Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Listwa chrom na bagażnik, aluminiowe ramki na zegary i końcówki wydechów.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Trochę przesadzasz z tym "chromem" :tongue4: Widziałem w realu te klamki to ogólnie z daleka prezentowały się dość ciekawie, ale sam bym ich nie założył (jak szybko podszedłem blisko tak samo szybko odszedłem :> ) ... Ale fakt to przecież Tobie ma się podobać i jeżeli tak jest to wal śmiało :wink4:

Tematu o mojej jeszcze nie ma, bo nabyłem ją niedawno, a obecnie wziąłem się za stan techniczny, żeby wszystko chodziło i było jak należy, więc nawet nie bawiłem się w foty :tongue4:

Na chwilę obecną pozostaję na pewno przy ringach na zegary, z listwą daję sobie jednak spokój, a końcóweczki wydechu jak mi wpadną jakieś w oko to zostaną założone :good:

Jeżeli jeszcze jakieś ciekawe pomysły macie związane z takimi elementami to piszcie :naughty:

Opublikowano
:polew: uważasz że mi się to podoba :mysli: ja mam inny pomysł na auto i raczej pozbywam się chromu z mojego auta :wink4:

:polew:to jeszcze te kółeczka z przodu i z tyłu, klamki w środki i literki na tylnej klapie ci zostały :wink4:

:decayed: te "literki" też na dniach wylatują :tongue4: a klamki w środku zostają :naughty:

Koniec OT :cool1:

Opublikowano

hehe z znaczek;p

Opublikowano

hehe z znaczek;p

Znaczki oooo też zostają :>

Opublikowano

niezła wieś to sądzimy :decayed:[br]Dopisany: 01 Lipiec 2011, 15:06_________________________________________________Zanim zarejstrowałem sie na forum kupiłem metry chromowe, ogólnie ładnie sie prezentowały ale z daleka wytrzymały prawie 2 lata trzeba było zakładać nowe - juz nie załozyłem, miałem zniszczone klamki trzeba było malować, poszedłem na łatwizne :naughty: kupiłem owe nakładki, finał był tego taki ze po 2 latach uzytkowania 3 razy urwałem klamke przez ta nakładke, później zaczeły samoczynnie odpadać z tym że z całym ori elementem lakierowanym klamki :wallbash: skończyło sie tak ze musiałem kupić komplet 4 klamek :gwizdanie:

Wiec ogólnie POLECAM WSZELKIEJ MAŚCI NAKŁADKI TAŚMY I CHROMOWANĄ FOLIE NA DACH, jak ma być festyn to z orkiestrą :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

hehe niezłe podejście ale na serio o tych nakładkach na klamki?? Jak tak to chyba z nich zrezygnuje.

Opublikowano

hehe niezłe podejście ale na serio o tych nakładkach na klamki?? Jak tak to chyba z nich zrezygnuje.

możesz sobie zobaczyć do mnie w watek, gdzieś tam na początku są nawet fotki, w opisie modów też jest wstawka o zmianie, w ogóle na twoim miejscu odpuściłbym wszystko co trzeba przyklejać, bo tylko bedzie Cie drażnic uwierz, a tą kase co masz na to wywalić, to lepiej odłóż chociazby na CB jesli nie masz, przynajmniej kasy nie zmarnujesz

Opublikowano

CB mam i już nieraz się zwróciło z tych miejsc gdzie by mnie z pewnością złapali;p

Opublikowano

jedynie rygle bym kupił, za dużo chromu to wiocha straszliwa :wallbash: Choinkę robisz?

Opublikowano

co prawda do świąt daleko ale zaszaleć można;p

Opublikowano

prikrize, to mam dla Ciebie specjalnie do sprzedania jeszcze felgi 19' w chromie:)

Opublikowano

nie dzięki mam 17 i chciałbym je na 16 wymienić;p

Opublikowano
  • Autor

Mimo rad prikrize ciągle to korci :naughty:

Jak nie ufasz chłopakom to zakładaj wszystko i napisz wątek za 2 lata :tongue4:

Opublikowano

nie no z nakładek na klamki zrezygnuje ale tego grilla muszę naprawić bo teraz to porażka wygląda na co 3 szczebelku jest ta listwa naklejona chcę wypełnić tylko luki

Opublikowano

37133746.jpg

tak by wyglądały twoje klamki po roku użytkowania tych nakładek :decayed: (zdemontowana klamka)

Opublikowano

dlatego mnie przekonałeś i z nakładek rezygnuje;p

Opublikowano

eeee tam odpuść sobie i ten chrom na grilu zupełna porażka załóż ładny grill z polifta ma szeroki pasek chromu na ramce, a takie rygle to do golfa mozna założyć moje zdanie . Auto ma byc eleganckę a nie oblepione byle czym.

Opublikowano

Jakis czas temu zobaczylem ELEGANCE :naughty::polew: i musialem cyknac :polew: :polew: :polew:

88676265.jpg

Opublikowano

Nie no nie ma lipy hehe :kox: