danielm81 Opublikowano 12 Lipca 2011 Autor Opublikowano 12 Lipca 2011 w sumie to nie wiem czy na pilot, mogę je programować z auta w środku na fisie, a czy mogę je odpalić z pilota - tego nie wiem, jeżeli to nie jest ten standardowy scyzoryk zamknij/otwórz/otwórz bagażnik to zapewne nie mogę [br]Dopisany: 05 Lipiec 2011, 15:32_________________________________________________czy ktoś poleca zakład z województwa podlaskiego do polerki/odświeżenia lakieru ?[br]Dopisany: 05 Lipiec 2011, 15:32_________________________________________________czy ktoś może się wypowiedzieć o sprężynkach i zawiasie, jakieś rady uwagi, mam twardą psychę życie..
mystic.pl Opublikowano 13 Lipca 2011 Opublikowano 13 Lipca 2011 Ładna sztuka na konkretnym wypasie miłego użytkowania
marmaj Opublikowano 16 Lipca 2011 Opublikowano 16 Lipca 2011 jeśli nie dostałeś pilota to pozostaje Ci odpalanie z FIS-a. Wtedy rzeczywiście ogrzewanie postojowe jest mniej przydatne. Ja w zimie 20-30 minut przed odjechaniem podchodzę do okna naciskam pilota i wsiadam do ciepłego samochodu. Radzę zakupić pilota i zaprogramować
Rekomendowane odpowiedzi