Kristiano Opublikowano 5 Lipca 2011 Opublikowano 5 Lipca 2011 Witajcie. Jestem w tej nieszczesnej hiszpanii. Dowiedziałem się że zaciera mi się pompa wspomagania. Czy ktoś z Was mógłby napisać intrukcje jak ją wymienić. Co nie co znam sie na mechanice. Tylko przydałby mi się taki "step by step" żebym czegoś nie pominął...
rikardo Opublikowano 5 Lipca 2011 Opublikowano 5 Lipca 2011 Witajcie. Jestem w tej nieszczesnej hiszpanii. Dowiedziałem się że zaciera mi się pompa wspomagania. Czy ktoś z Was mógłby napisać intrukcje jak ją wymienić. Co nie co znam sie na mechanice. Tylko przydałby mi się taki "step by step" żebym czegoś nie pominął... Szukaj http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=81090.0;highlight=instrukcja+wymiany+pompy Powodzenia
Kristiano Opublikowano 6 Lipca 2011 Autor Opublikowano 6 Lipca 2011 ale to tak samo wygląda w B5 jak w B6 ??
rikardo Opublikowano 7 Lipca 2011 Opublikowano 7 Lipca 2011 ale to tak samo wygląda w B5 jak w B6 ?? Instrukcja nie precyzowała żadnego modelu pojazdu lecz dot. prawidłowego zamontowania nowej pompy którą w wyniku błędnego montażu można odrazu zatrzeć.
Rekomendowane odpowiedzi