Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 BFB] [ALL B6] A4 S4 1.8TQ by LUKI:)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zdjecie zderzaka w b6 to około 30 minut :cool1: Tylko lipa że koła trzeba odkręcać :thumbdown:

Opublikowano
  • Autor

Zdjecie zderzaka w b6 to około 30 minut :cool1: Tylko lipa że koła trzeba odkręcać :thumbdown:

Wcale nie trzeba :wink4: jak wyjmie się lampy to jest dostęp od góry :decayed: Ja tak odkręciłem z drugiej strony i tak zakręcałem.

Lipa jest ze śrubami przy przy przedniej belce, nie idzie łapy włożyć zwłaszcza jak się ma spryski :wallbash: :wallbash:

Opublikowano

ale przecież przy przedniej belce luzuje siuę chyba dwie śruby imbusowe i tyle :mysli: z tego co pamiętam, no ale jak się robi pierwszy raz to troszkę więcej czasu schodzi, dzisiaj ściągnął bym zderzak w 30minut :decayed:

Opublikowano
  • Autor

ale przecież przy przedniej belce luzuje siuę chyba dwie śruby imbusowe i tyle :mysli: z tego co pamiętam, no ale jak się robi pierwszy raz to troszkę więcej czasu schodzi, dzisiaj ściągnął bym zderzak w 30minut :decayed:

Pewnie i tak :cool1: jak ktoś w Twoim aucie wcześniej ściągał zderzak to pewnie pozostałych sześć do belki już nie przykręcał :decayed: bo się na wku...wiał jak ja :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Ja też przykręciłem tylko 3 z ośmiu które znalazłem przy belce :gwizdanie: :tongue4:

Mój zderzak to na 100% od wyjazdu z fabryki nie był ściągany :decayed: :decayed: :decayed:[br]Dopisany: 16 Styczeń 2012, 15:48_________________________________________________No i jeszcze trzeba było spryski odkręcać co też łatwe nie było :kwasny: Musze kupić opaski skręcana i będę tylko wężyki odpinał od wtrysków :cool1:

Opublikowano

Wtryski przy ściąganiu zderzaka?! :polew:[br]Dopisany: 16 Styczeń 2012, 17:52_________________________________________________Spryski kolego ;)

Opublikowano

luzujesz tylko te 2 imbusowe i sześć z błotników i zderzak zchodzi razem z belka :cool1: odkręcałeś belkę od zderzaka?? :cool1:

Opublikowano
  • Autor

Wtryski przy ściąganiu zderzaka?! :polew:[br]Dopisany: 16 Styczeń 2012, 17:52_________________________________________________Spryski kolego ;)

:decayed:[br]Dopisany: 16 Styczeń 2012, 19:39_________________________________________________

luzujesz tylko te 2 imbusowe i sześć z błotników i zderzak zchodzi razem z belka :cool1: odkręcałeś belkę od zderzaka?? :cool1:

Ja zdejmowaem sam zderzak bez belki. Po co z belka sciagac??? Masz na fo jak auto bez zderzaka wyglada.

Opublikowano

Z belką się ściąga, dlatego się tak narobiłeś bo normalnie są 3 śruby z każdej strony + 2 długie imbusy trzymające belkę i nadkole i zderzak wychodzi jak po maśle

• 5 tygodni później...
Opublikowano
  • Autor

Z belką się ściąga, dlatego się tak narobiłeś bo normalnie są 3 śruby z każdej strony + 2 długie imbusy trzymające belkę i nadkole i zderzak wychodzi jak po maśle

Ale i tak musiabym belke, wezyki i wszystkie kable odpiac teraz zakrecilem na 3 sruby zamiast 8 no i tak sie trzyma tak samo nastepnym razem juz sie nie bede tak meczyl :tongue4:[br]Dopisany: 16 Styczeń 2012, 22:58_________________________________________________No nastepnym razem bede wiedzial, ze z belka sie sciaga :wink4:[br]Dopisany: 16 Styczeń 2012, 23:00_________________________________________________Nowa gałka on board :decayed:

galkaq.jpg[br]Dopisany: 19 Styczeń 2012, 01:31_________________________________________________Malowanie nowych hantli, montaż w weekend

Do zestawu tarcze Zimmermann nawiercane 345mm

59352840.jpg

14436775.jpg

70257932.jpg

81348347.jpg[br]Dopisany: 15 Luty 2012, 02:33_________________________________________________Zaledwie 1/3 puszki farby poszło :gwizdanie: Z pędzla to by same zacieki wyły i dwie puchy by nie starczyły :cool1:

Opublikowano

Tym pistolecikiem pewnie malowałeś ze 3 dni :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Tym pistolecikiem pewnie malowałeś ze 3 dni :decayed:

A byś się zdziwił :decayed: jak szybko pokrywa :gwizdanie: dysza 0.5mm i taka chmura że hej :naughty:

Nałożenie jednej warstwy rozpurka i hantel 5 min :wink4: dłużej trwa wysychanie przed kolejną warstwą :tongue4:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Dzisiaj doszły klocki do zestawu S4 i płyn ATE. Dzięki Devastation :)

klocki2n.jpg

klocki.jpg

No i mały update grill S4 no i już idzie do mnie dolny grill :D

img3950vh.jpg

Za 2 tyg. auto idzie do malowania no i w końcu S4 body będzie kompletne razem z klapą US :D

Opublikowano

cholera nie dobry objaw- zaczyna mi się ryj S4 podobać

Opublikowano
  • Autor

Hehe :wink: a jak całe body zobaczysz za parę tyg. to się boję o Twoje zdrowie psychiczne:tongue4: zwariujesz:brzydkibanan:

Opublikowano
Hehe :wink: a jak całe body zobaczysz za parę tyg. to się boję o Twoje zdrowie psychiczne:tongue4: zwariujesz:brzydkibanan:

to już mam za sobą :wink:

Opublikowano

Przód znacznie ładniejszy jest w S-line ale za to tył w S4 a znaczek S4 to festyn i tyle.

Opublikowano
  • Autor
Przód znacznie ładniejszy jest w S-line ale za to tył w S4 a znaczek S4 to festyn i tyle.

To już kwestia gustu grzes1150:wink:

Tył będzie bez znaczków, ale tego z przodu nie zdejmę bo mi się podoba i będę z nim na festyny jeździł:punk:

Lepsze to niż dokładki pseudo s4 z laminatu i na tylnej klapie wielki znak RS4 w dodatku diesel jak to połowa Iroli jeździ:nabijasie:

Opublikowano
  • Autor

Mały update:wink: dolny grill:decayed: dziś odebrany od kuriera

68611565.jpg

Opublikowano

piękne auto się narodziło :gicior:

Opublikowano

najgorsze to halogeny znaleźć używki, kratki kupisz nowe bo cena znośna, powodzenia, przód nabiera wyglądu