schmielu Opublikowano 29 Stycznia 2008 Opublikowano 29 Stycznia 2008 Witam! Znalazłem na allegro takie radyjko http://www.allegro.pl/item304961342_radyjko_do_seata_mp3_i_nie_tylko.html Jak myślicie, będzie pasowało do B5? Ma czerwone podświetlenie, dekoder mp3 i co najważniejsze prosty niezwariowany design czego niemożna powiedzieć o radyjkach nieori. Pozdrawiam!
Gość Murzyn Opublikowano 29 Stycznia 2008 Opublikowano 29 Stycznia 2008 nie jest to glupie rozwiazanie, ale ten czerwony z seatów ma sie nijak do czerwonego w audi - niestety. Moj braciak ma cos takiego (tylko 2 din), ale w golfie. Tam to wyglada super
Gość Murzyn Opublikowano 29 Stycznia 2008 Opublikowano 29 Stycznia 2008 sokol w porównaniu do naszych ori chorusów to chyba wszystko gra swietnie
sokolnh Opublikowano 30 Stycznia 2008 Opublikowano 30 Stycznia 2008 sokol w porównaniu do naszych ori chorusów to chyba wszystko gra swietnie dlatego ja już zmieniłem
schmielu Opublikowano 30 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2008 To mówicie że to od seata ma jednak inny odcień czerwonego? Mi sie podoba to radyjko tymbardziej ze cene ma przystepną, jakby niebyło to przeszło połowe mniej niż concert z przeróbka can-a. W tej chwili mam nieori JVC ale to istna choinka co mnie wkurza, dlatego zmiana jest nieunikniona
Rekomendowane odpowiedzi