bushi Opublikowano 26 Września 2006 Opublikowano 26 Września 2006 Witam mam zamiar kupić te kierunki http://www.allegro.pl/item127500359_kierunkowskazy_clear_audi_a4_95_00_od_ss_.html może już ktoś klubu je kupował jak pasują jak się sprawują co onich myślicie???
Szewczenko7 Opublikowano 26 Września 2006 Opublikowano 26 Września 2006 lepiej cale lampy zespolone valeo kupic :razz:
Lukas Opublikowano 26 Września 2006 Opublikowano 26 Września 2006 Dokladnie lepiej całe ja mam tylko kierunki fajnie wyglada ale calosc by lepiej pasowala co do kieruneczkow to wsio pasuje nic nie trzeba rezac
bushi Opublikowano 26 Września 2006 Autor Opublikowano 26 Września 2006 Lukas 23 jak mozesz prześli mi foty tych kierunków na żywo w twoim aucie
bratpit Opublikowano 26 Września 2006 Opublikowano 26 Września 2006 A jaką msz lampe zwykłą czy soczewke :?:
bushi Opublikowano 26 Września 2006 Autor Opublikowano 26 Września 2006 bratpit chodzi ci o kierunek czy o lampę przód?? ( lampę mam orginał Bosch)
bratpit Opublikowano 27 Września 2006 Opublikowano 27 Września 2006 bratpit chodzi ci o kierunek czy o lampę przód?? ( lampę mam orginał Bosch) No chodziło mi o lampe - jak masz zwykłe boschki i załozysz takie kierunki to moim zdaniem będzie kibel trzeba by dokupić soczewy z S4 i do tego dołożyć kierunek clear wtedy wygląda to fajnie. A najlepiej to tak jak pisza założyć zespolone Valeo. mi ostatnio takie umkły na ebay.de gościu mnie skasował o 1 euro byłem wściekły http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ih=018&item=280027415740&rd=1&sspagename=STRK%3AMEWA%3AIT&rd=1
bushi Opublikowano 27 Września 2006 Autor Opublikowano 27 Września 2006 cena rewelacja bratpit i rozumiem twoją wściekłość okazja jakich mało . zobaczę jak trfią sie fajne lampki zespolone to wezmę. [ Dodano: 2006-10-03, 16:24 ] Panowie przestrzegam przed tym sprzedawcą i jego produktami naciąłem sie jak jeleń . Te kierunki w ogóle nie pasują męczyliśmy się z fachowcem i mówi ze trzebaby przerabiać błotnik a dla takiego szmelcu nie warto. Więc darujcie sobie produkty z tej firmy tragedia!!!!!!!!!!!!
łukasz londyn Opublikowano 19 Listopada 2006 Opublikowano 19 Listopada 2006 [ Panowie przestrzegam przed tym sprzedawcą i jego produktami naciąłem sie jak jeleń . Te kierunki w ogóle nie pasują męczyliśmy się z fachowcem i mówi ze trzebaby przerabiać błotnik a dla takiego szmelcu nie warto. Więc darujcie sobie produkty z tej firmy tragedia!!!!!!!!!!!! Ja mam te kierunki u siebie i zalozenie trwalo 5 minut - nic nie trzeba przerabiac ale byly one kupione na ebay.co.uk Rzeczywiscie teraz kupilbyn cale lampy
Rekomendowane odpowiedzi