Pewnie ten syf to sadza... Jakiego koloru dym?? Jak czarny to może być dziura w dolocie...itp Łapie notlaufy ?
baczes Opublikowano 27 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 27 Czerwca 2011 Dym czarny... nie odcina go... tylko czasami ciągnie super ... a czasami jak ma złe chwile to ciągnie ale tak jakby nie do końca na pełnej mocy.
baczes Opublikowano 27 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 27 Czerwca 2011 wężyki zmieniane były jakiś czas temu przy okazji wymiany tej gumy przy egr
Duch^ Opublikowano 27 Czerwca 2011 Opublikowano 27 Czerwca 2011 Zrób logi .. Magicy sprawdzą prze pływkę ..
baczes Opublikowano 27 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 27 Czerwca 2011 które logi właśnie instaluje virtualna maszyne pod xp 32
Rekomendowane odpowiedzi