narty_jezusa Opublikowano 28 Stycznia 2008 Opublikowano 28 Stycznia 2008 Przywiozlem z polandi CB radio do angli. President model Harry I. Zestaw zostal wyciagniety z Ducato mojego ojca, wiec nie ma mozliwosci ze jest uszkodzone. Radio nie odbiera zadnych kanalow poza szumem. Czytalem gdzies w Internecie ze tutaj sa inne czestotliwosci. Co trzeba zrobic zeby odbiornik funkcjonowal prawidlowo? Z gory dzieki za odp.
krzyniek Opublikowano 28 Stycznia 2008 Opublikowano 28 Stycznia 2008 prawdopodobnie Ty nadajesz na AM a oni na FM więc nie możesz ich słyszec. rozwiązanie: 1.przestroić cb (o ile to możliwe, opłacalne) 2. nie kombinowac i kupić radio tam
dawkol-d1 Opublikowano 28 Stycznia 2008 Opublikowano 28 Stycznia 2008 Harry może chodzić w AM i FM, więc po lewej stronie wyświetlacza powinien być przełącznik pomiędzy AM a FM, przestaw go i powinno chodzić
Piechol Opublikowano 28 Stycznia 2008 Opublikowano 28 Stycznia 2008 Sprawdź czy nie masz takiego przestawiania w instrukcji, ja np. kupiłem na allegro Johnsona II i był ustawiony na Estonię czy coś i prawie wcale nie odbierał... a jak przestawiłem teraz to jest klasa :dance:w którymś z dolnych rogów (przynajmniej u mnie) jest literka symbolizująca kraj
rzeziu Opublikowano 28 Stycznia 2008 Opublikowano 28 Stycznia 2008 dokładnie tak przestaw ustawienia radia CB na GB i nie powinno byc problemu. ja kupiłem radyjkoz ustawieniami z espani i tez nic nie chodziło i po przestawieniu pomogło. pozdr
Rekomendowane odpowiedzi