Kamyk Opublikowano 2 Lipca 2011 Opublikowano 2 Lipca 2011 jestem ciekaw, czy tez tak macie - tez wam az dudni jak leci music z karty? u mnie w oprównaniu z radiem czy zwykłą CD to przepaść mam Audi Sound System
wrclaguna Opublikowano 2 Lipca 2011 Opublikowano 2 Lipca 2011 A sprawdzales w ustawieniach , moze za duzo nasz ustawione w subwooferze
Kamyk Opublikowano 3 Lipca 2011 Autor Opublikowano 3 Lipca 2011 nie no rzeczywiście mam dość sporo tam przekręcone, ale wiesz, nie o to chodzi zaskakuje mnie bardziej różnica pomiędzy dźwiękiem z innych źródeł to jest zastanawiające ...
dio Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 Utwory skopiowane na kartę mogą różnić się natężeniem dźwięków z tymi na CD lub z radia. Nawet same utwory na karcie między sobą mogą się różnić. W radiu i na płycie dźwięki są normalizowane.
Kamyk Opublikowano 4 Lipca 2011 Autor Opublikowano 4 Lipca 2011 Utwory skopiowane na kartę mogą różnić się natężeniem dźwięków z tymi na CD lub z radia. Nawet same utwory na karcie między sobą mogą się różnić. W radiu i na płycie dźwięki są normalizowane. no chyba rzeczywiście tak jest - dźwięk u mnie jest tego dobitnym przykładem ale co mi szczęka i ucho opadło, to moje
Rekomendowane odpowiedzi