Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Strefa biegaczy, triathlon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
dzięki,przełaj - jezioro Rusałka na około, kilka podbiegów jeden nawet ostry, dam znać jak mi poszło

biegało się rewelacyjnie, średnia 4:19 na km a czas to 21:42 na 5km - moja życiówka :))))

Opublikowano

Ktoś biegał dzisiaj w maratonie Warszawskim?

U mnie z firmy chyba z 8 osob startowało.

Ciekawe jak poszło....

Opublikowano

Tłumy. Zwiedzanie stadionu, a raczej parkingu pod stadionem. Tak o

Opublikowano
dzięki,przełaj - jezioro Rusałka na około, kilka podbiegów jeden nawet ostry, dam znać jak mi poszło

biegało się rewelacyjnie, średnia 4:19 na km a czas to 21:42 na 5km - moja życiówka :))))

no to ładny wynik...niedługo sam będę biegł na 5 km zobaczymy jaki wynik będzie :D

Opublikowano
  • Autor

dzięki :) pochwal się później swoim wynikiem.

W niedziele święto w Poznaniu, półmaraton ide na życiówke ponizej 1:46:00

Opublikowano
no to ładny wynik...niedługo sam będę biegł na 5 km zobaczymy jaki wynik będzie :D

Hmm, tak na 5 do 12 km sam bym się z ciekawości teraz sprawdził, do maratonu to już szczerze mi się przygotowywać nie chce, ale jakiś krótszy dystans czemu nie :wink:

Opublikowano
  • Autor

jest dużo zawodów na 10 czy 5km, startuj :)

Opublikowano
  • Autor

plan wykonany, półmaraton w 1:43:05, kolejny może będzie w 1:39:50 :)

Opublikowano

zapisujcie sie do Endomondo

Opublikowano
  • Autor
zapisujcie sie do Endomondo

jestem na garminconnect i troche na trzymajtempo, trzeciego raczej nie chce :)

Opublikowano

ale na endomondo mozna rywalizowac

to sie wszystko samo robi, tylko podlaczas zegarek po usb

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

W niedziele na zawodach na 10km życiówka - 44:23, w końcu czuje, że mnie puszcza zastój :)

Opublikowano

bez treningu:

5km kostytucja 3 maja - 21:59

5km go run - 21:32

5 km irena samsung run - 20:46 2 godziny przed ireną bigegłem po schodach na 38 piętro na zawodach..czas 5:33

jedynym treningiem były te biegi...

waga 100kg - 188

Plany najbliższe:

warsaw track na bieżni - 1km - sprawdzenie czasu - ale mam zakwasy po schodach a bieg już jutro.

mistrzostwa polski na 5km w biegu ursynowa 2 czerwca

bieg marszałka sulejówka tutaj pobiegnę 3 lub 10 km.

Opublikowano
  • Autor

---------- Post dopisany at 00:09 ---------- Poprzedni post napisany at 00:09 ----------

[/color]

bez treningu:

5km kostytucja 3 maja - 21:59

5km go run - 21:32

5 km irena samsung run - 20:46 2 godziny przed ireną bigegłem po schodach na 38 piętro na zawodach..czas 5:33

jedynym treningiem były te biegi...

waga 100kg - 188

Plany najbliższe:

warsaw track na bieżni - 1km - sprawdzenie czasu - ale mam zakwasy po schodach a bieg już jutro.

mistrzostwa polski na 5km w biegu ursynowa 2 czerwca

bieg marszałka sulejówka tutaj pobiegnę 3 lub 10 km.

trenowałeś coś innego kiedys ?

Opublikowano

nie...

dzisiaj biegałem na warsaw track cup i z zakwasami po biegu po schodach tak od tak sobie pobiegłem na 1km - zrobiłem 3:22. wkurzyłem się bo za późno zabrałem się na szybszy bieg..mogłem z 15 sekund urwać..tętno max było 175. :( no nic dopiero zaczynam biegać i uczę się co i jak..

Opublikowano
Opublikowano

Ostatnio zlapalem zajawkę na bieganie poranne - typowy rozruch przed śniadaniem - na chwile obecną nie biegam "na maxa", bo popołudniu mam jeszcze treningi siłowe, po których czasami chodzę na bieżni pod górę ~45 min- w związku z tym, staram się biegać codziennie w tempie 4:30/km - bieganie poprzedzam szybkim spacerem. Docelowo chciałbym zejść do tempa ~4min/km bez większego ciśnienia

od zeszłego piątku testowalem androidowe programy i z pośród

miChoch

Runtastic

endomondo

ten ostatni przypadł mi najbardziej do gustu (ma też najdokładniejsze wskazania GPS i komunikuje głosowo każdy kolejny kilometr - czas ogólny i ostatni kilometr)

na chwile obecną mam 2 biegi na endomondo za sobą, obydwa po 4km - wcześniej spaceruje na tętnie ~ 135 na stadion - chyba też zacznę to "liczyć"

Endomondo | Community based on free GPS tracking of sports

chwalić się linkami ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

3:02 na 1km poprawiłem trochę czas..myślę że z 5 sekund do czasu pudziana w tydzień ogarne :) może nawet lepiej bo mocno się nie zmęczyłem..

Opublikowano
Ostatnio zlapalem zajawkę na bieganie poranne - typowy rozruch przed śniadaniem - na chwile obecną nie biegam "na maxa", bo popołudniu mam jeszcze treningi siłowe, po których czasami chodzę na bieżni pod górę ~45 min- w związku z tym, staram się biegać codziennie w tempie 4:30/km - bieganie poprzedzam szybkim spacerem. Docelowo chciałbym zejść do tempa ~4min/km bez większego ciśnienia

od zeszłego piątku testowalem androidowe programy i z pośród

miChoch

Runtastic

endomondo

ten ostatni przypadł mi najbardziej do gustu (ma też najdokładniejsze wskazania GPS i komunikuje głosowo każdy kolejny kilometr - czas ogólny i ostatni kilometr)

na chwile obecną mam 2 biegi na endomondo za sobą, obydwa po 4km - wcześniej spaceruje na tętnie ~ 135 na stadion - chyba też zacznę to "liczyć"

Endomondo | Community based on free GPS tracking of sports

chwalić się linkami ;)

Sprawdź jeszcze navime (navime.pl). Polska produkcja, w porównaniu z endomondo o wiele dokładniejsze wskazania GPSa, bez problemu można też treningi z navime przerzucać do endomondo (sam tak robie ). Polecam :)

Opublikowano

Dzisiag bieg ursynowa 5 km - jakos ciezko mi biegalo..czas 20:12