Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Strefa biegaczy, triathlon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Biegam od tygodnia (:kox:). Zacząłem od planu 10tygodniowego z bieganie.pl. Od 5 lat nie miałem bliższego kontaktu ze sportem. Ogólnie cel mam taki żeby zrzucić trochę z wagi(~5-6kg) i z brzucha. Biegam z endomondo ale zastanawiam się nad pulsometrem z pasem na klatę. Ktoś używa takiego ustrojstwa?

P.S.

Nie stosuję ścisłej diety ale nie jem słodyczy, cukru i śmieciowego jedzenia.

Opublikowano

Ostatnio pulsometr byl w Lidlu za 59zl ale jakos nie mam weny zeby go zalozyc:grin:

Ja moze wybiore sie na pol maraton gryfa w szczecienie 23 sierpnia.

Tylko, ze wogole sie nie przogotowuje:polew:

Biegam przewaznie raz w tygodniu ale 15 km przebiegne z marszu wiec te 6 najwyzej dojde :facepalm::decayed:

Opublikowano

Pewnie już tego nie ma:whistling:

15km..:slina:

Opublikowano

Ale nedzny czas ok 1h37 :kwasny:

Ale ja nigdy szybko nie lubilem biegac:decayed:

Opublikowano

Ale nedzny czas ok 1h37 :kwasny:

Ale ja nigdy szybko nie lubilem biegac:decayed:

Ja obecnie więcej niż kilka minut nie przebiegnę.. :facepalm::naughty:

Opublikowano

Spokojnie.

Forma szybko rośnie:wink:

A jak szybko puchniesz biegając to dalej po prostu rób szybki spacer.

Opublikowano

Ostatnio bieg powstania 5km z czasem 19:45

Opublikowano

Ostatnio 166km z Krakowa do Częstochowy...Dwie doby spanie 15 minut i 1 godzina.

Opublikowano
Ostatnio bieg powstania 5km z czasem 19:45

Adaś piekny czas.

Dla mnie nie osiągalny.

Nie lubie szybko biegać:grin:

Startowales w pol maratonie?

Opublikowano
  • Autor

no i bolt mistrzem :)

Opublikowano

Panowie czy ktoś z was używa jakiś usztywniaczy na kolana, parę lat temu miałem mały wypadek z kolanem i teraz jak dłużej biegam (w szczególe po chodnikach) to zaczyna się odzywać ból w kolanie do tego stopnia że kuleję.

Opublikowano

biegaj po miękkim, lesie...

Opublikowano
Panowie czy ktoś z was używa jakiś usztywniaczy na kolana, parę lat temu miałem mały wypadek z kolanem i teraz jak dłużej biegam (w szczególe po chodnikach) to zaczyna się odzywać ból w kolanie do tego stopnia że kuleję.

zrób sobie pomiar stopy i kup odpowiednie buty do biegania pod Ciebie a nie ogólnie do biegania..

Opublikowano

zrób sobie pomiar stopy i kup odpowiednie buty do biegania pod Ciebie a nie ogólnie do biegania..

Jak biegałem w wojsku w trampkach po asfalcie,to puchły mi kostki i strasznie bolały piszczele. Poszedłem do lekarza i pozwolił na zaprawie używać prywatnych adidasów i mogłem biegać na trawie. Kiedy zrzuciłem ze 105 poniżej 90kg,już nie było żadnego problemu.

Opublikowano

Buty w bieganiu to podstawa !

Opublikowano

zamówiłem sobie nike dart 9, zobaczymy jak będzie w nich. Adamooo na moje bieganie, kupno butów pod odlew stopy to troszkę przesada :)

Opublikowano

tu nie chodzi o buty na odlew..teraz wchodzisz na bieżnię gdzie kamera nagrywa jak Ci się układa stopa podczas biegu..pronująca, snupująca czy neutralna..potem dobierasz buty pod swoją wade, wkładasz je na siebie i znowu na bieżnię i znowu bieganko i nagrywanie..patrzysz się czy w tych butach masz poprawne ustawienie stopy do biodra..dodatkowo dobierasz model butów do wagi ciała..im większa tym buty z większą amoryzacją..dodatkowo do jakiego terenu..tyle ot...

Opublikowano
  • Autor
tu nie chodzi o buty na odlew..teraz wchodzisz na bieżnię gdzie kamera nagrywa jak Ci się układa stopa podczas biegu..pronująca, snupująca czy neutralna..potem dobierasz buty pod swoją wade, wkładasz je na siebie i znowu na bieżnię i znowu bieganko i nagrywanie..patrzysz się czy w tych butach masz poprawne ustawienie stopy do biodra..dodatkowo dobierasz model butów do wagi ciała..im większa tym buty z większą amoryzacją..dodatkowo do jakiego terenu..tyle ot...

dokładnie tak jak mówisz, można jeszcze w decathlonie np zbadać sobie rodzaj stopy, mają tam specjalną do tego "buto kamizelkę", mozesz też sprawdzić samemu na przykładzie starych butów i ocenić po miejscu gdzie mają najbardziej starty bieżnik

Opublikowano

kupiłem sobie nowe buty :) M1260RB2..wczoraj biegłem dyszkę i nawet fajnie się w nich biega..ale brooksy są jednak lepsze...

Opublikowano
  • Autor
kupiłem sobie nowe buty :) M1260RB2..wczoraj biegłem dyszkę i nawet fajnie się w nich biega..ale brooksy są jednak lepsze...

niezłe, nb ani broksów nie miałem jeszcze, aktualnie kacę nimbusy 13 i adistary ride 4 i smiałeo mogę polecić, asicsy są lepsze w teren bo szersza podeszwa, ale ogólnie te i te 1 klasa