Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Strefa biegaczy, triathlon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Miałem przerwe, widać było po rywalizacjach :) Koniec świątecznej przerwy. Od jutra zaczynam

Opublikowano

już? :decayed:

ja pierdziu, poprzednie lata to chociaż na przystanek rowerem jeździłem albo sprint na uciekającego busa :facepalm:

no ale szczerze mówiąc to już zaczynam konkretnie myśleć znowu o bieganiu + coś tam :whistling:

oby już śniegu nie było, to chęci nie uciekną :grin:

Opublikowano

jak skończysz konkretnie myśleć a zaczniesz biegać to napisz :)

Opublikowano
  • Autor

dokładnie

Opublikowano

dokładnie

cieszę się, że was to interesuje. napewno was poinformuję ;)

chyba komuś przeszkadza, że biegam sobie "amatorsko"...:facepalm:

Opublikowano
  • Autor

amatorsko czy nie amatorsko, najważniejsze żeby robić to systematycznie

Opublikowano

wiem, w ubiegłym roku biegałem regularnie i byłem z tego zadowolony :wink:

Opublikowano

przecież tu sami amatorzy:whistling:

Opublikowano

Ja biegam średnio 2 razy w tygodniu po ok 17 km po terenie pagórkowatym, średnio 5:15 na kilometr.

Po płaskim rzadko ale wtedy trochę szybciej ;)

Opublikowano

a startowałeś kiedyś w jakimś oficjalnym biegu?

Opublikowano

w zawodach to tylko w maratonach rowerowych, z biegowych to może zaliczę coś w tym roku. Zawsze jest problem z terminami

Opublikowano

Ja codziennie 8km (no chyba że coś wypadnie). Miałem przerwę w te największe mrozy tej zimy i w święta bo siedziałem u rodzinki i bałem się że mnie psy na wsi opier**** :decayed:

Opublikowano

w zawodach to tylko w maratonach rowerowych, z biegowych to może zaliczę coś w tym roku. Zawsze jest problem z terminami

ja tam rower zawsze uważam, za jedną z lepszych alternatyw dla biegania- kiedyś dużo jeździłem 50km każdego dnia- o ile pogoda pozwalała, do pracy a i po pracy nie schodziłem z rowera...:wink:

Opublikowano

ja tam rower zawsze uważam, za jedną z lepszych alternatyw dla biegania- kiedyś dużo jeździłem 50km każdego dnia- o ile pogoda pozwalała, do pracy a i po pracy nie schodziłem z rowera...:wink:

u mnie z czasem rower został wyparty przez motor. teraz jeżdżę głównie z córką w foteliku z tyłu i mam zamiar kupić wózek za rower dla drugiego dziecka:wink:

Opublikowano

ja dzisiaj na rowerze się troszkę "ubłociłem" wyjechałem na trening, bo pogoda fajna-tzn w UK-sucha i co? Paryż-Dakar-to ch...j w porównaniu z tym, błoto miejscami takie, że pedałami dotykałem:kox: i gdzieniegdzie-po prostu trzeba było iść, bo jechać nie szło...a i zapomniał bym, jakiś "Korzeń" na drodze mi leżał, musiałem dramatycznie zwolnić, bo by mnie załatwił...:grin::wink4:

...pewnie jeszcze tam leży, na 6-tym km...

Opublikowano

całkiem możliwe korzeń leżał dzisiaj do 13 ;)

Opublikowano
całkiem możliwe korzeń leżał dzisiaj do 13 ;)

:grin::wink:

Opublikowano
  • Autor

No dobra, chwalić mi się Tu Panowie kto ile maratonów przebiegł i najlepsze czasy

Opublikowano

Albo kto co planuje,

Orlen maraton kosztuje tylko 50zł a dla pierwszych 1000 osób dają talon na paliwo na 100zł!

Opublikowano

ja planuję pod koniec kwietnia maraton, ale nie wiem, czy to będzie start w oficjalnej rywalizacji, czy po prostu sam sobie przebiegnę dystans...

---------- Post dopisany at 18:58 ---------- Poprzedni post napisany at 15:30 ----------

dziasiaj-właściwie przez przypadek-sprawdziłem, kiedy kończy sie "mój" plan na Maraton i wychodzi dokładnie w dniu, kiedy będzie Maraton-całkiem blisko mnie The Marathon of The North

...więc może się wybiorę, choć tremę mam już teraz...:grin: