Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 BFB] [ALL B6] A4 S4 1.8TQ by LUKI:)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie bój się i tak bym ci nie sprzedał :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

Nie bój się i tak bym ci nie sprzedał :gwizdanie:

Uffff co za ulga :bry::buhaha:

Opublikowano

Podoba mi sie...i to bardzo :)

Pozdro z zielonej wyspy...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Okazją była kiedyś klapa US za 99zł :decayed: ale moja dziołcha nie pozwoliła :confused4: już z nią skończyłem :kox:

Opublikowano
  • Autor

Okazją była kiedyś klapa US za 99zł :decayed: ale moja dziołcha nie pozwoliła :confused4: już z nią skończyłem :kox:

200 pln to i tak lepiej jak z U.S.A. targac za 400$ :shocked:

Opublikowano

Mi "żona" do tej pory nie może wybaczyć, że nie kupiłem klapy usa :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Mi "żona" do tej pory nie może wybaczyć, że nie kupiłem klapy usa :naughty:

Tak to już jest z tymi babami :disgust:[br]Dopisany: 16 Wrzesień 2011, 22:51_________________________________________________Mam już heble od S4 na chacie :decayed: Musze je poczyścić i pomalować :kox: Może ktoś zna jakiegoś linka z foto story z wymiany hantli na wieksze, bo może sam spróbuje założyć :mysli:

Opublikowano
  • Autor

To akurat oglądałem :tongue4: Myslalem ze cos wiecej jest :gwizdanie:[br]Dopisany: 21 Wrzesień 2011, 22:17_________________________________________________Alleluja :buhaha: :buhaha: :buhaha::banan::banan2: znalazłem zderzol S4 tył do mojego sedana :buhaha: :buhaha: :buhaha::a4fan: :a4fan: :a4fan: :drool: :thumbup:

Już myślałem że nigdy nie znajde, jeden kolega mi pisał, że 2 lata szukał :shocked:

Ale znalazłem hehe he hehe hehehe hehe hheeeeheee

:szukaj: a znajdziesz :naughty: :naughty: :naughty:

1803062872.jpg

Opublikowano

czy to nie jest czasem b7?? :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

czy to nie jest czasem b7?? :gwizdanie:

Nieee kolego B6 jak ta lala :naughty:

B7 ma inny plastik na wydechy :cool1: Tyle się naszukałem że rozpoznam z zmkniętymi oczami :polew: :polew: :polew:

Tu masz na potwierdzenie :gwizdanie:

http://allegro.pl/show_item.php?item=1803062872&msg=Tw%C3%B3j+e-mail+zosta%C5%82+wys%C5%82any.&msgtoken=048a25b10f8bf5405c1e387864ffa85323220a1444b540a86acf77d00be2ff62

Opublikowano

duzo daleś?? kiedys miałem robić s4 ale zrobiłem s-line, bo s4 mi sie nie podoba przod ale tyłek jest ładniejszy od s- line. a Progi?? czy listwy na dzrzwi??? bo progi chyba sie nie roznia??

Opublikowano

duzo daleś?? kiedys miałem robić s4 ale zrobiłem s-line, bo s4 mi sie nie podoba przod ale tyłek jest ładniejszy od s- line. a Progi?? czy listwy na dzrzwi??? bo progi chyba sie nie roznia??

Gdybyś zerknął na link, który pokazał kolega, wiedziałbyś ile dał..

Gdzie malujesz?

Opublikowano
  • Autor

Gdybyś zerknął na link, który pokazał kolega, wiedziałbyś ile dał..

Gdzie malujesz?

U siebie w IRL[br]Dopisany: 23 Wrzesień 2011, 14:43_________________________________________________Zaczęliśmy z kumplem przygotowywać moje zasiski s4 pod malowanie

Za tydzień lece do PL to sie zaopatrze w farby i podkład :decayed:

To efekty wstępnych prac :naughty:

83896460.jpg

Opublikowano

To teraz przedni zderzak s4 listwy grille i będzie :kox: , jeszcze bym wywalił to drewno i zapodał kierownicę b7 s-line lub TT

Opublikowano

kolega a czym potraktowałes te zaciski ze sie tak ladnie swieca ???? :slina:

Opublikowano

Wyczyszczone są narazie tylko

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

kolega a czym potraktowałes te zaciski ze sie tak ladnie swieca ???? :slina:

Był to silny środek do czyszczenia felg z osadów :decayed: Nie radze wąchać :sick3::polew:

A potraktowane zostały jeszcze papierem ściernym :gwizdanie:[br]Dopisany: 03 Październik 2011, 21:10_________________________________________________

To teraz przedni zderzak s4 listwy grille i będzie :kox: , jeszcze bym wywalił to drewno i zapodał kierownicę b7 s-line lub TT

No jeszcze musze skompletować gryle i kratki. A montować bede wszystko po nowym roku, bo do końca roku musze zrobić hamulce S4 :naughty: mocniejsze sprzęgło :naughty: i dwumas wymienić :gwizdanie: no a potem święta :wink4:

Drewno sie podoba mojej żonie i prosiła żebym nie wymieniał :no: więc zostawie dla jej przyjemności :tongue4:

W przyszłym roku po zrobieniu body biorę się za gwint i fele 19":

Inovit DTM Fronts 8.5x19 Rears 9.5x19 Inch Alloy Wheels Silver

41630639.jpg[br]Dopisany: 03 Październik 2011, 21:22_________________________________________________A bym zapomniał jeszcze zakładam ori PDC na tył :gwizdanie:[br]Dopisany: 03 Październik 2011, 21:33_________________________________________________Robiłem ostatnio z kumplem logi mojej Adzi i co sie okazuje?? :blink:

Auto po remapie :shocked: wygląda że jest zestrojone na jakies 190+ Bhp :naughty:

To się nazywa Kinder niespodzianka :kox:

Opublikowano

modzisz ladnie ale ta fela mi sie nie widzi

moze daltego za rant jest plaski a takie strasznie kojarza mi sie z podjebkami :/