Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Strefa biegaczy, triathlon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
ok, to do końca października tak :)

---------- Post dopisany at 21:07 ---------- Poprzedni post napisany at 21:03 ----------

ok, dołączyłem, jutro zobacze czy idzie treningi wgrać

no rywalizacja jest do końca m-ca:wink4:

Opublikowano

Październik to pierwszy miesiąc w tym roku kiedy odpuszczam. Do tej pory wśród Polaków byłem ze 3 razy w pierwszej trójce. W 2012 roku mam nabiegane około 3000 kilometrów więc jest czym się pochwalić...Kwiecień i maj po około 500 w miesiącu...

Opublikowano
  • Autor
Październik to pierwszy miesiąc w tym roku kiedy odpuszczam. Do tej pory wśród Polaków byłem ze 3 razy w pierwszej trójce. W 2012 roku mam nabiegane około 3000 kilometrów więc jest czym się pochwalić...Kwiecień i maj po około 500 w miesiącu...

nieźle, 500km w miechu masakra. Jakie masz czasy na 5 , 10 , połówke i maraton??

Opublikowano

10km - 42

maraton 3:28

ale to rok temu

w niedziele maraton warszawski 3:57 na luzie prowadziłem brata na złamanie 4h

Teraz jestem zamulony i nie biegam w zawodach mniej jak 80km po górach :)

Opublikowano
  • Autor

dyszka w moim pułapie, maraton przekonam sie 14.10 :)

Opublikowano

właśnie patrze pociągi na Pyry...

Opublikowano

Twoje czasy maratonu nijak maja sie do czasow na 10km..

Opublikowano

To znaczy?

Opublikowano
  • Autor
To znaczy?

chodzi mu o to, że na takie wyczyny 10 powinienieś robić z 35-37 min

Opublikowano

nie sądzę...

kolega lata 37 - 10km

teraz zrobił Berlin 2:56

takie są przeliczenia

ale fakt, jak się wezmę za siebie to spełnię jedno z marzeń i zrobię 10 w mniej jak 40min

Opublikowano

no i jak tam-biegacie? chwalić się ile kto "nabiegał" w tym m-cu...:wink:

Opublikowano
  • Autor

mam z 35

Opublikowano

ja mam 26...:embarrassed:

Opublikowano
  • Autor

dzisiaj zawody 10km w Pniewach 44:52

Opublikowano

ja za niedługo idę pobiegać-muszę znaleźć najoptymalniejszą trasę do długich dystansów-dla mnie długich:wink: bo mieszkam w dołku i wszędzie, gdzie nie zacznę-to pod górkę i nawet nie ma jak porównać czasów, bo zanim złapię rytm, to górka, albo z górki...a po mieście można biegać tylko późnym wieczorem, bo w dzień, to nie lubię...

Opublikowano
ja za niedługo idę pobiegać-muszę znaleźć najoptymalniejszą trasę do długich dystansów-dla mnie długich:wink: bo mieszkam w dołku i wszędzie, gdzie nie zacznę-to pod górkę i nawet nie ma jak porównać czasów, bo zanim złapię rytm, to górka, albo z górki...a po mieście można biegać tylko późnym wieczorem, bo w dzień, to nie lubię...

Siła!

Opublikowano

Siła!

jest siła i nie ma lipy:wink4:
Opublikowano

powiem wam że biegam od trzech tygodni, codziennie (no prawie) 5km, wciągnąłem się ostro. Pierwszy tydzień to głównie oczyszczenie kłujących płuc i kolki. Teraz staram się pracować nad krokami, bo jak na prawie 2m wzrostu robie je jakieś małe. Sądzę że pobiegam ten dzienny dystans 5km do końca października i w listopadzie będę robił 7-10km dziennie. Ogólnie rzecz biorąc pierwszy tydzień był najgorszy jak się organizm, a w szczególności płuca przyzwyczajał do wysiłku. Zauważyłem jeszcze że ostatni posiłek przed bieganiem (biegam około 19) czyli o 17 nie może składać się z żadnego pieczywa, bo zaraz kolka morduje.

Opublikowano

a ja dziś złapałem kontuzję i bieg zakończyłem na niecałych 4 km... resztę trasy do domu-doszedłem...trzeba dać organizmowi się zregenerować...